Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Családos apával kikezdő nőről...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Családos apával kikezdő nőről mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Hölgyek válaszára lennék elsősorban kiváncsi.Szerintetek az nem elég visszatartóerő egy nő számára ha tudja a kiszemelt férfiról hogy mondjuk kiegyensújozott kapcsolatban él és gyermekei is vannak?Miért kezdenek ki a hölgyek ,lányok ien férfiakkal?

2017. szept. 2. 17:19
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
62%

Egyszer voltam ilyen szituban. Igaz, akkor még naiv kis lányka voltam. :-)

Nagyobb társaságból ismertem a srácot (30 alatti volt, 2-3 év körüli volt a picilánya, asszem a nő nem volt a felesége, ebben nem vagyok biztos), és mivel sok srác, kevés csaj volt a társaságban, ezért számomra tök természetes volt a srácokkal való beszélgetés, találkozás, nagyobb csapatban vagy kisebb bandázásban, minden hátsó szándék nélkül.

Szóval innen ismertem őt is.

Akkoriban nulla komoly kapcsolat volt a hátam mögött még egyetemista lánykaként, meg amúgy is baromi naiv voltam, szóval eleinte fel se tűnt, hogy egész komolyan flörtölgetett velem, de persze rajtam kívül kb mindenkinek. :D Mikor feltűnt, akkor sem vettem komolyan, mert nyilván csak pasi módra poénkodik, hát otthon a párja meg a gyerek, akit elmondása szerint imádott.

Aztán persze elég keményen kikezdett velem, jajj kicsit sokat ittunk, véletlen megcsókolt, és hasonlók. Meg ugye jött a sztori, hogy ők igazából nincsenek is igazán együtt, csak a gyerek, és ő is csak becsúszott, mert ő már előtte szakítani akart, de miatta maradt blabla... 2-3 hónapig ment ez köztünk, le nem feküdtem vele, bár nem mondom, élveztem a nagy komoly férfi (lol) figyelmét, nyilván tetszett, hogy nőnek tekintenek.

Aztán szerintem leesett neki, hogy nem olyan egyszerű engem meghódítani, mert egyik napról a másikra bejelentette, hogy ő mennyire szerelmes - a közös társaságunkból egy másik csajba. És nekem újságolta el, mint naggggyon jó barátjának.

Amennyire tudom, azt a csajt megfűzte utána, meg ott is hagyta végül az otthoniakat - na ennyit a rajongott kislányáról.

Hogy ribinek tartom-e magam? Nem. De jó lecke volt egy naiv huszonéves lánykának. Akkoriban baromira bűntudatom volt.

(Mondjuk számomra nem ott kezdődik a megcsalás, hogy hova teszi a pasi a farkát, szóval ő kőkeményen csalta az otthoniakat annak ellenére, hogy nem volt köztünk szex.)

Tanulság, és a fő kérdésedre a válasz, kiegyensúlyozott kapcsolatból nem lehet elszeretni a pasit, csak ha amúgy is gond van.

2017. szept. 2. 19:26
 22/41 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2017. szept. 2. 20:51
 23/41 anonim ***** válasza:
47%

Akkor nem lehet elszeretni a családos férfit, ha nem jön be neki a csaj! Úgy könnyű nemet mondani.

De ha a nő tetszik neki, vonzódik hozzá, akkor elég, ha kitartó, és simán meg lehet szerezni bárkit.

Bárkit!

Nincs 100% hűséges férfi! Fazs feláll, ész megáll!

2017. szept. 2. 21:06
 24/41 anonim ***** válasza:
37%
Semmi jót.
2017. szept. 2. 21:32
 25/41 anonim ***** válasza:
95%
23! Te meg idióta vagy. 100%.
2017. szept. 2. 22:34
 26/41 anonim ***** válasza:
100%
Akit el lehet csábítani,azért nem kár.Mindenhez két ember kell.
2017. szept. 3. 13:53
 27/41 anonim ***** válasza:

Kérdező, itt egy sztori pepitában, itt nem a családos apával, hanem a családos anyával kezdett ki egy harmadik, ráadásul egyenesen meg is mondta, hogy komolyat nem akar tőle:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

2017. szept. 3. 16:34
 28/41 anonim ***** válasza:
49%
Amíg nagy esély van arra hogy lebuksz addig ellen lehet állni. Ha bejön a másik, és 0% esély van rá hogy valaha is kiderül, akkor sokan bevállalják. Ezek tipikusan kiküldetések, ahol a másik fél ráadásul nem is magyar. Nekem a munkahelyemen már vagy 10 különböző nővel is lett volna alkalmam megcsalni a feleségemet (szűk 10 év alatt), de soha nem jutottam el odáig hogy le is feküdjek bármelyikükkel is. Valahogy mindig úgy éreztem hogy nem ér annyit a dolog... elég volt érezni hogy ha akarnám megtörténhetne. Ez lehet nem korrekt, de ez van. Ja, amúgy én is családos vagyok.
2017. szept. 3. 17:22
 29/41 anonim ***** válasza:
23%

En mindig azon az elven voltam,ha nincs Qrva nincs Qrafi!Hiába akarja megb..szni a ferfi a nőt,ha az nem teszi szét a lábát!Igenis mindig a nő dönt!A nő küldi vagy veszi a jeleket.A pasi meg él vele!Az én sztorim most épp ez!Megcsaltak!Az a pasi,aki eddig is bókolt,most lett számomra érdekes!Felnagyobbodtak a pillantásai,hallom a kétértelmű megjegyzéseit!És igen!Tetszik!Mint pasi mint barát!És igen.Simán eltudnám képzelni vele a sz..et is!Hogy mi tart vissza??!Hogy családja van!

1.ugyanolyan féreg lenne akkor a szememben,mint a párom.Hisz semmivel sem külömb!

2.mert velem megtették,csinaljám meg a párjával miközben tudom milyen pokoli érzés?!

3.nem fogok ilyen szintre süllyedni,amit elitélek

2017. szept. 4. 06:33
 30/41 anonim ***** válasza:
75%
Hűséges voltam mindig.Aztán lett egy hosszú kapcsolatom,amiben 2-szer is megcsalt az illető undorító módon,ott elvesztettem a hitemet.Azóta érzéketlen lettem ezen a téren,nem érdekel se feleség,se gyerek,ha vonzódunk egymáshoz,nem mondok nemet.
2017. szept. 4. 10:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!