Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsaltam a barátomat, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a barátomat, de nem tudtam, hogy ő szerinte kapcsolatban vagyunk évek óta, ez az én hibám?

Figyelt kérdés

Azthittem,hogy együtt vagyok a "barátommal" akivel egy ideig tényleg csak barátok voltunk. Aztán valahogy több lett köztünk,de nagyon lassan történt minden. Két évig csak barátok voltunk. Később már éreztem,hogy máshogy közeledik felém. De nem lett belőle semmi. Mindig vissza táncoltunk. Most olyanokra gondolok,hogy egyszer csak megcsókolt egy - egy hosszabb lelkizős beszélgetés közben. Volt,hogy azt mondta nekem,hogy "szeretlek" elhívott "randira",de nem lett így kimondva. És különben is sokszor találkoztunk,mégsem volt az randi. Ezek után továbbra is barátok voltunk. Aztán lefeküdtünk,nekem ő vette el a szüzességemet is. Utána szinte mindig együtt voltunk,mintha egy pár lennénk,de mégsem. Sosem mondtuk ki,hogy együtt vagyunk és bizonytalan voltam. Pedig sokat beszéltünk,jó volt a kommunikáció köztünk. De ez inkább barátság extrákkal tűnt nekem. Ami a mai napig fennt maradt. Annyiból tevődik össze,hogy egymásnál aludtunk,de már együtt élünk,mert így könyebb fizetni a rezsit. Még egy hàzaspárral élünk együtt,de már nem sokáig. Eljárunk ide oda, van szex is aztán ennyi. Sosem volt kimondva,hogy kapcsolatban vagyunk. És én közben ismerkedtem egy másik férfival is. Volt pár randink és csókolóztunk is már,de valahogy nem az igazi,nem éreztem jól magam vele,csak külsőre tetszett inkább. Úgy hogy pár hónap után végleg lezártam vele mindent. Azóta csak neten ismerkedtem,meg volt két találkám és semmi több. Én azt gondoltam,hogy a barátommal csak szex van és ilyen szexkapcsolat. Nyitott kapcsolat. Mindegy minek nevezzük,mert nem ez a lényeg. Nem gondoltam,hogy szerinte ez párkapcsolat volt. Nem vallott szerelmet,nem tudtam mivan igazából. Csak elfogadtam mindent ahogy van és nem kérdeztem,mert azthittem csak barátok vagyunk. Aztán egyiknap odajön hozzám a kanapéra és megkérdezi,hogy "Te figyelj, ugye még együtt vagyunk,csak mert ha szakítani akarsz akkor azt ne így add a tudomásomra" stb. A gond itt kezdődött.

A "MÉG"szón is kiakadtam. Mi az hogy még kapcsolatban vagyunk?? Sosem voltunk! Valamint azt feltételezte,hogy szakítani akarok,mert ritkán láttuk egymást egy ideje és valóban volt pár nézet eltérésünk és nem voltam valami kedves. De nem akartam vele szakítani, mert nem is jártunk soha és korábban is veszekedtünk már. Elmondtam neki,hogy itt valami hatalmas zűr zavar van és ugyan azt amit itt is neki is tálaltam. Annyira elsápadt mint a fehér fal, nem is mondott semmit csak " Nem,ez nem lehet igaz" "mivan" "ezt komolyan mondod" ezt hajtogatta, utána elviharzott. Fogta a kabátját és elment. Már a lakótársaink is kérdezik,hogy mi történt,miért vesztünk össze? Úristen ugye nem szakítottunk? Mi az isten történt amivel így megbántottam? Nekik is elmondtam kicsit árnyaltan hogy mivan amire két értetlen arc fogadott és teljesen levannak döbbenve most meg segíteni próbálnak,azt mondják hívjam fel,írjak már neki valamit. Minek? Biztosan a szüleihez vissza ment. 11 napja semmi hír róla. Ő ment el, elviharzott. Semmi cuccát nem vitte el. Smst sem írt nekem. Én még mindig aggódom érte meg most esik le hogy valamit nagyon elszúrtam,de miért nekem kell keresnem őt? Rosszul kérdezem..mit mondjak neki? Nagyon hülyén érzem magam.

2017. nov. 4. 16:23
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
Na ezt fura még olvasni is. "Párom". Nem tudom hogy mit is hiányoltam, de nekem ez nem tűnt párkapcsolatnak. Bocsánat a rossz fogalmazásért,de nem a "járunk" szóra vártam. Az zavart meg,hogy amikor megismertem barátként lettem titulálva,feltüntetve mindenkinek. Aztán több lett köztünk,de az a része hiànyzott,hogy felvállaljon mások előtt a párjaként. Nem tudom mit vártam tőle. Olyannak tűnt ez mint egy szexkapcsolat,de barátok is voltunk és ezért töltöttük együtt az időnket.
2017. nov. 4. 16:48
 12/33 anonim ***** válasza:
90%

#8 "Szerintem az nem bűn,hogy másokkal találkoztam és beszélgettem,meg volt egyszer egy csók is. És mind ezt úgy,hogy azthittem nincs kapcsolatom."

Már bocsáss meg, de mégis hogyan képzelted a másik férfivel az ismerkedést? Hazaviszed, és bemutatod a státusztalan emberednek, és megmondod neki, hogy vele élek, együtt alszunk/szexelünk és vannak közös programjaink, de itt alhatsz te is ha akarsz, mert én azt hiszem, hogy nem vagyunk együtt...

2017. nov. 4. 16:50
 13/33 A kérdező kommentje:

Nem vagyok troll!!! Cigány sem! Fogyatékos sem!

Ettől függetlenül működött a kommunikáció. Mert azt gondoltam nincs is miről beszélni mert ez csak szexkapcsolat és csak barátok vagyunk. Barátként meg tökéletesen megtudtunk beszélni mindent. Nem vagyunk gyerekek,tinik. Neki már több párkapcsolata volt,nekem semmi.

2017. nov. 4. 16:51
 14/33 A kérdező kommentje:
Dehogyis,én akikkel ismerkedtem mondtam,hogy jelenleg nincs párkapcsolatom,de van egy barátom akivel szexkapcsolatban vagyok,de ha valakivel hoszabb ideig ismerkedek és többet akarunk egymástól akkor máris vége a barátommal a szexnek,nem lehet más képben. Ezt megértették akikkel ismerkedtem.
2017. nov. 4. 16:55
 15/33 anonim ***** válasza:
Mindketten rákérdezhettetek volna.
2017. nov. 4. 17:19
 16/33 anonim ***** válasza:
100%

Tudom, hogy most már hiába mondjuk azt, hogy nem így kellett volna, mert nem lehet visszacsinálni, de nem azért, de ha annyira jó volt a kommunikáció akkor akár meg is beszélhetted volna vele, hogy

a, bizonytalan vagy, és akkor nem kell összefeküdni vele

b, várjon rád egy kicsit még

c, maradjatok csak barátok...

Meg még számtalan lehetőség, mert így úgy jön le, hogy hülyítetted. A szexkapcsolatot is meg lehet beszélni, meg azt is, hogy jártok e, vagy mi van. Még ha te vagy a lány, akkor is rá lehet kérdezni, hogy : "mosmivan?!" Attól még, hogy nem vágott a falhoz, hogy waaaa az enyém vagy, attól még rá lehet jönni, ha nemcsak dugásra tart - lásd lelkizés.

Keresni meg akkor keresd meg, ha Biztos vagy benne mit akarsz, mert akkor csak még jobban kiakasztod szerintem.

2017. nov. 4. 17:32
 17/33 anonim ***** válasza:
100%

Én csak azt nem értem, hogy ha nem egyértelmű valami akkor miért nem kérdezted meg? Nálam ez alap, hogy rákérdezek ha nem világos, hogy mi van köztünk, mit gondol erről, stb. stb.

A srácot sem értem, egyetlen egyszer sem kerültetek olyan szituációban ahol be kellett volna mutatni egymást? Ha mást nem, nem voltál egyszer sem családi ebéden?

Barátság extrással nem költözök össze. Ez nálatok komolyan valami droid kapcsolattípus. Úristen...

Tudod mit kéne csinálni? Beszélni vele. Elmondani amit itt leírtál, azt is hogy miért érezted hogy nem az és a legfontosabb, hogy gondold át, te mit akarsz még tőle egyáltalán. Eddig nem igazán beszéltetek normálisan, így elmenni egymás mellett..

Beszélj vele mindenképpen, ne maradjon benne tüske. Te meg tanulj belőle, mert neked sem árt rájönni, hogy te is fordítva vagy bekötve.

2017. nov. 4. 18:04
 18/33 anonim ***** válasza:
81%

Azt hiszem a hozzád hasonlókra mondják, hogy akasztani való bolond. Majd terhes sem leszel míg a gyerek nem mondja ki -.-

31/f

2017. nov. 4. 18:06
 19/33 anonim ***** válasza:
40%

Szerintem meg megérdemli a pasi.

Majd a kovetkezo csajt fol kellene vallalni, be kellene mutatni.

Jo sokat nyujthatott az a ferfi, ha a masiknak nem jott le, hogy a baratnojenek tekinti:-))))

2017. nov. 4. 18:24
 20/33 anonim ***** válasza:
81%

Bocs, de ekkora tömény szánalomtengerre, amit itt leműveltetek ti ketten, nem tudok értelmesen reflektálni. Vicc az egész, de komolyan...

A “kedvencem” az egész nyűgben, amit itt vázoltál: “jó volt a kommunikáció köztünk.” - WTF?! Melyik univerzumban? xDDD

U.i.: ha csak rossz kategóriába írtad és tinik vagytok, akkor vedd semmisnek, amit írtam - de tényleg, tizenévesen ez kvázi normális, belefér.

2017. nov. 4. 18:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!