Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek mit kellene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit kellene tennem ha a feleségem mása fiúkkal írogat?

Figyelt kérdés

Kb 5 éve vagyunk együtt. Én most

is ugyan úgy szeretem mint 5 évvel ezelőtt . A szívem azt súgja hogy vége , összetörte a szívem azzal hogy átvert . Nem tudom hogy az idő képes-e segíteni. Úgy érzem nem. Nem tudok a szemébe nézni, de a szívem érezteti velem hogy minden érintése fontos , nagyon szeretem. Van egy kis gyerekünk is. Szerintetek is jól érzem hogy el

kell mennem az életükből ?

#megcsalás #nem szerett.
2017. szept. 7. 21:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
8%

Inkább azon gondolkozz el, hogy MIÉRT süllyedt idáig a kapcsolatotok, hogy a feleséged más pasik társaságát keresi és nem a tiédet!

Mindig kettőn áll a vásár. Ketten hoztátok létre, ketten is rontottátok el.

Úgy váljatok el, hogy a gyerek sérüljön a legkevésbé.

2017. szept. 7. 21:39
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Mi az, hogy más fiúkkal írogat?

Miket írogat? ... mert nem mindegy!

Én is írogatok, pl. itt is és még soha nem csaltam meg a férjem és nincs is szándékomban.

2017. szept. 7. 22:05
 3/13 A kérdező kommentje:
Az üzeneteket folyamatosan hónapok óta törli. Így gondolom nem a kis kutyákról beszélgetnek.
2017. szept. 7. 22:11
 4/13 anonim ***** válasza:
50%
Ha nincsenek üzenetek, akkor honnan tudod, hogy egyáltalán léteztek?
2017. szept. 7. 22:25
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem felrúgni kell az első problémánál egy családot, hanem leülni és megbeszélni a dolgokat és aszerint cselekedni a továbbiakban.

Ha utána sem működik, akkor is adtál egy esélyt magatoknak és tiszta lelkiismerettel továbbléphetsz.

2017. szept. 7. 22:27
 6/13 anonim ***** válasza:
Dugtak is a fickóval? Mert nagyon nem mindegy, hogy chatelgetett vagy szexelt is mással. Ha csak chatelt, akkor szerintem az nem annyira gáz, lehet hogy csak kicsit többet kéne vele beszélgetned, vagy éreztetned vele hogy szereted. Ha dugás is történt, akkor már gáz, talán nem megbocsáthatatlan, én azt mondanám, menjetek mediátorhoz. Ha persze megbocsátasz neki, akkor ugyanaz mint az előző. Ez az én véleményem, több szem többet lát. 42F
2017. szept. 8. 01:06
 7/13 anonim ***** válasza:
47%
Nem kell elmenned a gyereked életéből! Csak a feleségedtől válsz el, a gyerek az akkor is a tied (is) marad. Ápold vele a kapcsolatot. A ribit meg pattintsd le! Remélem lesz annyi erőd.
2017. szept. 8. 01:50
 8/13 anonim ***** válasza:
Mit fogadtál neki? Jóban-rosszban? Most meg egy nem bizonyított találgatás miatt felrúgnál mindent? Akkor eddig hogy szeretted?
2017. szept. 8. 07:25
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Addig míg fiúkkal írogat, addig nincs gáz.

Majd ha FÉRFIAKKAL készül dugni, akkor kezd el izgulni!

2017. szept. 8. 09:21
 10/13 anonim ***** válasza:
* kezdj
2017. szept. 8. 09:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!