Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak kivétel nélkül félrekeféltek?
Itt írta egy illető, hogy nincs kivétel, minden férfi megteszi ezt.
Szerintem ez elég merész kijelentés volt a részéről.Ismerek olyan embereket, akik nem járnak félre.
Mi a véleményetek?
Szerintem kevesebb a félrelépő nő.
Így a legtöb nőt több pasi dugja:)
"Ha te hiszel abban az illúzióban, hogy van olyan férfi, aki nem baszik félre, akkor nagy tévedésben élsz. De majd egyszer rájössz. Persze férfiakról beszélek, nem tesze-tosza hímneműekről...
A válaszíró 43%-ban hasznos válaszokat ad."
Itt van az a bizonyos válasz.
Férfiak kivétel nélkül félrekeféltek? - igen! Pont erre a válaszra számítasz?! Ebben az esetben én is felteszek egy kérdést: A nők kivétel nélkül anyagi szempontok és külső személyiségjegyek szerint szerint választanak párt? - igen!
Amennyire nettó h*lyeség az elsőre a válasz, úgy a másodikra is! Sosem csaltam meg a párom, mindig szakítottam, és csak utána kezdtem dolgozni esetleg egy másik kialakításán. Ellenben engem megcsaltak és úgy, hogy azért szakított velem ez a nő, mert csak "szeret", de nem úgy. Aztán kiderült, hogy már ez idő alatt is a sógorával csalt. Persze könnyű ilyenkor a másikat hibáztatni - mert szerinte miattam alakult ki az a helyzet, amiből nem látott más kiutat, mint elhidegülni, megcsalni és akkor szakítani, amikor már biztos volt a másik gyerek.
Undorító, hogy arra nincs gerince már az embereknek, hogy őszintén megmondják: bocs, de nem akarlak. Még indokot se kell gyártani, csak annyit, hogy NEM! Inkább okoznak fájdalmat és döntenek romba életeket, személyiségeket önös érdekből. Ez a megállapítás egyébként NEMTŐL független. A nők ugyanúgy megcsalják a párjukat, és ugyanúgy el is ítélem őket is. (félreértés ne essen, az ilyen típusú pasikat is elítélem)
Előző válaszoló : Undorító, hogy arra nincs gerince már az embereknek, hogy őszintén megmondják: bocs, de nem akarlak.
De még időben ugye ? nem amikor már terhes a lány, vagy a férj / feleség jó nyomokon jár. Nem a megfutamodás lehetőségével. És undorító, amikor nem akarja megérteni egy szóból, vagy kettőből akár a fiú, akár a lány, "nem"-et. hanem önös érdekből alkudozik, gyötör, kínoz, magát és aki nem akarja őt. De sokat lehetne erről itt írni.
Ugyanakkor nem értem hogy ítélhetsz te el bárkit is. Honnan tudhatod, mi elől menekül külső kapcsolatba a nő, és mi az, ami miatt megakad a szeme egy nőn az egyébként házasságban élő férfinak ? De szeretnek mások életében kurkászni egyesek, ahelyett, hogy a magukéval törődnének.Be akarnak férkőzni mások hálószobájába, ahová pedig bejárásuk nincs. Az a véleményem, hogy aki ilyen kérdést ír ki, járjon inkább iskolába, tanuljon, dolgozzon, és várja meg az időt türelemmel, amíg ő felnőtt lesz. Akkor már nem fog ilyen kérdéseket feltenni.
#25. Nem tudom eldönteni, hogy fogást keresel rajtam, vagy szimplán nem értetted, amit írtam.
Mi számít neked időben? Ha feleséged/férjed van, akkor ne nézegessen kifelé senki - befelé meg hadd kíváncsiskodjon aki akar, ha nem engeditek, nem szólhat bele senki. Ez persze azon múlik, hogy milyen a kapcsolatod a pároddal.
Ha a kedvesed nyomoz utánad, esetleg becsúszik a szeretőnél egy baba (független a leosztás, hogy Te csaltál, veled csaltak) akkor sosem a harmadik vagy a gyanútlan megcsalt a hunyó! Nem normális az sem, hogy ma szakítok veled, de holnap már van valakim - nem hihető. Tudod, engem úgy hagytak el, hogy előbb ünnepelte az ex új társával (sógorával) az évfordulójukat, hogy a szakításunk évfordulója jóval később volt. Aztán szépíteni próbálta, (itt is), hogy az én felelősségem volt, én hibáztam, kiszeretett belőlem - tehát ment a duma, az ujjal mutogatás. Élőben sosem kaptam meg ezeket, sem azt, hogy nem szeret. Tehát a szakítás úgy korrekt, ha nem érzel semmit, leülsz és átbeszéled azzal, akivel egykor MINDENT megosztottál, a legbelsőbb gondolataid és a legintimebb perceid.
A NEM elfogadása meg azért blődség, mert ez nem a TE döntésed. A másik ember helyett nem élhetsz, nem gondolkodhatsz. Szakítottam én is olyan lánnyal, akinek ezt mondtam: nagyon kedves vagy, aranyos, önzetlen, jószívű, de nem tudok beléd szeretni. Keress egy hozzád való fiút és legyetek boldogok, szívből ezt kívánom. Persze jött az alkudozás, mint írtad, hogy de hátha egyszer bele tudok szeretni, meg vár rám, meg találkozgassunk. Ez ellen nem tudsz mit csinálni. Ha a feleség/férj nem ért ebből, minden szálat azonnal meg kell szakítani, mert a kedvességed mindig egy résnyire nyitott ajtót jelent számára.
Miért ítélek el bárkit is az írásommal? Mert volt szerencsém megcsalt és elhagyott emberként átélni ezeket a képmutatásokat. Egy kapcsolatból NEM MENEKÜLNI kell. Önként másztál bele? Akkor ki is tudsz ugyanúgy szállni belőle. Ha ragacsot választottál akkor is. Nem turkálok senki életébe, nem is ez a célom, ugyanakkor nagyon menekülsz és visszatámadsz. Tudod mit szoktak erre mondani? Az kiabál, akinek a háza ég! Ha a 26-os válaszadó valóban ráhibázott, hogy ki vagy, akkor neki magyarázkodj, mert engem nem érdekel az életed.
Viszont ha házas vagy, emlékeztetnélek arra, hogy jóban-rosszban, illetve házasságban élve nem létezik más nő, csak az arád. Megakadhat a szemed máson, fel is falhatod a szemeddel, de van egy határ. Még a csalfa exem mondogatta és mennyire igaza volt: amíg otthon vacsorázol nem érdekel milyen fogásokat nézel meg az étlapon. A házasságból menekülés pedig szintén a Te döntésed volt. Tőlem nem kell féltened sem az életed, sem a hálószobád, a magyarázkodásból lerí, hogy más (valószínűleg hölgy) beletrappolt és Te hagytad. Szépen eltekerte a fejed és persze sehol nem írtad, hogy valamiben hibáztál volna. A Te olvasatodban a kérdező egy infantilis személy, aki tanuljon. Én meg egy kapcsolatgyilkos okoskodó vagyok a szemedben. Érdekes, csak Te vagy szent és sérthetetlen, aki ezek szerint félrelépett, lelécelt az asszony mellől és mindenkit aki más szemléleten van megvet, ellenségnek tart. A véleményed elolvastam, nem éreztem jogosnak, hogy engem szólítottál meg vele, mégis úgy érzem neked kéne önvizsgálatot tartani, nem nekem.
A 26-osnak meg annyit, hogy kitartás, fel a fejjel. Tudom min mész keresztül, de jön még kutyára dér! Illetve az is vigasztaljon, hogy akiért lecseréltek nem jobb nálad, csak MÁS. (szintén tele emberi hibákkal, csak jelenleg a rózsaszín felhőtől ezt nem látja a pasi, aki egykor ugyanígy látott téged is. egyszer majd kijózanodik, akkor kiderül mennyire bírják egymást. aztán vagy ő, vagy a hölgyemény lépne tovább a következőre, mert szerintük az új, mindig jobb. a nagyszülők pedig inkább megjavították ami elromlott, ahelyett hogy kidobták volna.)
Véleményem szubjektív, beszólhatsz, de lex*rom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!