Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom lehet, hogy megcsal? Mitévő legyek?
3 éves kapcsolat.
Sok nehézségen mentünk keresztül(nem velünk kapcsolatban, hanem családi dolgok, stb.)Mindig mindent megtudtunk beszélni.
Aztán pár hete elkezdett furcsán viselkedni, kevesebbet találkozik velem, de ugyanúgy mondja, hogy szeret.
Aztán a következő történt: mentem be a szobába, épp telefonált és gyorsan lecsapta a telefont. Mondom mi van, titkos beszélgetés? Mondta, hogy a haverjával beszél de mindjárt folytatják és kiment. Miután visszajött megkérdeztem, hogy ez mi volt, de kiakadt.
Rá egy napra találkoztunk, és mondta, hogy ne értsem félre, de hatalmas KAROMNYOMOK voltak a testén mindenütt. Azt mondta vakarózott, és azért szól, hogy nehogy félre értsem.
Akármikor kimegy a wc-re, viszi a telefont, és 20 perceket van a wc-n minden egyes alkalommal. Rákérdeztem, hogy a telefonodat nyomkodod? Mire az volt a válasza, hogy nem, had ne részletezze, mit csinál a wc-n.
Elmondta ezerszer, ha meg akarna csalni, akkor nem lenne velem, nem velem töltené a szabadidejét. Eddig 3 HOSSZÚ, komoly kapcsolata volt rajtam kívül, és sosem lépett félre.
Ugyanakkormeg nekem ez furcsa. A telefonját nem adja oda az anyjának sem(elkérte az anyja, erre ott állt felette, hogy nézze, mit csinál rajta).
0-24-ben rezeg a telefonja, hogy írt neki valaki, de mindig mondja, hogy ez meg az a fiú haverja, és ha nem hiszem el kérdezzem meg a srácot.
Nem akarok fölöslegesen gyanakodni, de nem tudom, hogy lehetne tisztázni ezt a helyzetet, mert ez részemről mérgezi a kapcsolatot, de a bizalmát sem akarom elveszteni.
Ez szerintem több, mint gyanús... Ha eddig nem csinálta ezeket, akkor meg pláne, ennél árulkodóbb nem lehetne.
A vakarás meg egyenesen nevetséges... tetves lett mégis, vagy mi? :D :D
Megpusztulok én már ezektől a hülye önáltatásoktól:
"(amúgy) jó kapcsolat" - persze, összekarmolja a saját testér, meg a többi... vakságot is fogadtál?
Hány ilyen szerencsétlen van, tök jó kapcsolat, csak 2 hónapja elmarad a szex, csak néha leordítja fejét, csak éppen nem tudnak miről beszélgetni.
Minden változásnak van oka, ha eddig nem viszketett a bőre, ha eddig nem rejtegette a telefonját, ha eddig nem ült 20 percet a WC-n....
És TE nem akarod az Ő bizalmát elveszteni????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!