Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a barátomat, de nem tudtam, hogy ő szerinte kapcsolatban vagyunk évek óta, ez az én hibám?
Azthittem,hogy együtt vagyok a "barátommal" akivel egy ideig tényleg csak barátok voltunk. Aztán valahogy több lett köztünk,de nagyon lassan történt minden. Két évig csak barátok voltunk. Később már éreztem,hogy máshogy közeledik felém. De nem lett belőle semmi. Mindig vissza táncoltunk. Most olyanokra gondolok,hogy egyszer csak megcsókolt egy - egy hosszabb lelkizős beszélgetés közben. Volt,hogy azt mondta nekem,hogy "szeretlek" elhívott "randira",de nem lett így kimondva. És különben is sokszor találkoztunk,mégsem volt az randi. Ezek után továbbra is barátok voltunk. Aztán lefeküdtünk,nekem ő vette el a szüzességemet is. Utána szinte mindig együtt voltunk,mintha egy pár lennénk,de mégsem. Sosem mondtuk ki,hogy együtt vagyunk és bizonytalan voltam. Pedig sokat beszéltünk,jó volt a kommunikáció köztünk. De ez inkább barátság extrákkal tűnt nekem. Ami a mai napig fennt maradt. Annyiból tevődik össze,hogy egymásnál aludtunk,de már együtt élünk,mert így könyebb fizetni a rezsit. Még egy hàzaspárral élünk együtt,de már nem sokáig. Eljárunk ide oda, van szex is aztán ennyi. Sosem volt kimondva,hogy kapcsolatban vagyunk. És én közben ismerkedtem egy másik férfival is. Volt pár randink és csókolóztunk is már,de valahogy nem az igazi,nem éreztem jól magam vele,csak külsőre tetszett inkább. Úgy hogy pár hónap után végleg lezártam vele mindent. Azóta csak neten ismerkedtem,meg volt két találkám és semmi több. Én azt gondoltam,hogy a barátommal csak szex van és ilyen szexkapcsolat. Nyitott kapcsolat. Mindegy minek nevezzük,mert nem ez a lényeg. Nem gondoltam,hogy szerinte ez párkapcsolat volt. Nem vallott szerelmet,nem tudtam mivan igazából. Csak elfogadtam mindent ahogy van és nem kérdeztem,mert azthittem csak barátok vagyunk. Aztán egyiknap odajön hozzám a kanapéra és megkérdezi,hogy "Te figyelj, ugye még együtt vagyunk,csak mert ha szakítani akarsz akkor azt ne így add a tudomásomra" stb. A gond itt kezdődött.
A "MÉG"szón is kiakadtam. Mi az hogy még kapcsolatban vagyunk?? Sosem voltunk! Valamint azt feltételezte,hogy szakítani akarok,mert ritkán láttuk egymást egy ideje és valóban volt pár nézet eltérésünk és nem voltam valami kedves. De nem akartam vele szakítani, mert nem is jártunk soha és korábban is veszekedtünk már. Elmondtam neki,hogy itt valami hatalmas zűr zavar van és ugyan azt amit itt is neki is tálaltam. Annyira elsápadt mint a fehér fal, nem is mondott semmit csak " Nem,ez nem lehet igaz" "mivan" "ezt komolyan mondod" ezt hajtogatta, utána elviharzott. Fogta a kabátját és elment. Már a lakótársaink is kérdezik,hogy mi történt,miért vesztünk össze? Úristen ugye nem szakítottunk? Mi az isten történt amivel így megbántottam? Nekik is elmondtam kicsit árnyaltan hogy mivan amire két értetlen arc fogadott és teljesen levannak döbbenve most meg segíteni próbálnak,azt mondják hívjam fel,írjak már neki valamit. Minek? Biztosan a szüleihez vissza ment. 11 napja semmi hír róla. Ő ment el, elviharzott. Semmi cuccát nem vitte el. Smst sem írt nekem. Én még mindig aggódom érte meg most esik le hogy valamit nagyon elszúrtam,de miért nekem kell keresnem őt? Rosszul kérdezem..mit mondjak neki? Nagyon hülyén érzem magam.
Szerintem gondold végig, hogy mit szeretnél a továbbiakban és ennek megfelelően közelíts felé. Nyilván választanod kell, vagy "szakítotok", vagy rendes párkapcsolatban folytatjátok, de ez nem fog tovább menni és valószínűleg sima barátok sem maradtok ezután.
Érthető az ő oldala is, mert egy ilyen dologban csalódni nagyon fájdalmas lehet, azonban nem tudom elképzelni azt a szituációt, hogy évek óta kapcsolatban gondolja magát valaki a másikkal, úgy hogy ez annak a másiknak nem tűnik fel. Igaz, hogy a szex vagy a csók sokszor egy kapcsolat kimondatlan kezdetét jelenti, de ha a másik értékrendjében nem is, utána is teljesen egyértelmű szerintem a viszony normális esetben.
Többek között az egymással való tervezés, az ok nélkül adott csókok, a simogatás, ölelés, puszik, kettesben szervezett programok, kézen fogva járás, a "szeretlek" és szinonimáinak használata, minden gondolat megbeszélése nekem a kapcsolat elemei és nem is az lenne a problémám ezzel a helyzettel, hogy nem venném észre, hogy kapcsolatban vagyok, hanem én nem olyan kapcsolatot szeretnék, ahol ezek hiányoznak.
............ Mi van?
"Volt,hogy azt mondta nekem,hogy "szeretlek" elhívott "randira"....
Nem vallott szerelmet,nem tudtam mivan igazából.
...Annyiból tevődik össze,hogy egymásnál aludtunk,de már együtt élünk."
"Megcsaltam a barátomat, de nem tudtam, hogy ő szerinte kapcsolatban vagyunk évek óta"
Hát, ha nem vagy troll, akkor van egy nagyon rossz hírem. Mert ha ez nem troll kérdés és történet, akkor te értelmileg súlyosan visszamaradott vagy. De legalábbis a szociális készségeid a béka segge alatt vannak, mint egy autistánál. Bocs.
U.I: Legközelebb ha már lefekszel és együtt élsz valakivel(??), ne várd meg míg évek óta tart, hanem már az elején erősítsd meg a kis agyadnak és kérdezz rá a másiktól, hogy "mi most együtt vagyunk?".
Szerencsétlen gyerek..
(Én azért remélem ilyen nem létezik és mégis csak trollkodik valaki :D
Az elején azt írtad, hogy azt mondta neked, hogy szeretlek. Aztán meg azt írtad, hogy nem vallott szerelmet. LOL
Most komolyan, mire vártál? Hogy majd eléd áll egy szerződéssel, amiben az áll, hogy mostantól egy pár vagytok, és aláíratja veled, és csak azután kell hozzá hűségesnek lenned vagy mi?
Még ha tényleg csak szexkapcsolatról lett volna szó köztetek, akkor is illett volna megbeszélni a részleteket, hogy találkoztok-e más emberekkel, szexeltek-e másokkal stb. A nyílt kapcsolatok nem úgy működnek, hogy te egyedül eldöntöd, hogy nyílt, a másik embert meg nem is értesíted a dologról! Ezt előre meg kell beszélni, hogy te is csak szexet akarsz meg ő is, és onnantól kezdve mindenki megy amerre lát és dug akivel csak akar! Egészen addig NEM.
Nem tudom leírni,hogy hogy éltem a barátommal. De a mindennapok során soha nem gondoltam volna,hogy kapcsolatban vagyunk. Lehet,hogy érzelmi kapcsolatra nem tudtam felkészülni mert, nem rendelkezek érzelmi intelligenciával, nem tudok felelősséget vállalni a döntéseimért.
Ahogy az utolsó vàlaszoló írta arra gondoltam én is. Amikor összeköltöztünk akkor úgy lett megbeszélve,hogy csak az alacsonyabb rezsi miatt lesz és nagyon jól nézki az albérlet. Mielőtt nem lett volna szex,már akkor beszéltük,hogy lehet érdemes lenne össze költözni.
A szeretleket egyszer mondta. Soha többet, nekem az nem szerelmi vallomás volt tőle. Szerintem más sem ennyit várt volna attól aki esetleg a párja lehetne és várja,hogy viszonozva legyenek az érzései. "Szeretlek" azt ennyi! Nem kellett volna térden állva szerelmet vallania vagy eljegyezni ez meg a másik véglet.
Nem tudtam,hogy kapcsolatban vagyunk. Azért mert voltak, közös hobbik, közös érdeklődés és együtt töltöttük az időt nem jelentett semmit. Amikor nem szexeltünk tehát tényleg csak barátok voltunk akkor is csináltuk ezeket a dolgokat.
Meg pl ami egy párkapcsolatban probléma lett volna a felek számára. Nekünk nem,mivel nem voltunk kapcsolatban. Én ezt hittem és ez is csak megerősített ebben. Mert gyakran volt,hogy különbségek voltak pl, hogy ő jobban szereti a társaságot én meg a visszavonultságot, de arra oda kellett volna figyelni, hogy ezt hogy oldjuk meg ha kapcsolatban vagyunk,mert az érdekek egy napon ütköztek volna és az bajt csinál. Nálunk ha az egyik még bulizni akart, szórakozni eljárni esténként, nekem ezzel semmi bajom nem volt,menjen csak! Én meg már hullafáradt voltam és aludni mentem este. Nem kérdeztem meg,hogy mi volt a buliban,csak mesélt magától,ha mesélt. De nem csinált úgy ő sem mintha zavarná,hogy este későn megyek valahova és később sem nagyon érdeklődött. Na most azért egy párkapcsolatban ez máshogy működik. A nő otthon lenne inkább a párjával töltené az estét,de a barátja bulizni megy. Ott vita van az fix! Nálunk nem volt,nem beszéltük meg,hogy ez és nem teszene,ezt és ezt "tilos". Mondjuk engem nem zavart soha,hogy külön utakon járunk néha és nem jelenti be csak az utolsó pillanatban,hogy megy valahova. Barátok voltunk,nem egy pár. Én így gondoltam.
És igen,tényleg úgy lettem bemutatva mindenkinek,hogy egy "barátom". Találkoztam a szüleivel egy sör fesztiválon. Integettek váltottak velünk két szót és tovább mentek. A barátommal voltam, de nem kérdezték ki vagyok. Csak köszöntek az anyja adott neki egy puszit,szia,szia aztán hello.
Azóta nem találkoztam velük,de telefonon már beszéltünk. Pl ha kereste az anyja a fiát és a barátom nem volt a közelben akkor gyors felvettem és szóltam,hogy hívja vissza később. Szerintem az anyja is tudta,hogy csak barátok vagyunk. Sosem kérdezte,hogy kivagyok? A barátom biztos mesélt valamennyit rólam,de nem tudom pontosan mit. Nem is nagyon érdekelt,mert megvoltam arról győződve,hogy csak barátok vagyunk úgy is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!