Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Első piercingnek melyiket...

Első piercingnek melyiket választanátok? (orrkarika, ajak piercing vagy nyelv piercing) 16l

Figyelt kérdés

2017. szept. 17. 12:30
 1/8 anonim ***** válasza:

Egyiket se szeretném de...

Ajak, nyelv majd orr

2017. szept. 17. 13:12
 2/8 A kérdező kommentje:
Az értelmes választ köszönöm:)Ha valakinek már van,érdekelnének a tapasztalatai is.
2017. szept. 17. 13:24
 3/8 anonim ***** válasza:

nekem orr lett először, aztán mell.

ajak piercing is tetszik, de az nem jó a fogaknak. nyelv az szerintem semmi izgalmas. szóval én azt mondanám orr. :D

2017. szept. 17. 20:02
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én 16 évesen csináltattam először orrpiercinget, egyáltalán nem fájt, nem volt vele semmi probléma, pedig septum volt, ami elvileg elég fájdalmas. Egyedül orrfújásnál kellemetlen picikét. Szóval szerintem az orrpiercing a legjobb választás elsőre, én csak ajánlani tudom, ráadásul a legtöbb embernek szerintem jól áll :)

Ami egy hatalmas plusz, hogy ha késbbiekben meggondolod magad, vagy valamilyen okból nem lehet bent, nyom nélkül, gyorsan begyógyul. Én most 22 éves vagyok, a munkám miatt nem hordhattam tovább, meg már én sem éreztem annyira magamhoz illőnek, sity-sutty begyógyult. Az ajak pc-nek örökre nyoma marad, a lyukak szerintem nagyon csúnyán mutatnak egy ammúgy szép női arcon :/

2017. szept. 17. 22:21
 5/8 anonim ***** válasza:
54%

A nyelvet választottam, 15 évesen. Lassan 5 éve megvan, minden okés vele. Csak az első két hetet kell kibírni, betartani a szabályokat a gyógyulás érdekében. Még mindig a kedvenc pirszingem. A többiek sorra eltünedeztek, jöttek-mentek. Ő maradt és egy köldök (meg a fülemben lévő dolgok).

Az orrpirszingről sem tudok igazán semmi rosszat mondani (az volt ha jól emlékszem a 3. pc-m). Hátrányát csak jó kiadós náthás, alig-élős állapotban lehet érezni.

Ajak pirszingem is volt, kettő - nem egy időben- a szám alatt oldalt és középen is. Mindkettő helye még mindig meglátszik, s meg is fog. A középütt lévő a fogaim is szét ba.ta. Azóta érzékeny a hidegre. Úgyhogy ezt nem ajánlom, örültem volna neki ha valaki lebeszél róla.

2017. szept. 18. 20:00
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:)
2017. szept. 18. 20:46
 7/8 anonim ***** válasza:
nekem intim percingem van évek óta, újabbakat nem tervezek - de a szemöldökben tetszik másokon.
2017. szept. 18. 21:04
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Orr vagy nyelv. Ajak semmi esetre sem :|
2017. okt. 31. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!