Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan zárjam le vele? És...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan zárjam le vele? És hogyan győzzem meg hogy végre legyen hűséges a barátnőjéhez? N

Figyelt kérdés

Előre leszögezem hogy nem vagyok büszke erre, sőt hányni tudnék magamtól. Majdnem 2 évig szerető voltam. Eleinte azért mentem bele mert szerelmes voltam a férfiba, neki pedig a barátnője más városba került az egyetem miatt, így tudtunk szexelni. Eleinte neki is lelkiismeretfurdalása volt, de mostanra semmi megbánás nem látszik rajta. A szerelem részemről elmúlt, de a szex eszméletlenül jó volt vele. Múlt hét csütörtökön is találkoztuk, nagyon jó volt a szex ismét. Viszont bennem változott valami. Rosszul vagyok magamtól, ki akarok lépni ebből, nem akarom folytatni. Amit másnap meg is mondtam neki. De nem akarja elfogadni. Ma is nagyon összevesztünk, mert mondtam hogy hagyjuk egymást végleg. De folyamatosan erőlteti hogy én kellek neki és biztos nem fogja lezárni velem, adjak neki még néhány alkalmat, és ha letiltom mindenhonnan akkor meg ide jön házhoz mert nem akar elvesziteni. Én is szeretek vele lenni de valahogy muszáj lezárnom. Azt mondta úgyis keresne mást akkor a barátnője mellett tehát ne érezzem rosszul magam amiatt hogy csalja. Mit tegyek, hogyan győzzem meg?

Szörnyen érzem magam. Napok óta csak sírok. Nem akarom lebuktatni sem, csak békében elválni.

22N

2017. aug. 23. 12:59
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
44%
A #25 ös nagyot ütött !
2017. aug. 25. 16:51
 32/36 A kérdező kommentje:

#29: Köszönöm a biztatást de tényleg elítélem magam.

Bár miután én befejeztem vele, rá egy napra szakított vele a barátnője azzal az indokkal hogy már nem szereti a férfit. Én ezen teljesen ledöbbentem. Valószìnűleg más gond is volt köztük amiről ugye nem tudtam.

2017. aug. 25. 17:51
 33/36 anonim ***** válasza:
na megoldódott , mad legközelebb jobban figyelj :) A hormonok néha tényleg megőritik az embert, de máskor az eszedet is használd. A műltat már nem lehet megváltoztatni, fogd fel tanulópénzként..
2017. aug. 25. 19:16
 34/36 anonim ***** válasza:

11-es válaszolóval egyetértek: az egy dolog, hogy két éve csalja a veled a barátnőjét a pasi, de az meg egy másik dolog, hogy ezt a pasi szeretőjeként (vagy ex-szeretőjeként) kitálalod-e a barátnőjének. Hiába VELED csalta a barátnőjét, az ő kettejük kapcsolatához nincs sok közöd, ennek ellenére sem.

Próbáld lezárni vele a viszonyt minél hamarabb, minél nyomatékosabban. Zaklatás vádjával feljelentgetni vagy hasonlók azért nem vezetnének sehová, mert mégiscsak két évig te voltál a szeretője. Erre legfeljebb azt mondanák neked, hogy de akkor ha most ki akarsz szállni, miért maradtál vele ennyi ideig? Nem értenék a döntésedet. Mert ha megkörnyékezett volna téged és te egyből elutasítod, és mindezek után nem hagyna békén, na akkor érteném a zaklatás vádját, de így hibásnak fognak téged is tartani a történtek miatt.

2017. aug. 25. 19:18
 35/36 A kérdező kommentje:
Nem zaklat engem. Miután szakított vele a barátnője, ő is ki van készülve. Pont egyszerre hagytuk ott a csajjal.
2017. aug. 25. 19:25
 36/36 anonim ***** válasza:
100%
Akkor megbosszulta az élet a tettét :-)Ezek szerint a "két szék közül a pad alá ehetek" esete meg sem fordult a fejében. Nem baj az, ha most kicsit elgondolkodik.
2017. aug. 25. 19:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!