Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik titeket csalt már meg a Barátnőtök?
Bővebben arra lennék kíváncsi, hogy hogyan derült ki, hogy félrelépett a Párotok?
Ti mit reagáltatok erre? Mit mondtatok? Mi történt közvetlen azután, hogy ez kiderült? Mit mondtatok?
A páromat csalták.
Neki eleinte nem tunt fel, aztán az egyre tobb jelet kovetoen megnézte az ex telefonját és ott volt feketén-fehéren minden, benne pedig osszeálltak a dolgok - késés, tulora, stb.
Leultette, kérdore vonta majd azonnal ki is dobta.
A csaj meg ment a szeretohoz.
Igen. Úgy derült ki, hogy a telefonunkkal meg tudtuk nézni egymás helyét. Az exem bulizni volt, én meg betegen otthon. Egész éjjel nem aludtam, szinte láttam előre, hogy mi fog történni. Reggel pedig észrevettem, hogy nem otthon van, hanem Budapesten; arrafelé, ahol az a srác lakott, aki évek óta szerelmes volt belé.
Írtam neki: jól szórakoztál, "drágám"? Aztán képes volt letagadni, hogy történt valami. Összevissza beszélt, teljes kognitív disszonanciába esett; először engem hibáztatott azért, mert elvileg nem engedtem el (de igen), aztán meg mert elengedtem bulizni. Na, szóval az egész beszédes volt, mondtam neki, hogy akkor ezt hagyjuk.
Később elismerte, de arra a kérdésre, hogy miért, nem tudott válaszolni. Azóta nem beszélünk, de úgy tudom, hogy ők még együtt vannak -- szép kis pár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!