Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfitársaim, ti hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfitársaim, ti hogyan viszonyulnátok egy ilyen helyzethez?

Figyelt kérdés

A feleségem régen visszahúzódó nő volt,de ahogy sikereket ért el a munkájában,egyre nyitottabb lett. Látom rajta,hogy jól érzi magát most,ennek én is örülök. De van egy férfimunkatársa,akivel heti egy-két alkalommal eljár vacsorázni,néha hétvégén is vele tölt egy kis időt,sütögetnek például. Félrértés ne essék,nem mindig kettesben van ezzel a férfivel,gyakran többen is vannak,de más nő rajta kívül nincs a csoportjában. Amikor hazajön,akkor mindig jó hangulatban van,de már kezd zavarni a helyzet. Szerinte nincs ebben semmi,a munka miatt teszi,mert ahhoz elengedhetetlen a munkatársak közötti jó viszony,de semmi több nincs,még csak barátjának se nevezné ezt az embert. Szeretnék ebben hinni,de annyira nehéz. Mindig nagyon kicsípi ilyenkor magát,igaz alapvetően is igényes nő. Szerintetek ez így rendben van,vagy okosabb lenne gyanakodnom?

Ő 27N én 29F

2018. jan. 15. 16:43
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
31%

Szerintem kérdezz rá őszintén, és figyeld a reakcióit. Nem kell elsőre a megcsalásra gondolni, főleg, hogy minden rendben van otthon.

Szerintem ha megcsalna, nem mondaná el, hogy veled van.

2018. jan. 15. 17:32
 12/25 anonim ***** válasza:
43%
*vele
2018. jan. 15. 17:33
 13/25 anonim ***** válasza:
86%

A feleséged az orrod előtt csal téged hetente minimum kétszer és te még örülsz is neki.

Már ne haragudj, de az emberek nem szoktak az ellenkező nemű kollégáikal együtt vacsorázni hetente kétszer, ha amúgy semmit nem akarnak egymástól és semmi nincsen közöttük.

2018. jan. 15. 17:38
 14/25 anonim ***** válasza:
14%

Szerintem nagyon jó dolog, hogy ki tudott alkítani egy baráti társaságot 😊

Emiatt tényleg ne legyél se féltékeby, se irigy...

2018. jan. 15. 17:40
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Tán 18-as filmeket forgat asszonyka? :DDD

1x vegyél részt egy ilyen vacsin-akard s a végén otthon, ha rossz lesz kedve asszonykának, akkor láttál egy szép színjátékot az este...te meg felszamárka vagy.

Van barátság az embernek munkatársaival s össze is futnak max 1x 1 héten vagy havonta, de nem ilyen beteges-elvonult módon...ez büdös.

2018. jan. 15. 17:47
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Ez jó, nyíltan illeszti a fejedre a szarvakat :)
2018. jan. 15. 18:35
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Ha nekem a párom ezt tenné heti rendszerességgel kiraknám a szűrét.

Mint ahogyan néhány Női hozzászóló is írta ez már bőven meghaladja a munkakapcsolatot. Az én munkahelyemen is vannak rendre ilyen csapat építő programok. Egy-kettőre elmegyek, CSAKIS a párom társaságában, azokra is ritkán.

Azt kell mondjam, a Párod rendszeresen csal!

29/f

2018. jan. 15. 18:43
 18/25 anonim ***** válasza:

Kérdező! Oké, hogy nem viszi senki a párját. Tapasztalatom szerint az ilyen bulikra csak azok mennek el rendszeresen, akiknek se kutyája se macskája. Vagy a másik, amikor annyira unják otthon egymás képét, hogy inkább a kollégákkal tölti a szabadidejét, mint hogy a párját bámulja egész nap.

Én a munkahelyemen megmondtam, hogy 7 napból 5-öt bent vagyok, a szabadnapom, a munka utáni szabadidőm és a hétvégém az a páromé. Vagy ha nagyon bulizhatnékunk van, akkor a barátaimé. Azóta nem is piszkálnak ilyenekkel.

Valamiért nálatok szereti a kollégákkal tölteni a szabadidejét és ha sima barátság lenne, akkor oda elhívna téged is vagy közölné, hogy nem megy (ilyen sűrűn), mert veled szeretne lenni.

Szóval igen, kezdj el gyanakodni!

2-es voltam.

2018. jan. 15. 19:06
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Az még elfogadható, ha kollégák 2- 3 alkalommal összejönnek bulizni, de az, hogy hétvégente rendszeresen eljár "sütögetni", plusz heti kétszer vele vacsorázik...hát, maradjunk annyiban, hogy nagyon naiv ember vagy. Már régen jeleznie kellene a "sz@rjelződnek".
2018. jan. 15. 21:00
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Hát fiam...valamit már pedzegetsz hisz kérdést is írtál ki. A kisördög már kiült a válladra. Mi lenne ha te vinnéd el vacsorázni? Meg ilyenkor mi van? A f@$zi fizet mindent vagy felesbe állják? Meg az jó hogy hétközben elmászkál de hogy már a hétvégéken is? És ugyan ki ez a kollegája? Annak nincs családja, csaja? Egyedülálló? Te láttad már, beszéltél vele? Figyu az én feleségem is elmászkál, sőt még az előttem való exével is összejárnak(többen és mindig mutat fotókat a buliról), de ez már sok lenne.
2018. jan. 16. 13:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!