Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfitársaim, egyetértetek velem, hogy nagyon haza tud vágni egy szép női arcot egy piercing vagy orrkarika?
Gyakran böngészem mostanság a különböző társkeresőket, és nagyon gyakran fordul elő, hogy meglátok egy tök helyes arcú nőt, a fotóit megnézem kinagyítva, és szomorúan konstatálom, hogy a szájuk fölé belőtt piercing vagy az orrkarika teljesen tönkreteszi a vizuális élményt. Feltűnően sok lány/nő "hord" piercinget az ajkai fölött, vagy bal, vagy jobb oldalon - és sokszor mormogom magamban, hogy ha az az izé nem lenne ott, egy igazi szépséget láthatnék. Az orrkarika valamivel ritkább, de az is gyakori. És ilyen esetekben mindig csalódottan zárom be a nő adatlapját. Nekem ez nagyon illúzióromboló, nem tudok mit kezdeni vele.
A férfiakhoz szólnék: ti nem éreztek hasonlóképpen? Hogy az a kis bigyó milyen ámokfutást tud végezni az amúgy szép női arcokon? Bevallom, sokszor csináltam már azt, hogy az ujjammal kitakartam az ominózus részt, és úgy próbáltam a nők arcát elképzelni... Sajnálatos, hogy ez így elterjedt, bár már nem is új keletű, de mintha mostanra a kelleténél jobban elharapódzott volna...
Egyetértek.
Nekem a mell tetkó ilyen. Rosszul vagyok tőle.
Igen.
Szerintem taszítóak az ilyen testékszerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!