Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogy lépjek túl azon, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lépjek túl azon, hogy a feleségem végig csalt és hazudott?

Figyelt kérdés
5 éve vagyunk házasok,7 éve vagyunk együtt. Számomra ő testesítette meg a tökéletes nőt,és hihetetlen,hogy így félreismertem. Még egyetemisták voltunk,amikor járni kezdtünk. Hihetetlen talpraesett volt már akkor is. Mindenkivel kedves volt,okos ,és nagyon jól nézett ki. Egyből egymásba szerettünk,otthon is nagyon megállta a helyét,csodásan főz és süt,gördülékenyen intézte az ügyeinket,és soha nem panaszkodott semmire,azt mondta boldog velem. Van egy egyéves gyerekünk is. Egy hónapja azt mondta,hogy el akar válni tőlem. Elhordott mindennek és azt mondta elvettem tőle a fiatalságát. Bevallotta,hogy a kezdtektől fogva másokkal is szexelt rajtam kívül, mert szerinte én nem vagyok olyan vonzó. Egyedül a terhessége alatt volt hűséges,de azt mondta megbánta,hogy ilyen fiatalon szült. Azt akarja hogy én neveljem a gyereket, mert még meg akarja valósítani a terveit. És hogy engem soha nem szeretett. Teljesen le vagyok döbbenve,nem számítottam erre. Igazából semmihez nincs kedvem,az egyetlen nő,akit szerettem,csak kihasznált. Nem hiszem hogy akarok még valaha nővel kezdeni. Hogyan élhetém ezt túl?
2018. jan. 9. 16:17
1 2
 11/18 anonim válasza:
100%
Ugyan ez Történt velem. Csak a férjemről derült ki ez. Én elhoztam magammal a gyerekeket! Az ilyen seggfe j nem érdemel gyerekeket. Te is zavard el. Éljen egyedül te még örülj a kegyeseknek.
2018. jan. 9. 17:04
 12/18 anonim ***** válasza:
47%

Tegyük fel, hogy igaz.

Megcsalásra nincs mentség, de azért én meghallgatnám a másik oldalt is. Kizárt, hogy minden rendben volt, nagy volt a boldogság, mindketten akartátok a gyereket... akkor nem tartanátok itt.

Az meg, hogy milyen anya, aki otthagyja a gyerekét... hát pont olyan, mint a lelépő apukák. Nem otthagyja, csak ő lesz a "hétvégi" szülő, és fizeti a gyerektartást. Az elvált apukát sem szokták megutálni emiatt a gyerekek, ettől még simán lehet jó kapcsolatuk majd.

2018. jan. 9. 17:10
 13/18 A kérdező kommentje:

Nem érzem úgy,hogy ebből van kiút,durván átvert.

Igen,én jobban akartam a gyereket,mint ő. Ő kicsit bizonytalan volt,hogy jó anya lesz-e belőle.

2018. jan. 9. 17:19
 14/18 anonim ***** válasza:
Ha ez igaz, akkor a nőnek van valami mentális problémája. Elég szociopatának hangzik. Nagyon sajnálom hogy ez történt, de hidd el hogy egy ilyennél tényleg jobbat érdemelsz, és a gyereked szeret téged és szüksége van rád. Idővel minden jobb lesz, és még rengeteg alkalmad lesz találkozni valaki olyannal, akivel közösek a céljaitok és aki támogat.
2018. jan. 9. 17:48
 15/18 anonim ***** válasza:
51%

Bírom hogy sokan ideírják hogy kamu,meg jajj akkor a kérdező is hibás itt (Igaz ezt egy ember írta eddig csak.),meg hogy ez nem lehet igaz mert ilyen nő nincs. (Bezzeg az ellenkezőjénél,meg ha ezt egy nő írja..) Welcome to the real world!!!! De vannak ilyen "nők",sőt ennél rosszabbak is. Nevelő faterom is megszívta így mint a kérdező,csak neki az anya a kislányt kivitte külföldre,elszakítva ezzel a nevelőfateromtól. Szóval tökéletesen megértem a kérdezőt.

Hogy élhetnéd túl? Idő,idő és idő,meg a gyereked (Már ha egyáltalán tiéd a gyerek...),ezt soha nem fogod elfelejteni,ez mindig az eszedben lesz,de adj magadnak időt,szedd össze magad,és éld az életed. Annyi tippet adok hogy alkoholhoz ne nyúlj,még véletlenül se!!!!!

2018. jan. 9. 17:54
 16/18 anonim ***** válasza:

12esnek igaza van.

Egyébként fiatal vagy...boldogan nevelgesd a gyereket. De azonnal szögezzetek le mindent jogilag!!!! Húzzon a francba. Leszel még szerelmes, tanulj a mostani hibáidból, hogy az újkapxsolatban ne kövesd el. Szerintem SZERENCSÉS vagy, hogy nálad marad a pici! 34/N

2018. jan. 10. 07:19
 17/18 anonim ***** válasza:

Nagyon erős egyéniségekkel nőknél vigyázni kell, mivel nagyon önjárók és fel kell hozzájuk nőni, hogy felnézhessenek rád.

Ő végülis virágnyelven elmondta hogy nem szeretne gyereket (bizonytalan hogy jó anya lesz -e).

Ettől még ha megvan nevelni lenne köteles.

Most gondolom beleszeretett valakibe.

Ha eddig végig csalt az csak kaland lehetett.

De azért jellemző hogy ezt is elmondja - ezzel még nehezebbé téve a helyzeted.

Én leíratnám vele hogy nem akarja a gyereket.

Mert aztán ha nem úgy sül el a dolga még azért is pereskedhettek.

Egy pici gyerekkel imádni fognak a nők, hisz a babával könnyű ismeretségeket kötni.

2018. jan. 10. 11:57
 18/18 anonim ***** válasza:

Mindig az ilyen nők a legbetegebbek akiről azt hiszi az ember hogy tökéletes stb:D

Kérdező, ha igaz ez akkor sajnállak:( túl teszed magasat rajta, majd találsz egy normális nőt reméljük!

Gyereket is sajnálom ...

2018. jan. 10. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!