Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogy győzzem le az érzést...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy győzzem le az érzést hogy őrülten féltékeny vagyok a párom excsajára mert hallottam róla dolgokat?

Figyelt kérdés

Szóval azt kell tudni róla, hogy a párom 1. nője volt, ilyen hippi csaj, ő avatta be mindenbe.

Csajoktól sok rosszat hallottam róla, a pasik nagyon védik, meg cuki szerintük és jólelkű, minden (gondolom mert mind megkapták).

A pasim szakított vele, mert igazából csak a szexért járt vele és új barátnője lett (ez még az előttem lévő csaj).

A nő nem törődött bele hogy ejtették, fél éven keresztül ráment a páromra meg találkoztak és akkor mindig megcsalták az akkori barátnőjét, ami később kiderült.

A barátnő bosszútállt, de a csaj akkor se kopott le és a szakítás után újra többször volt a pasimmal.

Aztán nemrég elkezdtünk járni és most megtudtam ezeket. Rákérdeztem a pasimnál és azt mondta, régóta nem beszélnek de nem tudom mit higgyek.

Kerestem mindenhol a csajt hogy megnézzem, de a neten mintha nem létezne... jól elrejtette magát.

Feleslegesen gyanakszom, vagy nem? Mi van ha tényleg nem beszélnek, de egyszercsak, pl. találkoznak az utcán és akkor rámegy a pasimra? Régen megtörtént hogy nem utasította el... okkal vagyok féltékeny?

2013. febr. 17. 15:40
 1/7 anonim ***** válasza:
Soha nem tudnék bízni egy olyan férfiban, akiről kiderül, hogy megcsalta a barátnőjét. Az meg, hogy járjak vele, kizárt... Gondolom milyen káosz lehet a fejedben, én is gyanakodnék a helyedben és én sem bíznék meg benne. Sajnálom! :(
2013. febr. 17. 15:44
 2/7 anonim ***** válasza:
0%

Erre már vagy ezerszer írtuk a választ.

Ha jogtalanul vagy féltékeny, akkor te vagy a hibás és nem szereted. Tehát szükségtelen járnotok.

Ha joggal vagy féltékeny, akkor a ő nem érdemel meg téged, hisz nem szerethetd így, hogy olyat csinál, ami nem elfogadható. Tehát szükségtelen járnotok.

Most komolyan! Minek féltékenykedtek??? Hihetetlen! Amúgy meg a barátod! Beszéld meg vele. Feleslegesen emészted magad. Szerintem ha feltűnik a szintéren a féltékenység (egészségtelen féltésnél több/erősebb féltékenység), akkor szakítani kell.

2013. febr. 17. 15:46
 3/7 A kérdező kommentje:

nagyon rossz érzés volt ezzel most szembesülni

3 hónapja kezdtünk el sokat beszélni, meg találkozni és nem is akart eleinte felvállalni

Azzal indokolta hogy az exe (az, amelyiket csalták) milyen egy őrült nő, bántotta azt a szegény másikat, meg őt biztos meg akarná veretni ha tudná hogy van újabb, nehogy boldog legyen...

de ez nekem olyan gyanús volt, láttam a másik csajt, van pasija, elvan vele, nem is foglalkozik már a párommal szerintem.

Lehet hogy csak attól félt, kiderül ez a sztori?

2013. febr. 17. 15:48
 4/7 A kérdező kommentje:

2., akkor nem sok ember járna együtt.

pont azért volt a kérdés mert nem tudom eldönteni, jogos-e itt a féltékenységem.

Mert alapból nem vagyok féltékeny típus.

2013. febr. 17. 15:49
 5/7 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de ez szerintem szánalmas. Utánam is kutakodik exem mostani csaja, aztán mikor ezt meghallottam, nemes egyszerűséggel letiltottam a p*csába. Kéne a francnak már az exem, mikor találtam nála egy fényévekkel jobbat minden tekintetben, ugyan hogyan is akarhatnám őt vissza? Még belegondolni is nevetséges. Ezt megüzentem a jelenlegi csajnak is, azóta biztos eszi a kefét, hogy nem talál fb-on:D De leszarom. Hagyd abba ezt a kattogást meg a kutakodást, mert ugyanilyen nevetséges leszel a csaj meg a barátai szemében mint exem mostani csaja.
2013. febr. 17. 15:50
 6/7 anonim ***** válasza:

"A barátnő bosszútállt, de a csaj akkor se kopott le és a szakítás után újra többször volt a pasimmal."

Ezt pontosan hogy érted?

Hogy állt bosszút?

2013. febr. 18. 08:41
 7/7 anonim ***** válasza:

"Csajoktól sok rosszat hallottam róla, a pasik nagyon védik, meg cuki szerintük és jólelkű, minden (gondolom mert mind megkapták)."

Idáig olvastam el...

Már itt ordít a beteges irigység és féltékenység a soraidból, no meg a rossz indulat.

2013. febr. 19. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!