Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy győzzem le az érzést hogy őrülten féltékeny vagyok a párom excsajára mert hallottam róla dolgokat?
Szóval azt kell tudni róla, hogy a párom 1. nője volt, ilyen hippi csaj, ő avatta be mindenbe.
Csajoktól sok rosszat hallottam róla, a pasik nagyon védik, meg cuki szerintük és jólelkű, minden (gondolom mert mind megkapták).
A pasim szakított vele, mert igazából csak a szexért járt vele és új barátnője lett (ez még az előttem lévő csaj).
A nő nem törődött bele hogy ejtették, fél éven keresztül ráment a páromra meg találkoztak és akkor mindig megcsalták az akkori barátnőjét, ami később kiderült.
A barátnő bosszútállt, de a csaj akkor se kopott le és a szakítás után újra többször volt a pasimmal.
Aztán nemrég elkezdtünk járni és most megtudtam ezeket. Rákérdeztem a pasimnál és azt mondta, régóta nem beszélnek de nem tudom mit higgyek.
Kerestem mindenhol a csajt hogy megnézzem, de a neten mintha nem létezne... jól elrejtette magát.
Feleslegesen gyanakszom, vagy nem? Mi van ha tényleg nem beszélnek, de egyszercsak, pl. találkoznak az utcán és akkor rámegy a pasimra? Régen megtörtént hogy nem utasította el... okkal vagyok féltékeny?
Erre már vagy ezerszer írtuk a választ.
Ha jogtalanul vagy féltékeny, akkor te vagy a hibás és nem szereted. Tehát szükségtelen járnotok.
Ha joggal vagy féltékeny, akkor a ő nem érdemel meg téged, hisz nem szerethetd így, hogy olyat csinál, ami nem elfogadható. Tehát szükségtelen járnotok.
Most komolyan! Minek féltékenykedtek??? Hihetetlen! Amúgy meg a barátod! Beszéld meg vele. Feleslegesen emészted magad. Szerintem ha feltűnik a szintéren a féltékenység (egészségtelen féltésnél több/erősebb féltékenység), akkor szakítani kell.
nagyon rossz érzés volt ezzel most szembesülni
3 hónapja kezdtünk el sokat beszélni, meg találkozni és nem is akart eleinte felvállalni
Azzal indokolta hogy az exe (az, amelyiket csalták) milyen egy őrült nő, bántotta azt a szegény másikat, meg őt biztos meg akarná veretni ha tudná hogy van újabb, nehogy boldog legyen...
de ez nekem olyan gyanús volt, láttam a másik csajt, van pasija, elvan vele, nem is foglalkozik már a párommal szerintem.
Lehet hogy csak attól félt, kiderül ez a sztori?
2., akkor nem sok ember járna együtt.
pont azért volt a kérdés mert nem tudom eldönteni, jogos-e itt a féltékenységem.
Mert alapból nem vagyok féltékeny típus.
"A barátnő bosszútállt, de a csaj akkor se kopott le és a szakítás után újra többször volt a pasimmal."
Ezt pontosan hogy érted?
Hogy állt bosszút?
"Csajoktól sok rosszat hallottam róla, a pasik nagyon védik, meg cuki szerintük és jólelkű, minden (gondolom mert mind megkapták)."
Idáig olvastam el...
Már itt ordít a beteges irigység és féltékenység a soraidból, no meg a rossz indulat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!