Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Elhagyott" a szeretőm. Vélemény?
Ebbol is latszik hogy vegtelenul naiv vagy ha azt hoszed egy nos pasi miattad barmit is otthagyna. Dehogyis! Mi okbol? O izgalmat akart, komoly kapcsolata akivel kozos eletet felepitett mar van neki. Minek kezdene ELOLROL egy kiscsajjal. Ha annyi idos leszel te is rajossz erre nincs mindenkinek kedve ha nincs kenyszerito korulmeny. Ergo nem hagyja el az asszonyt. Az hogy megkivant egy kis fruskat az semmit nem jelent es vegil gyozott a jobbik enje. Ennyi.
Ellenben nekem is volt szeretom nos gyerekes, elhagytam amikor kezdtem bele szeretni. Kivancsi voltam egy pasi miert teszi amit tesz ha mar “mindene megvan”... hat megtudtam.
85%-os vagyok
Tessék, 28/29-es leírta, amit én.
Ugyanezt írtam le kb, csak más szavakkal. Ehhez nekem nem kellett megdugatnom sem magam a másikakl, aki iránt vonzódtam.
Nyilván fontos neki a családja,( akinek nagyon szar és váltani akar, az már az elején közli általában, akkor sem biztos, mert a naiv pitsákat is ezzel tömik, hogy szét tegyék nekik, de ha nem is hiteget, akkor kár mire sírdogálni utólag.)
De örülök, hogy örülsz, hogy legalább felpezsdítetted otthon a szexuális életület kicsit, mert valósíznűleg most a bűntudat miatt az asszonykára is jobban rágerjedt.
Abban is igaza van valakinek, aki írja, hogy neked sem való épp még normális kapcsolat, ha egy adott vonzalomnak nem tudsz ellenállni.
Hogy a francba ne jönne? Nem burokban élünk. Sosem értettem, az ilyen emberek úgy gondoltak-e már ebbe bele. Persze, hogy jön az évek alatt másik vonzalom, hiszenm sok emberrel találkozunk! Abban talán mind egyet értünk, hogy kai nem tud ellenállni ezeknek a vonzalmaknak, az nem sokat ér kapcsolati szempontból.
Én legalábbis nem jöttem össze az illetővel, hiába volt vonzó, és hiába tepert utánam egy évig( miközben párja is volt közben-közben).
Az ilyen gyenge jellemek nemsokat érnek, maximum ha dugni szeretne az ember, arra tökéletesek, ige. De kapcsolatra nem. (Ezt most nem bntásból írom, de ha belegondolsz, szerintem egyet értesz, ha a leírtkat a saját párodra vonatkoztatotd)
Mindegy, ami történt megtörént, nem bántani akarlak a szavaimmal.
A legjobb, ha nem tartod vele a kapcsolatot, hiszen te többet akarnál, a pasi meg nem. Értem, hogy te is szendvedsz, de nem jelentesz neki annyit és nem "kedvel" annyira, hogy érted bámit is borítson.
Mert van az a helyzet, hogy az embert annyira megszédítsen valaki és belezúgjon úgy, hogy borítson érte mindent, és veled akarjon lenni. De te most nem ebben a szituban vagy.
Tovább kell lépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!