Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a szeretője lehetett?
Figyelt kérdés
A pszichiáternőt, akihez járok ma délelőtt megláttam a városban egy fiatalabb férfival, aki nem a férje. Egy étterem előtt találkoztak, megcsókolta a férfi és bementek az étterembe. Ennyit láttam. Biztos, hogy nem a férje, mert a férje is orvos és őt is ismerem és ez a férfi nem a férje volt. Nagyon lesokkolt ez, mert nem ilyennek ismertem meg a doktornőt, ráadásul gyereke is van.2018. jan. 5. 20:18
1/5 anonim válasza:
Te csak egy betege vagy,nem mindegy neked.
2/5 anonim válasza:
Valószínű az. De nem értem mi köze van a dolognak ahhoz hogy gyereke is van? Nem is értem.
3/5 anonim válasza:
Ne üsd az orrod mások dolgába! Hallottad már azt a szót, hogy "magánélet"?! Na, ez pont a doktornőé, amihez neked semmi közöd!
4/5 anonim válasza:
Valószínűleg a szeretője, a barátokkal az emberek nem csókolóznak. Lehet, nyitott kapcsolatban élbek, ki tudja már manapság...
Egy ismerősöm rávette a férjét, hogy menjenek párkapcsolati tanácsadóhoz. Már hetek óta oda jártak, mikor kiderült, hogy a férj összejött a tanácsadónővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!