Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! Titeket miért csalt meg a barátnőtök?
Figyelt kérdés
/Lányok, ti miért csaltátok meg a pasijaitokat?2018. jan. 28. 12:50
1/6 anonim válasza:
Miért, megcsalt? Te ezt honnan tudod?
2/6 anonim válasza:
Egyet csaltam meg, bosszúból. Igen, 17 évesen ennyi eszem volt. Ahelyett, hogy kidobtam volna, amikor rájöttem, hogy megcsal, én is megcsaltam.
Természetesen semmi értelme nem volt.
Az elmúlt 20 évben nem éreztem kísértést se. Ha nem működik, kilépek, ha megcsal, kidobom.
3/6 anonim válasza:
Elhanyagoltam, ezért csalt meg. Csak csók volt, de ez is elég volt. Nyilván nem így kellett volna csinálnia, hanem kidob, de nem hibáztatom. 18 évesen nem volt annyi eszem, hogy egy kapcsolatért tenni is kell :D 28/f
4/6 anonim válasza:
1. Mert rossz volt a szex
2. Mert nem voltam szerelmes és ő sem
5/6 anonim válasza:
Nekem csak egy pasim van, de nem csaltam meg sosem.
6/6 anonim válasza:
elvileg azért csalt meg a párom, mert elhanyagoltam őt. Együtt maradtunk, mert testi dolgok nem történtek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!