Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hosszú 15-20 éve házasságban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hosszú 15-20 éve házasságban élő nők véleménye érdekel?

Figyelt kérdés
Mit szólnátok, ha jónak hitt házasságotokról kiderülne, hazugság az egész, férjednek öt éve tartós, állandó viszonya van egy másik nővel?
2018. jan. 4. 15:26
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Hát ez az, nem egy megrögzött szélhámos, nem is csajozós, férjek mintapéldánya volt eddig, példás házasságban.

4-es, öt éves viszony nem egyenlő nekem 1-2 pót numerával. Nem is értelek.

2018. jan. 5. 18:16
 12/16 anonim ***** válasza:
56%

Hol volt az "eddig"? Onnan számolod, hogy megtudtad, vagy onnan, hogy szóba állt a másik nővel?

Mennyi idősek vagytok?

Az az igazi kérdés, hogy válni, vagy maradni akarsz-e jobban?

2018. jan. 5. 23:52
 13/16 anonim ***** válasza:
43 éves nő vagyok, 16 éve házas. Ha megtudnám, hogy évek óta csal valakivel a férjem, elválnék. Az már nem egy kósza numera, vagy egy ‘véletlen botlás’. Ez öt év hazugság, átverés, csalás, esetleg érzelmek egy harmadik felé. Megszűnne a bizalom, a tisztelet és nem tudnék ezzel a tudattal tovább élni vele együtt mint házastárs.
2018. jan. 7. 14:12
 14/16 anonim ***** válasza:
25%
#13 Abba meg bele sem gondolnál, hogy miért volt/van szüksége, más nőre a te férjedként...
2018. jan. 7. 14:40
 15/16 anonim ***** válasza:
85%
#14 De, belegondolnék. Leülnék és megbeszélném vele, ahogyan a való életben is megbeszéltük eddig a problémáinkat a férjemmel. Viszont ha ő ezt 5 éven keresztül nem tartaná fontosnak, nem beszélne velem arról, ami neki hiányzik, ami miatt ennyi időn keresztül csal és hazudik, akkor nem gondolom, hogy nekem ő társként a továbbiakban kellene. Talán azért gondolom így, mert mi a házasságunkban sokat kommunikálunk. Nekünk is voltak gondjaink, mikor a gyermekeink születtek és nem jutott a férjemre annyi idő, mint korábban. Megoldottuk. Ő többet segített, így én is jobban tudtam figyelni rá. Tudod, nekem a megcsalásnál talán jobban fájna, ha ennyi ideig átvágna. Bármivel. Ez nekem nem férne bele.
2018. jan. 7. 17:08
 16/16 anonim ***** válasza:
56%
#15 Ha ez igaz, akkor nem is fog félrelépni a férjed. Mert nincs szüksége rá, és kényelmesebb neki veled.
2018. jan. 7. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!