Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tesztek, ha azt gondoljátok, hogy a párotok megcsalt, s szakítotok velük, ám kiderül, hogy mégsem csalt meg benneteket?
1. Ha szeretek valakit, akkor nem szakítok vele azért, mert azt gondolom, hogy..., vagy mert valaki ostobaságokat sustorgott róla.
2. Ha mégis, akkor nagyon szégyellem magam. Ha van rá módom, nem szakított meg velem minden kapcsolatot, akkor bocsánatot kérek.
3. Nem kezdeném vele újra, nekem ebből az lenne a tanulság, hogy nem volt nekem annyira fontos, ha ostoba feltételezések miatt képes voltam kidobni.
Honnan gondoltad, hogy megcsalt? És hogy derült ki, hogy mégsem csalt meg?
Ha egyértelmű jelek voltak arra, hogy hűtlenkedhetett, de a párod mondta azt, hogy nem csalt meg... nos akkor sajnos nem biztos, hogy tényleg nem csalt meg, vagy nincs valami kötődése más nőhöz. Én így jártam, hogy megvoltak a jelek, de hittem sokáig a volt párom hitegetésének. Azóta se tudom, hogy megcsalt-e akkor, de a szakítás után egy éven belül már kapcsolatban volt az illetővel. Úgyhogy nem árt óvatosnak lenni, valamiért csak felmerült a gondolat...
Hagyjuk mér ezt az azt hittemet.
Sok sok időnek és jelnek kell ahhoz felbukkanni ahhoz hogy valaki ráébredjen, hogy valami nem stimmel a kapcsolatával.
Nem elég ehhez az, hogy a szőke bombázó ránevessen a társadra, a társad viselkedése lesz a jeladó, hogy valami baj van.
Nekem a megcsalási kisérlet is elég volt -nem vártam ki a végét, pedig talalkozot szerveztek- ahhoz, hogy hajnali 3kor lelépjek.
10 éve vagyumk együtt, 1 eve hazasok es 7honapos terhes vagyok.
Önkritikát gyakorlok, elmondom, hogy sajnálom, hogy hülye voltam és elcsesztem a dolgokat. Sok szerencsét kívánnék a továbbiakban.
30/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!