Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Családos apával kikezdő nőről...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Családos apával kikezdő nőről mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Hölgyek válaszára lennék elsősorban kiváncsi.Szerintetek az nem elég visszatartóerő egy nő számára ha tudja a kiszemelt férfiról hogy mondjuk kiegyensújozott kapcsolatban él és gyermekei is vannak?Miért kezdenek ki a hölgyek ,lányok ien férfiakkal?

2017. szept. 2. 17:19
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
0%

"Nincs 100% hűséges férfi! Fazs feláll, ész megáll!"

Mert ugye nő az van..... :P

2017. szept. 4. 20:48
 32/41 anonim ***** válasza:
65%
Róla semmit, de a családapa a hunyó. Annyira kiegyensúlyozott kapcsolata lenne, nincs az a nő akinek igent mondanak, ha megkörnyékezi. szerintem a nős férfiak kezdenek ki a nőkkel, nem fordítva.
2017. szept. 4. 21:29
 33/41 anonim ***** válasza:
66%
Én fiatal vagyok még(24),de nem egyszer próbálkozott be nálam férfi akinek családja volt és házas. Sajnos én emiatt lettem olyan amilyen. kerülöm a párkapcsolatokat. Témában volt egy este évekkel ezelőtt(20 voltam),hogy egy házas férfivel kerültem kapcsolatba bár hozzá kell tennem én nem tudtam,hogy házas. Azt tudtam,hogy van két gyereke,de feleség? egy szó nem esett róla. Fitnesz teremben ismertem meg, nagyon jóképű férfi az ismerősei úgy mutatták be,hogy hatalmas nőcsábász. Rögtön bókolt, flörtölt velem és nagyon imponált. Egyik nap mondta,hogy meghív engem és a haverom egy náluk tartandó házibuliba ,ekkor szerezte meg a számomat és innentől sms áradatok,hízelgés stb. Házibuliban nagyon jól éreztük magunkat úgyhogy sze.x is történt. Ő folytatni akarta ezt a kapcsolatot ,de akkoriban ismertem meg egy velem egykorú srácot aki jobban izgatott és nehezen tudtam magam elképelni két gyerekkel.. Kb egy éve láttam közösségi oldalon,hogy van felesége ráadásul a nő képei alatt áradozik hogy szerelmem stb. Mélyen megdöbbentett a dolog. Hiszen ő folyamatosan bulizik,elhívott a házukba,randikra a munkája rengeteg időt elvesz ,sportol is stb . Nem tudom elképzelni,hogy a felsége nem tud róla,hogy megcsalja a férje. Én inkább azon szoktam elgondolkodni ,hogy a feleségek ,hogy nem vesznek erről tudomást? Hogy lehet ezt eltűrni és elviselni? Én nem tudnám magamat ismerve.
2017. szept. 4. 22:35
 34/41 anonim ***** válasza:
33%
Mert vonzza őket az apuka férfiként,és izgalom, adrenalin még plusszban, hogy titokban csinálják
2017. szept. 4. 22:46
 35/41 A kérdező kommentje:
Hölgyek urak nagyon köszönöm a rengeteg választ.Úgylátom ez a téma nem csak engem érdekel.Szeretném megismerni mindkét nézőpontot.Abban 100%ban egyetértek hogy itt is a nő a adja jelet és a férfi már ezekután nyugodtan tud közeledni.De úgygondolom ha egy érett gondolkodású nővel kezdene ki egy férfi arra elég kicsi a lehetőség.
2017. szept. 5. 04:39
 36/41 anonim ***** válasza:
Én úgy gondolom, mindig az a nagyobb bűnös, aki a meglévő kapcsolatából kifelé kacsintgat, és inkább a megcsalást választja, mint hogy a párjával megpróbálja megoldani a problémákat, vagy szakítson/váljon és csak utána keressen mást. Akár nő, akár férfi. Partnert így is, úgy is talál a megcsaláshoz, mert mindig lesz olyan könnyűvérű nő és férfi is, aki kész egy kis kalandra, és belemegy (vagy aki annyira naiv, hogy át lehet verni, mert ilyen is akad szép számmal). Az, hogy én nem megyek bele ilyenbe, egy dolog, lesz olyan, aki belemegy, szóval a megcsaló így is, úgy is megtalálja a módját.
2017. szept. 5. 07:02
 37/41 anonim ***** válasza:
47%
De itt az a lényeg,hogy nincs probléma a házasságával általában a megcsalónak,egyszerűen az élvezetért csinálja,mert megteheti. Eszében sincs elhagyni a feleségét,családját.
2017. szept. 5. 09:52
 38/41 anonim ***** válasza:
47%

Én megvetem az olyan nőket, akik foglalt pasira hajtanak, csábítgatnak. Nőként belegondolhatnának a másik nő helyzetébe, nekik hogy esne ez fordítva. Annyi másik hal van a tengerben, nem hiszem el, hogy nem bírják ki, hogy ne egy foglalt hódítsanak meg.

Nem tudom, hogy tudnak élni a tudattal, hogy ártatlan gyerekek életét tehetik tönkre. Sajnos az én szüleimmel is előfordult az eset, a következményeket az egész család megszenvedte. És miért? Bocsi kérdező, de erre nem tudok mit felelni.

2017. szept. 5. 13:22
 39/41 A kérdező kommentje:
Jó látom sokan megfordultak itt már csak az idősebb korosztály véleményére lennék kíváncsi (50-65) ezelőtt 20-30 éve is könnyű volt elcsavarni a kiszemelt fejét? Vagy ez a mostani fiatalokra igaz csak vagy a világ változása miatt történik ez látszólag sűrűbben.
2017. szept. 5. 16:20
 40/41 anonim ***** válasza:
Azért látszik sűrűbbnek, mert ma már van internet.
2017. szept. 5. 19:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!