Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lépjek túl azon, hogy a feleségem végig csalt és
hazudott?
Figyelt kérdés
5 éve vagyunk házasok,7 éve vagyunk együtt. Számomra ő testesítette meg a tökéletes nőt,és hihetetlen,hogy így félreismertem. Még egyetemisták voltunk,amikor járni kezdtünk. Hihetetlen talpraesett volt már akkor is. Mindenkivel kedves volt,okos ,és nagyon jól nézett ki. Egyből egymásba szerettünk,otthon is nagyon megállta a helyét,csodásan főz és süt,gördülékenyen intézte az ügyeinket,és soha nem panaszkodott semmire,azt mondta boldog velem. Van egy egyéves gyerekünk is. Egy hónapja azt mondta,hogy el akar válni tőlem. Elhordott mindennek és azt mondta elvettem tőle a fiatalságát. Bevallotta,hogy a kezdtektől fogva másokkal is szexelt rajtam kívül, mert szerinte én nem vagyok olyan vonzó. Egyedül a terhessége alatt volt hűséges,de azt mondta megbánta,hogy ilyen fiatalon szült. Azt akarja hogy én neveljem a gyereket, mert még meg akarja valósítani a terveit. És hogy engem soha nem szeretett. Teljesen le vagyok döbbenve,nem számítottam erre. Igazából semmihez nincs kedvem,az egyetlen nő,akit szerettem,csak kihasznált. Nem hiszem hogy akarok még valaha nővel kezdeni. Hogyan élhetém ezt túl?
Neveld akkor a gyereket, fizesse a gyt-t, aztán majd ha nem talál pasit, meg a gyereke is utálni fogja, hogy otthagyta, rájön, te meg addig boldog leszel
2018. jan. 9. 16:19
2/18 anonim válasza:
Ez nem lehet komoly...Remelem, hogy ezek ilyen kamukerdesek mind. Ilyen no nincs nyugtassatok meg.
2018. jan. 9. 16:24
3/18 A kérdező kommentje:
Sajnos igaz
2018. jan. 9. 16:26
4/18 anonim válasza:
A nok ilyenek.
2018. jan. 9. 16:30
5/18 anonim válasza:
Az ilyen nő aki azt mondja neveld a gyerekèt mert ő telejesitenì szeretnè a terveit felkène akasztanì.Fontosabb az àlmai mint a gyereke?ez nem nő ès anya se.Ijen miatt ne szenvedj inkàbb örülj ha megszabadulsz tőle.
2018. jan. 9. 16:32
6/18 anonim válasza:
Ezaz... Milyen no passzolja le a gyereket az ilyet le kene rugdosni egy epulet tetejerol komolyan. Kerdezo sajnos ha tenyleg igaz akkor egy ketszinu szociopata r**anc volt a nejed. Es orulj neki, hogy vegre kiderult igy minden eselyed megvan, hogy talalj egy rendes not! Tenyleg valami baja lehet ha ilyen jo szinjatszo es lelektelen, hogy igy elbanik veled es a gyerekkel, tuti nem normalis.
Meg valami! Mikor szult? Mert akkor nem lehet, hogy ez ilyen szules utani depresszio? Komolyan van olyan no aki berakta a mikroba a kisgyereket ilyen allapotban. Nem lehet, hogy az? Lehet ezert “orult” meg. Vagy pedig vegig szociopata volt...Akkor viszont szabadulj meg tole minel hamarabb?
2018. jan. 9. 16:36
7/18 anonim válasza:
DNS tesztet azért csináltass, ki tudja
2018. jan. 9. 16:37
8/18 anonim válasza:
Mondd hogy kamu. Az én lányom is egy éves, semmiért nem hagynám el.
2018. jan. 9. 16:38
9/18 anonim válasza:
Fiatal vagy még, örülj, hogy most derült ki, bőven tudsz még új életet kezdeni egy szerető társsal, a gyerekedet közösen nevelve, anyu meg majd fizeti a gyerektartást.
2018. jan. 9. 16:38
10/18 anonim válasza:
Teljesen életszerűtlen kamukérdés, be ne nyaljátok...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!