Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Meg csalt a párom mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kmelinda25 kérdése:

Meg csalt a párom mit tegyek?

Figyelt kérdés
Egy nős fèrfiba lettem szerelmes,évekig csak randizgattunk,persze a felesége nem tudott rola.De ebből a szerelemből született egy közös gyermek.Aki most 5 hónapos kis fiù.Mikor meg született a kis fiùnk összeköltöztünk,de most egy honapja itt hagyott engem mert visza ment a feleségéhez.Csak az a baj hogy én még mindig szeretem.Mit tegyek???

#Meg csalt a párom
2017. dec. 23. 01:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
92%
Nem csalt meg, csak tartott egy kis szunetet a felesegevel. Nem hiszem, hogy ezt a 4 honapos kis kiterot parkapcsolatnak lehetett volna nevezni koztetek.
2017. dec. 23. 01:35
 2/12 Heart of Darkness ***** válasza:
92%
Leginkább tanulj az esetből és idővel majd keress egy olyan férfit aki nem fog elhagyni.
2017. dec. 23. 01:35
 3/12 anonim ***** válasza:
72%
Te most viccelsz, ugye?
2017. dec. 23. 01:59
 4/12 anonim ***** válasza:
Párod??? Párja a zokninak van, ugyebár, és te ezt most a saját bőrödön tapasztaltad meg. Ez van.
2017. dec. 23. 02:49
 5/12 anonim ***** válasza:
66%
Ebben a történetben a feleség a legnagyobb hülye.
2017. dec. 23. 08:43
 6/12 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem pelenkázd a gyereket...

Mit vártál, házas, közös vagyona van, te meg kellemes időtöltés...

A párod nem csalt meg csak valaki jól érezte magát veled...

Kérj-követelj gyerektartást...boldog karácsonyt apuka megszólítással;)

2017. dec. 23. 12:11
 7/12 anonim ***** válasza:
19%

Teged nem csalt meg,csak kibekult a felesegevel,rajott hogy o jobb nalad,ot szereti,hiaba akartad magadhoz lancolni egy gyerekkel.

Latod,ez a trukk se mukodik...

Mivel nem valtak el,es nem te vagy az uj feleseg,teged miert csalt volna meg??

Az 5. nek.

Nem biztos.Azert,mert meg tudott a ferjenek bocsatani a felrelepese miatt?Valoszinu ,nagyon szereti,meg ugy is,hogy kevesebb fizut visz haza a hulyesege miatt.

Ha mar hulyet keresunk,bar nem az volt a kerdes,a ferj ,es a szereto a nagyobb hulye.A szereto azert,mert elhitte,ove lesz a nos pasi,ha teherbe esik,es szul egy gyereket...

2017. dec. 24. 03:47
 8/12 anonim ***** válasza:
93%
Nem megcsalás ez, ez a Karma.
2017. dec. 24. 06:25
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Milyen megcsalás? Csak mert felcsináltattad magad egy nős emberrel, még nem lesz a párod.
2017. dec. 24. 07:24
 10/12 anonim ***** válasza:

"Ha mar hulyet keresunk,bar nem az volt a kerdes,a ferj ,es a szereto a nagyobb hulye"

Álljunk meg egy szóra bogaram! Neked meg ki osztott lapot? Tudtommal senki.

Nem a válaszolóknak szólt a megjegyzésem hanem a kérdezőnek. Érted? Remélem. Nem írom le mégegyszer.

Nem mindenki született lábtörlőnek mint te. Megbocsátani? Pláne, hogy felcsinált valakit? Menj már! :D Csak sajnálni tudom azokat, akik annyira kapcsolatfüggők, hogy elnéznek mindent a "párjuknak".

Nyilván a kérdező is hibás, nem védek senkit.

2017. dec. 24. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!