Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen szánalmas sok férfi? (Tisztelet a kivétel)
Pedig dugni nem olyan rohadt nehéz egy halom lány keres szintén csak szexpartnert, de az összes inkább másik irányba fut, amint valaki neki áll könyörögni.
Pasik: Ha nem érdekellek, csak mondd meg, fel tudom fogni nem kell köntörfalazni.
Nő: Ok, nem érdekelsz.
Pasik: HADD VÁLTOZTASSAK EZEN, adj egy esélyt, és bizonyítok.
lmaooo
Hol? Mutasd már meg nekem azokat a lányokat, mert én soha egyet se találtam még.
Hogy? Hol? Soha egyel se találkoztam még.
Míg lányoknál már-már mondhatni aranyos, ha gyenge, nem magabiztos, törékeny, így a férfiaknál nem. De ez nem zárja ki azt, hogy létezik nálunk is a dolog. És míg a férfinak kezdeményeznie "kell", az ilyen háttérrel rendelkező férfiből ilyen dolgok jönnek ki.
Az aki állandó visszaigazolást kér onnan ered szerintem, hogy gyerekkorában nem kapott kellő figyelmet, mint pl egy gyerek a gyerekágyban, először nyöszörög, utána sír, azután már acsarkodik, és ha akkor is csak nehezen kapja meg a figyelmet, akkor úgy hiszi le kell mennie kutyába, hogy figyelmet kapjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!