Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csalt meg?

Figyelt kérdés

Nagyon szerettem a barátnőmet, mindent megtettem ami tőlem tellet! Mindig próbáltam a kedvében járni mindenben!

A kapcsolat elejen nem voltak titkaink egymás elott mindig megengette hogy belenezzek a telfonjaba és persze ez kölcsönös volt, ekkor meg nem nagyon nézegettem bele mert bíztam benne, mert tenyleg nagyon szerettem! Aztán egyszer mikor nála aludtam elaludt és megnezegettem az üzeneteit csak ugy unalombol, hisz ugy is megengedte, nem nagyon talaltam semmi érdekeset csak volt egy srác akivel kifejezetten sokat beszélt nem mindig a srác irt rá hanem a barátnőm is kereste! Megkérdeztem hogy ki ez azt mondta csak egy ismerőse semmi komoly, mondtam jolvan persze nem baj a fiu barát nekem is vannak lány barátaim!

Aztán egyszer mondta hogy elmegy a barátnőjével inni mert regen láttam egymást, mondom persze menj csak! De akkor már nem igazan adta oda a telefonját hogy megnezhezem vagy ilyesmi, mindig probalt ugy fordulni hogy ne lássam kivel irogat, persze egy kicsit zavart, de gondoltam vágyik arra hogy legyen tere, de láttam hogy azzal a gyerekkel beszel megint, mondom mikor elaludt megnézem miket irogattak (tudom ez nem volt valami szep), erre ki volt torolve az üzenet ez kicsit gyanus volt, de nem gondoltam hogy valami komoly lehet! Aztán megtortent a talalkozás a "csajjal"

Eltelt pár nap aztán megint csak a sráccal irogatott de persze nem mutatta mit irogat, és persze megint ki volt törölve, de megnéztem mit beszélget a legjobb barátnőjével erre ott irta neki hogy nem is a barátnőjével találkozott hanem a sráccal akivel beszélgetett, és leírta hogy csokoloztak és hogy a hátam mogott dugnak is majd! Nekem ennyi eleg is volt otthagytam a barátnőmet!

De aztán nagyon hiányoztunk egymásnak és megbesztuk a dolgokat és megint összejottunk és megígérte hogy nem fog ilyet csinálni!

Én hittem neki, de a telefonját nem engette utánna hogy megnézzem és ugy irogatott mindig hogy veletlen se lássam kivel mit irogat, a kodot is megváltoztatta, ez kicsit zavart de elfogadtam mert bíztam benne! De egyszer láttam a kódját és felcsigázott a dolog hogy kivel beszelget! És mit látok, beszelget meg mindig azzal a sráccal, na megnézem mit irogattak, hát akkor lattam meg hogy megcsalt! Már az ota amiota megint összejottunk! És nem értem miért? Mikor én mindent megadtam neki amit csak tudtam! De legalabb annyi lett volna benne hogy elmondja, ne igy kellet volna megtudom! Akkor miért nem szakított velem ha nem akart velem lenni? Miert ezt az utat választotta? :(

És meg olyan is volt hogy nyáron összemelegett egy buszsoforrel aki nála kb 20 évvel idosseb ez meg a kapcsolatunk elott volt hát nem volt semmi csak a sofor fogdozta a mellet meg dugni akartak de elmaradt, aztán mikor együtt voltunk meg az elején akkor irta a barátnőm hogy bepotolhatnák ami elmaradt, ez is felcseszett és ki akartam dobni de azt mondta akkor meg nem szeretett annyira mint utánna!

Csak az érdekel miert nem lehetett normálisan megbeszélni és szakítani ha nem voltam jo vagy eleg neki? :(

2018. jan. 26. 20:33
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Nem értem ez miert baj? 😕
2018. jan. 26. 22:43
 12/19 A kérdező kommentje:
De meg az zavart hogy még én voltam a rossz hogy miért kutakodtam a telefonjában 😂
2018. jan. 26. 22:44
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor mikor valaki bűnös és nem akarja beismerni akkor általában az van hogy a legjobb védekezés a támadás szóval még akkor is te érezd magad rosszul mikor ő volt a k****g ... és az ilyen nők az igazi k****k te voltál neki egy biztos háttér ahová mindig visszamehetett ezért ezt jól ki is használta ameddig tudta .. :)
2018. jan. 26. 23:46
 14/19 A kérdező kommentje:
Hát igen, miután rákérdeztem, mindent tagadott pedig ott volt minden a telefonjában! Meg ott selfiezett előttem cicko kint meg minden, megkérdezem kinek küldöd, azt mondja a barátnőjénel, persze nem neki kuldte 😂
2018. jan. 26. 23:50
 15/19 A kérdező kommentje:

Meg oké, nem nagy cucc de facera meg sehova nem irta ki hogy együtt vagyunk, vagy egyáltalán közünk van egymáshoz! Pedig lassan fel eve együtt voltunk! 😂

Megkérdeztem hogy nem-e akarja kirakni hogy együtt vagyunk? Azt mondta nem a neten kell élni az életet, de azert minden nap kirakott egy kepet magáról 😂😂😂

2018. jan. 26. 23:54
 16/19 anonim ***** válasza:
19%
Szokjál hozzá. Olyan nőt úgysem találsz, aki nem fog félrelépni. Csak ne nősülj meg!
2018. jan. 27. 00:40
 17/19 anonim ***** válasza:
82%

Sajnálom ami történt. Legközelebb próbálj figyelni az előjelekre és ha rossz érzésed van,akkor bele sem menj az egészbe, mert te fogsz megint sérülni.

Nem minden nő ilyen, remélhetőleg találsz olyat, aki megbecsül majd.

Sajnos ennél a lánynál folyamatosan voltak jelek,csak gondolom nem akartad észrevenni, bíztál benne.Nem a te hibád.

2018. jan. 27. 10:08
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

"Szokjál hozzá. Olyan nőt úgysem találsz, aki nem fog félrelépni. Csak ne nősülj meg!"

CSak ne légy te is iylen megkeseredett majd, mert akkor vége.

Én az első barátommal vagyok, 20 évesen jöttünk össze, és bár volt kísértés, soha nem csaltam meg 6 év alatt.

Nem is szeretném. Tudod ez jellem, és döntés. Férfiaknál és nőknél is.

A lánynál nem láttad időben a valódi jellemét, és a szerelemtől azt is elkerülte a figyelmed, hogy minden kapcsolatában csalt..

Tudod én sem hiszek abban, hogy azért teszi ezt valaki, mert még nem találkozott "különleges" emberrel... Hagyjuk már. Ez az igazi naivság.

Én is simerek iylen pasit, nálam hiába kepesztett, mert a jelleme nem változott volna meg attól, hogy mi összejövünk.

2018. jan. 27. 10:22
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm tenyleg sokat segítettek, ezzel! Bár még mindig fáj hogy ezt csinálta, de jobb is igy! Jobb hogy most derult ki és nem később! Bár kellet volna látnom a jeleket igazatok van, de nem vettem és lehet nem is akartam észrevenni! De legalabb annyi lett volna benne hogy megmondja és nem az van hogy eggyik nap velem másik nap vele! Még a kapcsolat elején bár tett fel pár kozos képet, de utánna semmi pénzét nem rakott volna ki, sőt ha kommenteltem egy képe alá hogy szép vagy vagy ilyesmi, kitorolte és elkezdett veszekedni velem! Ezt se nagyon értettem, talan szegyelt masok előtt, de mostmar ugy is mindegy! 😕
2018. jan. 27. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!