Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom biszex, és félek hogy megcsal egy sráccal, mi tévő legyek?
Figyelt kérdés
7 hónapja vagyunk együtt, már az elejétől tudom, hogy biszexuális. Szeretjük egymást, és azt állítja, hogy eszében sincs engem megcsalni. 2 évig élt előttem együtt egy sráccal, azelőtt 4 évig egy másik nővel. Egyiket se csalta meg. Nem nézeget fiúkat, nem viselkedik úgy, de félek, hogy meg fog csalni. Mit tegyek? Egyébként rendes, értelmes srác, de mégis félek2016. okt. 16. 14:10
1/8 anonim válasza:
Nem csak srácok, csajok is vannak a világon. Ne parázz ilyenen, úgy is észre fogod venni, ha megcsal.
3/8 anonim válasza:
Aludj egyet én is ezt teszem. A délutáni szunyókálás egészséges.
4/8 anonim válasza:
Miért pont sráccal csalna meg? A bögyös-csábos kolléganők miatt nem aggódsz? Ha nem bízol benne tegyél egy szívességet mindkettőtöknek és szakíts, a féltékenykedés (pláne az alaptalan) csak megmérgezi a kapcsolatot.
5/8 anonim válasza:
Hat,nem irigyellek tobbek kozott azert sem,mert szxar erzes lehet,h azonos nemuvel kozosul,oralis,analis szex...
Emellett ,sose tudod majd vajon ki lesz a vetelytarsad,egy no,vagy egy ferfi...?
Mindtket nemre feltekemykedhetsz...hacdak nem nyitott kapcsolatban eltek...de annak meg mi ertelme van???
6/8 anonim válasza:
Te tégy semmit csak ha megvàltozik a viselkedése és beszélni kezd valameik kolleganőéről vagy kollegajarol és ha nézegetni kezd màsokat na akkor lépj !Addig meg ne aggódj ha eddig is hűséges volt minden parjaval szemben akkor sztem nincs mitől kitől tartanod !Annyit tehetsz hogy te is adjàl magadra ő is érezze azt hogy elveszíthet !Amennyiben a viselkedés e megvàltozik!
8/8 anonim válasza:
Ha tudsz angolul, ajánlom ezt a cikket: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!