Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak most jöttem rá, hogy meg csalt a párom? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2 év / 2 hónapja vagyunk együtt. A párom tavaly egy nővel iszogatott egy nyári estén, amiről nem tudtam.( nem élünk együtt) Másnap kiderült és azt mondta nekem, hogy leitatták. (gondoltam én ,hogy egy barát) Majd a nő volt párja nyitotta fel a szemem, hogy kivel és kinél ivott aznap este. Mivel még nem igazán ismertem a srácot, így jobban hittem a páromnak , mint neki. Meg beszéltem ezt a párommal és el hittem neki, hogy az ég világon nem történt semmi , csak beszélgettek és iszogattak. Akkor nagyon megtörtem, de túlléptem rajta. Most viszont 1 hete megint fel kavart , így gondoltam utána nézek ennek a dolognak. Fel néztem a párom facebook-jára és el olvastam a beszélgetésüket...... Minden ami benne volt , mindent el árult. Mostmár biztos vagyok benne ,hogy lefeküdtek. Aznap este a csaj "angyalom"nak szólította facebookon.... és még sorolhatnám... lefotózva egy sötét szobában liliom az ágyon... A párom azt írta a nőnek, hogy a mi kapcsolatunk egy erőltetett kapcsolat, miközben engem szédít és előadja, hogy mennyire szeret. Holott , én soha nem kapaszkodtam foggal/körömmel hozzá, és soha nem erőltettem semmit. Az idén februárban beszéltek utoljára, de azóta már a csajnak is kapcsolata van. Miért velem történik meg ez? Mi tévő legyek? Bíztam benne, hittem benne és ezt kaptam. Miért csak most jöttem rá? Hagyjam ezt az egészet mostmár , mert már régen volt? Segitsetek kérlek! Ti mit tennétek a helyemben? Annyira szeretem , az életemet adnám érte. Az ember életében csak egyszer igazán szerelmes....., azt hiszem én az vagyok. ....2015. okt. 6. 20:37
1/6 anonim válasza:
Én semmiképpen nem hagynám mert ki tudja hogy azóta hányszor csalt még meg a párod.
2/6 RRR válasza:
beszélj vele,mert lehet hogy a csajt eteti marhaságokkal,nem téged
3/6 anonim válasza:
könyörgöm... megcsalt, és le is tagadta.. hazudott. Én szakítanék bármennyire is nehéz. :/
4/6 anonim válasza:
Egyet értek 3-mal Én elhagyott hazudik megcsalom, hányszor hagyod még hogy megalázon beléd tiporjon.Vele maradsz úgyan úgy fojtatja a gerinctelen játékát
5/6 anonim válasza:
En mar egy szexpartnerkereso regisztracio miatt is kirugtam az akkori elettarsam, pedig gyereket trerveztunk meg eskuvot. Szerelmes voltam bele. Levelezest nem talaltam, de nem banom, h aznap kirugtam es kiraktam a cuccait.
Azota egy sokkal jobb kapcsolatom van! Sokkal boldogabb vagyok.
Szoval ne sajnald, rugd ki most. Ne huzza az idod, ne vegyel el az eselyt Toled egy igazan jo kapcsolattol. N
6/6 anonim válasza:
"Holott , én soha nem kapaszkodtam foggal/körömmel hozzá, és soha nem erőltettem semmit."
"Annyira szeretem , az életemet adnám érte. Az ember életében csak egyszer igazán szerelmes....., azt hiszem én az vagyok"
Nem lemarasztalni akarlak, de lehet némi ellentmondás a két mondatodban...
Lehet sok voltál neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!