Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Családos apával kikezdő nőről...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Családos apával kikezdő nőről mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Hölgyek válaszára lennék elsősorban kiváncsi.Szerintetek az nem elég visszatartóerő egy nő számára ha tudja a kiszemelt férfiról hogy mondjuk kiegyensújozott kapcsolatban él és gyermekei is vannak?Miért kezdenek ki a hölgyek ,lányok ien férfiakkal?

2017. szept. 2. 17:19
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
90%
Ha a családos fél nem csábítható, a csábító a feje tetejére is állhat. Tehát akit vinni lehet, az olyan is.
2017. szept. 2. 17:48
 12/41 anonim ***** válasza:
97%
Az irodában van egy ilyen "álompár", a pasi házas (szeptemberben nősült, még csak azt se mondhatjuk, hogy évek óta házasságban él), a kiscsaj meg kb fél éve került a céghez. Eleinte próbálták titkolni, mára már nem is foglalkoznak ezzel. A lány szerencsétlen (van vagy 21 éves) látványosan szerelmes. Szerintem ő minden második gondolat nélkül elhiszi amit az az undorító féreg mond neki - ami feltételezem, pontosan ugyanaz, mint ilyen helyzetben mindig. Lerí róla, hogy imádja azt a gerinctelen képződményt, bár hogy mit eszik rajta, azt nem tudom. Mindenesetre itt igazából csak szánom a lányt- szegény naivan szerelmes lett, és nem gondol bele, hogy ő csak egy pótlék, gondolom az önbecsülése az a béka feneke alatt van, azért elégszik meg a szerető szerepével, de nyilván senki sem lesz fülig szerelmes, aki nem kap semmilyen bátorítást. Szánom a kislányt, de alapvetően a saját házasságomban is úgy gondolom, hogy nekünk kell hűségesnek lenni, ha egy harmadik személy bepróbálkozik, akkor nem az ő hibája, ha bármelyikünk is elcsábul. Szóval a fenti esetben is inkább a pasit tudnám egy pohár vízben megfojtani, a kislányt tényleg csak megpofozgatnám és elbeszélgetnék vele, hogy mégis mitől gondolja magát ennyire értéktelennek.
2017. szept. 2. 17:50
 13/41 anonim ***** válasza:
79%
Mi az az "ien" és "mien"?
2017. szept. 2. 17:51
 14/41 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem (hangsúlyozom: SZERINTEM) mindkét fél hibás. Mármint legyen már egy nőben annyi önbecsülés, hogy nem kezd ki olyan férfivel aki családos/kapcsolatban van, hiszen ezzel saját magát sem becsüli meg. És itt jöhetünk azzal, hogy nincs rendben a kapcsolata a másik félnek, de az illető akkor szakítson vagy oldja meg. Erre nem megoldás a megcsalás.
2017. szept. 2. 17:54
 15/41 anonim ***** válasza:
49%
Ha el lehet csábítani, annyira nem lehet kiegyensúlyozott kapcsolat, és akkor annak meg már úgyis mindegy.
2017. szept. 2. 17:54
 16/41 A kérdező kommentje:
Én őszinte embernek érzem magam és rengeteg hasonló helyzetet láttam már és felfordul gyomrom.Miért nem őszinték az emberek egymáshoz minek a félrelépés?Ezzel úgy érezném hogy az egész családomat szégyenbe hozom.Kicsit talán tulzásba estem :D
2017. szept. 2. 18:03
 17/41 anonim ***** válasza:
14%
Szerencsére, van bőven ilyen nő. A fiatalabbak, egyszerűen, izginek tartják a szitut. Idősebbek meg párjuk mellé keresnek még egy pasit.
2017. szept. 2. 18:20
 18/41 anonim ***** válasza:
80%
Az ilyen nő naiv és ostoba: elhiszi, hogy "rossz a házassága". Ezen kívül toszatlan: nincs sikere a független férfiaknál, teljesen ki van éhezve a figyelemre. Lemegy kutyába. Minden értelemben.
2017. szept. 2. 18:21
 19/41 anonim ***** válasza:
8%
Lényeg, hogy mindig a férfi hibája legyen.
2017. szept. 2. 18:44
 20/41 anonim ***** válasza:
81%
"Lényeg, hogy mindig a férfi hibája legyen." - Nem, a csaló hibája, akár férfi, akár nő, ő az, aki nem hűséges, ő az, aki rossz kapcsolatból nem az egyenes utat választja, ami a szakítás/válás lenne, hanem inkább szeretőt tart, és közben a rossz kapcsolatát is fenntartja.
2017. szept. 2. 18:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!