Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg létezik olyan ember aki nem csalja a párját,
vagy csak én nem bírom ki nélküle?
Figyelt kérdés
Viszonylag későn kezdtem el szexuális életet élni,18 éves koromban. Akkoriban sokszor kifogtam hülye pasikat,de a szexet élveztem. A férjem volt az egyetlen,akiben meg tudtam bízni,így fiatalon,25 évesen hozzámentem. Egy idő után azonban rájöttem,hogy hosszú és unalmas úgy az élet,ha már csak vele lehetek. Nagyon jó férj és nagyon jó apa is,de szükségem van mellette másokra is. Valójában nincs bűntudatom és nem értem miért akkora bűn a megcsalás. Továbbra is jó feleség és anya vagyok,csak élvezem az életemet is. Nem tudom elképzelni,hogy van olyan ember,aki soha nem csalja a párját. Mindenki álszent vagy velem van a baj?
Egyszer csaltam, elég komoly értékredbeli válságot okozott, mivel elítélem. Majd engem csaltak, utána pedig a tudtomon kívül velem csaltak mást. 13 éve nem csaltam senkit és nem is fogok többet, mert a saját hibám megerősített abban, hogy nem jó és nem szeretnék ilyen lenni. Voltam mind a 3 szerepben, egyik sem tetszett, így nem szánom sem másnak sem magamnak.
31/f
2017. nov. 1. 13:47
12/29 anonim válasza:
Van, de hosszútávon ritka, hogy egyik fél se lép félre.
2017. nov. 1. 13:52
13/29 anonim válasza:
Ha nem akkora bűn, akkor miért titkolod? Te visítanál a legjobban, ha rajtakapnád valakivel. Mert az EGO nagy úr.
2017. nov. 1. 13:53
14/29 anonim válasza:
Van, persze. Ez mindenkinek a neveltetésétől függ, értékrendtől, hogy nem ögtön kalandba menekül, hanem a párjával próbál izgalmasabban élni. Persze, ehhez is két ember kell
2017. nov. 1. 13:54
15/29 anonim válasza:
15 éve vagyunk együtt, 2 gyerekünk van. Nem álszentségből, de nem csalnám meg. Jó vele az ágyban, jó pasinak tartom. Miért kéne próbálkoznom mással, aki lehet rosszabb? Ráadásul egy aljadék dolog becsapni, akit szeretsz.
2017. nov. 1. 14:00
16/29 anonim válasza:
Beszéld meg ezt a partnereddel, váltastok nyitot kapcsolatra vagy járjatok swingerbe. Ha neked ez kell élj igy ne halgas másokra.
2017. nov. 1. 14:06
17/29 anonim válasza:
A szóban benne van az, hogy "csalás". Csalsz, mert hűséget fogadtál vele. Csalsz, mert nem vagy vele őszinte. Semmi gond nincs akkor, ha megbeszélitek és beleegyezik, akkor lehet rossz érzés nélkül fűvel-fával.
Te szereted, ha bármilyen téren becsapnak? Mást kapsz, mint amire szerződsz valakivel és csak utána derül ki? Na, fogd fel így a dolgot, ha már érzelmi intelligenciával nem megy.
2017. nov. 1. 14:13
18/29 anonim válasza:
Ha nem tudod magad megemberelni, akkor beszélj vele. Swinger, alkalmi nyitott kapcsolat megoldás lehet, de olyan férfiak is vannak, akiket felizgat, ha más férfival látják a párjukat.
2017. nov. 1. 14:13
19/29 anonim válasza:
Mi 30 eves hazasok vagyunk nagyon fiatalon hazasodtunk,(19,20)nekem o volt az elso,es az utlso is mar.
Haat...nem vagyunk egyformak...
2017. nov. 1. 14:33
20/29 anonim válasza:
Remelem a gyereked a valas utan az apjat valasztja.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!