Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit kellene tennem ha a feleségem mása fiúkkal írogat?
Figyelt kérdés
Kb 5 éve vagyunk együtt. Én most
is ugyan úgy szeretem mint 5 évvel ezelőtt . A szívem azt súgja hogy vége , összetörte a szívem azzal hogy átvert . Nem tudom hogy az idő képes-e segíteni. Úgy érzem nem. Nem tudok a szemébe nézni, de a szívem érezteti velem hogy minden érintése fontos , nagyon szeretem. Van egy kis gyerekünk is. Szerintetek is jól érzem hogy el
kell mennem az életükből ?
#megcsalás #nem szerett.
2017. szept. 7. 21:37
11/13 anonim válasza:
Nem mindegy, miről megy/ment a csevej. Talán először megbeszélni, hogy mi történt ő közte és a többi beszélgetőpartner között. Aztán közösen elmélkedni azon, hogyan jutottatok el idáig. Lehet, hogy bagatell az egész...de ez függ attól, mi volt a téma, milyen körülmények voltak.
12/13 anonim válasza:
Beszéld meg vele mindenképp és a reakciójàbol sokmindent leszürhetsz .
13/13 anonim válasza:
Felhagyni a klónozással, ha a feleséged mása:) Amúgy hát nemtom , beszéljétek meg, bár nem tudom, van-e ezen mit megbeszélni. Veszekedések ne legyenek, mert az árthat a gyereknek egy olyan közeg talán; ahol veszekedés folyik; meg nemtom, a felépített életetek; hát én tudok olyat, hogy mondta egy csaj, talán még házasok is voltak, hogy a csávójával már kb két éve csak egy házban laknak, de amúgy már nincs közöttük semmi; amúgy pl nem tudom, tudnátok-e mindketten valahová menni, hogyha külön mennétek, vagy hogy jó lenne-e az; amúgy a gyerek az elhidegülést is megérzi; meg nemtom még, hogy megoldható lenne-e, hogy mindkét szülő azért látogassa a gyereket; mármint, ha szétmennek, akinél nincs a gyerek, ő is azért töltsön elég időt vele. Legjobb tanács szerintem ebben az esetben, hogy "ahogy érzed!" Meg amúgy, lehet, hogy csak tényleg írogat velük, és nincs a háttérben megcsalás, mert lehet az is , hogy tiketten amúgy jól megvagytok, csak kell neki még valami kis izgalom, valami , ami kis pluszt ad, mert már megszokta a mostani, a már kialakult dolgokat, és kell pici valami, ami felrázza. Mert már azokra az ingerekre ellenállóvá, immunissá vált , bele van kicsit fásulva a dolgokba talán esetleg. De asszem,egy pici beszélgetés, kommunikáció tényleg segíthetne. Mondd el neki, hogy tudsz róla, és kíváncsi vagy, hogy mit nem adsz meg, mi hiányzik neki; esetleg, ha már nagyon ,de tényleg nagyon nem tud már mit mondani sorolhatsz neki alternatívákat, hogy tényleg ez-e a baj. De tényleg csak akkor, amikor már nagyon nem tudja megindokolni, mert amúgy simán rámondhatja, hogy "Igen, az!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!