Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit kellene tennem ha a feleségem mása fiúkkal írogat?
Kb 5 éve vagyunk együtt. Én most
is ugyan úgy szeretem mint 5 évvel ezelőtt . A szívem azt súgja hogy vége , összetörte a szívem azzal hogy átvert . Nem tudom hogy az idő képes-e segíteni. Úgy érzem nem. Nem tudok a szemébe nézni, de a szívem érezteti velem hogy minden érintése fontos , nagyon szeretem. Van egy kis gyerekünk is. Szerintetek is jól érzem hogy el
kell mennem az életükből ?
Inkább azon gondolkozz el, hogy MIÉRT süllyedt idáig a kapcsolatotok, hogy a feleséged más pasik társaságát keresi és nem a tiédet!
Mindig kettőn áll a vásár. Ketten hoztátok létre, ketten is rontottátok el.
Úgy váljatok el, hogy a gyerek sérüljön a legkevésbé.
Mi az, hogy más fiúkkal írogat?
Miket írogat? ... mert nem mindegy!
Én is írogatok, pl. itt is és még soha nem csaltam meg a férjem és nincs is szándékomban.
Nem felrúgni kell az első problémánál egy családot, hanem leülni és megbeszélni a dolgokat és aszerint cselekedni a továbbiakban.
Ha utána sem működik, akkor is adtál egy esélyt magatoknak és tiszta lelkiismerettel továbbléphetsz.
Addig míg fiúkkal írogat, addig nincs gáz.
Majd ha FÉRFIAKKAL készül dugni, akkor kezd el izgulni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!