Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak kivétel nélkül félrekeféltek?
Itt írta egy illető, hogy nincs kivétel, minden férfi megteszi ezt.
Szerintem ez elég merész kijelentés volt a részéről.Ismerek olyan embereket, akik nem járnak félre.
Mi a véleményetek?
Nekem mindig van dugi pajti lány a bnő mellett.
Mi ebben a rossz?
"Viszont a fejében úgy 10-ből 7-nek minimum megfordul."
Inkább 10-ből 10-nek,de tegyük hozzá a nőket is, ne kivételezzünk. Egyszerűen annyira felszínes,magamutogató világ a mai,hogy nem lehet úgy végigmenni az utcán,hogy ne a szexuális fantáziák jussanak az ember eszébe. Egészen más ránézni valakire és tudat alatt azt mondani,hogy "milyen jó nő/pali",mint szánt szándékkal félrelépni.
Ne általánosíts.
Nagyon sok férfi van, aki hűséges, csak nyilván nagyobb a hírértéke a "jaj, már megint félrekefélt a férjem" kijelentésnek, mint annak, hogy "már megint eltelt tíz év úgy, hogy a férjem nem csalt meg."
22/N
Nem én általánosítok.
Az a legszebb az egészben, hogy a férfiakra írta, a tesze-tosza hímneműeket meg lenézően elkülönítette a válaszában.
Van aki nőkről gondolja ugyanezt. Az általánosítás egyik nem szemszögéből sem bölcs dolog.
Neked hogy esne, ha valaki a női nemről állítaná ugyanezt, és meglenne győződve arról, hogy nincs kivétel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!