Első piercingnek melyiket választanátok? (orrkarika, ajak piercing vagy nyelv piercing) 16l
Egyiket se szeretném de...
Ajak, nyelv majd orr
nekem orr lett először, aztán mell.
ajak piercing is tetszik, de az nem jó a fogaknak. nyelv az szerintem semmi izgalmas. szóval én azt mondanám orr. :D
Szia! Én 16 évesen csináltattam először orrpiercinget, egyáltalán nem fájt, nem volt vele semmi probléma, pedig septum volt, ami elvileg elég fájdalmas. Egyedül orrfújásnál kellemetlen picikét. Szóval szerintem az orrpiercing a legjobb választás elsőre, én csak ajánlani tudom, ráadásul a legtöbb embernek szerintem jól áll :)
Ami egy hatalmas plusz, hogy ha késbbiekben meggondolod magad, vagy valamilyen okból nem lehet bent, nyom nélkül, gyorsan begyógyul. Én most 22 éves vagyok, a munkám miatt nem hordhattam tovább, meg már én sem éreztem annyira magamhoz illőnek, sity-sutty begyógyult. Az ajak pc-nek örökre nyoma marad, a lyukak szerintem nagyon csúnyán mutatnak egy ammúgy szép női arcon :/
A nyelvet választottam, 15 évesen. Lassan 5 éve megvan, minden okés vele. Csak az első két hetet kell kibírni, betartani a szabályokat a gyógyulás érdekében. Még mindig a kedvenc pirszingem. A többiek sorra eltünedeztek, jöttek-mentek. Ő maradt és egy köldök (meg a fülemben lévő dolgok).
Az orrpirszingről sem tudok igazán semmi rosszat mondani (az volt ha jól emlékszem a 3. pc-m). Hátrányát csak jó kiadós náthás, alig-élős állapotban lehet érezni.
Ajak pirszingem is volt, kettő - nem egy időben- a szám alatt oldalt és középen is. Mindkettő helye még mindig meglátszik, s meg is fog. A középütt lévő a fogaim is szét ba.ta. Azóta érzékeny a hidegre. Úgyhogy ezt nem ajánlom, örültem volna neki ha valaki lebeszél róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!