Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak kivétel nélkül félrekeféltek?
Itt írta egy illető, hogy nincs kivétel, minden férfi megteszi ezt.
Szerintem ez elég merész kijelentés volt a részéről.Ismerek olyan embereket, akik nem járnak félre.
Mi a véleményetek?
Érdekes 2 barátnőm volt eddig,és mind a 2 megcsalt...nekem még az eszembe se volt ez soha. (Bár nekem a fejemben nem fordul meg az se hogy valakiről fantáziálok...,mert aszexuálisabb vagyok.) És sok normális férfitól is ez a visszajelzés jön,hogy őket csalják meg... Most akkor kérdezzem meg hogy a nők kivétel nélkül félrekefélnek?
Mi a véleményem? Az hogy baromság...
10-es neked sem megy a szövegértés.
Ismétlem, nem én általánosítok!Pont azért tettem fel a kérdést, hogy nem értettem egyet az illetővel, aki szerint a Férfiak mindegyike félredug, csak a tutyimutyi hímneműek nem.Erről kértem véleményeket.Érthető már?
#14 Már megbocsáss, de konkrétan sehova sem írtam, hogy te általánosítasz.
1. Csak a leírt véleményről írtam, ami nem a tiéd, hanem egy férfi vélemémye.
2. Egy egyszerű kérdést tettem fel, amibe te belemagyaráztál valamit, nem csak nekem nem megy a szövegértés.
Minden evidens dologról miért írsz ki kérdést, ha meg vagy bizonyosodva az álláspontodról? A szövegértés megy, viszont ezt nem értem, mi értelme kiírni, ha csak nem vagy elbizonytalanodva a kérdésben:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!