Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiak kivétel nélkül félreke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak kivétel nélkül félrekeféltek?

Figyelt kérdés

Itt írta egy illető, hogy nincs kivétel, minden férfi megteszi ezt.

Szerintem ez elég merész kijelentés volt a részéről.Ismerek olyan embereket, akik nem járnak félre.

Mi a véleményetek?

2018. jan. 21. 13:36
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
32%

Érdekes 2 barátnőm volt eddig,és mind a 2 megcsalt...nekem még az eszembe se volt ez soha. (Bár nekem a fejemben nem fordul meg az se hogy valakiről fantáziálok...,mert aszexuálisabb vagyok.) És sok normális férfitól is ez a visszajelzés jön,hogy őket csalják meg... Most akkor kérdezzem meg hogy a nők kivétel nélkül félrekefélnek?

Mi a véleményem? Az hogy baromság...

2018. jan. 21. 15:07
 12/28 anonim ***** válasza:
0%
Én nem kefélek félre. Az egy másik dolog, hogy a nők számára nagyon vonzó "jópasik" persze hogy kihasználják a lehetőségeket. Valamit valamiért, lehet választani...
2018. jan. 21. 15:09
 13/28 anonim ***** válasza:
0%
8/9+ eves hazas ferfiak 2 gyerekkel hajlamosak felre lepni 90 % ban ! jo magam soha nem lepnek , bar nem vagyok hazas es csak 25 vagyok. A nok csak akkor tartanak ki melletted ha mindent megtudsz nekik adni.. tehat ha 30-50% ban tudsz adni valamit lapatra kerulsz.
2018. jan. 21. 15:16
 14/28 A kérdező kommentje:

10-es neked sem megy a szövegértés.

Ismétlem, nem én általánosítok!Pont azért tettem fel a kérdést, hogy nem értettem egyet az illetővel, aki szerint a Férfiak mindegyike félredug, csak a tutyimutyi hímneműek nem.Erről kértem véleményeket.Érthető már?

2018. jan. 21. 15:33
 15/28 anonim ***** válasza:
5%
Nincs igazad az általánosítással, de tegyük fel úgy van ahogy írod. Gondolom, azért csak a férfiakat emelted ki, mert csak ők lépnek félre. Na de kivel, ha csak a férfiak lépnek félre?
2018. jan. 21. 15:33
 16/28 anonim ***** válasza:
0%
Van olyan pasi, akinek még számít a hűség, és nem lép félre, de gondolatban ő is megvág néha más csajokat. Ez ösztön, amit vagy felülírnak az elvek, vagy nem.
2018. jan. 21. 15:40
 17/28 anonim ***** válasza:
32%

#14 Már megbocsáss, de konkrétan sehova sem írtam, hogy te általánosítasz.

1. Csak a leírt véleményről írtam, ami nem a tiéd, hanem egy férfi vélemémye.

2. Egy egyszerű kérdést tettem fel, amibe te belemagyaráztál valamit, nem csak nekem nem megy a szövegértés.

Minden evidens dologról miért írsz ki kérdést, ha meg vagy bizonyosodva az álláspontodról? A szövegértés megy, viszont ezt nem értem, mi értelme kiírni, ha csak nem vagy elbizonytalanodva a kérdésben:)

2018. jan. 21. 16:05
 18/28 anonim ***** válasza:
0%
Gyerekes a kérdés, bizonyára valami kis kíváncsiskodó tini hülyéskedik, vagy tényleg retardált. Én a ruhát kefélem a szösztől, a körmöm amikor kezet mosok, hozzám a férjem még egyszer sem jött kefével a kezében az ágyba esténként. Hogy minden férfi ? Kérdezz végig minden férfit egyenként. Személyesen őt kérdezd, ő tudja megmondani neked a magánéletére vonatkozó információkat.
2018. jan. 21. 19:13
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ugyanannyi pasi kefel felre, ahany no. Mondom ezt nokent. Ugyannyi rohadek van a nok kozott is, mint a pasik kozt. Csak az gondolja, hogy a nok szentek, akinek nincsenek ferfi baratai, akikkel szokott neha lelkizni vagy komolyabban beszelgetni.
2018. jan. 21. 19:32
 20/28 ~Mengdan Pan~ ***** válasza:
Nem
2018. jan. 21. 22:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!