Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Pasik titeket csalt már meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik titeket csalt már meg a Barátnőtök?

Figyelt kérdés

Bővebben arra lennék kíváncsi, hogy hogyan derült ki, hogy félrelépett a Párotok?

Ti mit reagáltatok erre? Mit mondtatok? Mi történt közvetlen azután, hogy ez kiderült? Mit mondtatok?

2016. nov. 21. 10:50
 1/4 A kérdező kommentje:
Szóismétlésért bocsánat..
2016. nov. 21. 10:52
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Röviden tömören: Dolgozni voltam (vittek meg hoztak, tehát nem autóval mentem esténként), itthon maradt az autóm mindig és több eset volt mikor elgondolkoztam mitől lett 30-40 km-el több az autómban. Egyik alkalommal pontosan felírtam az óraállást és másnap megint több lett benne....megkérdeztem (akkori) barátnőm hogy ő vitte-e el de tagadta. Aztán mindig jött sms-e de mindig kitörölte, ez is gyanús lett. Másnap megint éjszakás lettem volna de elcseréltem a műszakot így volt szabadidőm "nyomozni" meg béreltem egy számára ismeretlen autót is haverommal. Aztán este 9-kor mikor sötét lett láttam kiállni és követtük....kiderült a szomszéd faluba ment egy házhoz, látta mikor a sráccal kiléptek...ekkor beálltam keresztbe az autóm elé és kiszálltam. A barátnőm elkezdett magyarázkodni...a gyerek meg visszament a házba (ehhh, érted? a bátor szerelmes) aztán mikor kiderült számomra 100%-osra a dolog, közöltem vele hogy adja ide a kulcsot az autómhoz, oda is adta. Elkezdett könyörögni nekem....mondtam hogy szánalmas a helyzet ne is könyörögjön. Másnapra az összes cuccát hordja el tőlem (hozzátettem hogy arra ne számítson hogy megbocsájtok) Majd beültem a saját autómba, a haverom a másikba és hazajöttünk. Másnapra az összes cucca eltűnt. Azóta mikor meglátom mindig elfordulok, de ez már lassan 2 éve de még mindig azt akarja megbocsájtsak neki....de nem vagyok én veréb.
2016. nov. 21. 11:08
 3/4 anonim ***** válasza:

A páromat csalták.

Neki eleinte nem tunt fel, aztán az egyre tobb jelet kovetoen megnézte az ex telefonját és ott volt feketén-fehéren minden, benne pedig osszeálltak a dolgok - késés, tulora, stb.

Leultette, kérdore vonta majd azonnal ki is dobta.

A csaj meg ment a szeretohoz.

2016. nov. 21. 11:34
 4/4 anonim ***** válasza:

Igen. Úgy derült ki, hogy a telefonunkkal meg tudtuk nézni egymás helyét. Az exem bulizni volt, én meg betegen otthon. Egész éjjel nem aludtam, szinte láttam előre, hogy mi fog történni. Reggel pedig észrevettem, hogy nem otthon van, hanem Budapesten; arrafelé, ahol az a srác lakott, aki évek óta szerelmes volt belé.

Írtam neki: jól szórakoztál, "drágám"? Aztán képes volt letagadni, hogy történt valami. Összevissza beszélt, teljes kognitív disszonanciába esett; először engem hibáztatott azért, mert elvileg nem engedtem el (de igen), aztán meg mert elengedtem bulizni. Na, szóval az egész beszédes volt, mondtam neki, hogy akkor ezt hagyjuk.

Később elismerte, de arra a kérdésre, hogy miért, nem tudott válaszolni. Azóta nem beszélünk, de úgy tudom, hogy ők még együtt vannak -- szép kis pár.

2016. nov. 21. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!