Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet megcsal a barátom!?
Van egy nőcske akinek tetszik a barátom, és most küldött egy fényképet messengeren, azóta nem reagál. Konkrétan az üzenetküldési funkciót le is tiltotta tőlem. A barátom sem elérhető, nincs online, telefont nem veszi fel.
Ez a kép, ez nyilvánvalóan egy kórház. A keze nyilván azé akitől kaptam, és eleinte nem értettem miért panaszkodik itt pont nekem ezzel a képpel, de aztán jobban megnéztem, az a térd... Van egy így végződő nadrágja a barátomnak! A lába is kb. így szőrös.
Mi a szar??? Féltékennyé akar tenni??? Vagy mi ez az egész, és miért nem elérhető, lehet megcsal?
Lehet,beszedett valami szarokat,hogy a barátodat odacsalja. Nem hiszem,hogy a kórházba dugnának!
De meg értem az idegességed. Írj egy sms-t a barátodnak,hogy " Bocsi,a sok keresésért,de aggódsz.Hívjon mielőbb! "
Nyugodj meg és várj.
A csaj küldte a képet, valaki kérdezte.
Később a barátom hívott telefonon, azt mondta le volt némítva, nem akarta hogy az elfekvőben zavarja a többi beteget. Szóval igen, az ott az ő térde a képen.
Arról nem tudott, hogy a csaj lőtt egy képet, és elküldte nekem. Nem érti, mi értelme volt ennek. De én értem. Azt akarta, féltékeny legyek, hogy a barátom ott őrzi az ágyát.
Elvileg felhívta a barátomat, mondván nagyon rosszul van, és hogy a szülei meg a barátnői nem érnek rá. Találkozott vele a barátom, és bekísérte orvosi ügyeletre. Szerintem lehet ráértek volna neki a közeli ismerősei, csak kihasználta az alkalmat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!