Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan zárjam le vele? És hogyan győzzem meg hogy végre legyen hűséges a barátnőjéhez? N
Előre leszögezem hogy nem vagyok büszke erre, sőt hányni tudnék magamtól. Majdnem 2 évig szerető voltam. Eleinte azért mentem bele mert szerelmes voltam a férfiba, neki pedig a barátnője más városba került az egyetem miatt, így tudtunk szexelni. Eleinte neki is lelkiismeretfurdalása volt, de mostanra semmi megbánás nem látszik rajta. A szerelem részemről elmúlt, de a szex eszméletlenül jó volt vele. Múlt hét csütörtökön is találkoztuk, nagyon jó volt a szex ismét. Viszont bennem változott valami. Rosszul vagyok magamtól, ki akarok lépni ebből, nem akarom folytatni. Amit másnap meg is mondtam neki. De nem akarja elfogadni. Ma is nagyon összevesztünk, mert mondtam hogy hagyjuk egymást végleg. De folyamatosan erőlteti hogy én kellek neki és biztos nem fogja lezárni velem, adjak neki még néhány alkalmat, és ha letiltom mindenhonnan akkor meg ide jön házhoz mert nem akar elvesziteni. Én is szeretek vele lenni de valahogy muszáj lezárnom. Azt mondta úgyis keresne mást akkor a barátnője mellett tehát ne érezzem rosszul magam amiatt hogy csalja. Mit tegyek, hogyan győzzem meg?
Szörnyen érzem magam. Napok óta csak sírok. Nem akarom lebuktatni sem, csak békében elválni.
22N
"Ők majd megbeszélik a gondokat. "
Szanalmas vagy...remelem mostantol csak olyan baratid lesznek, akik ugyanugy atvernek eveken at, ahogy ez a csavo is szegeny lanyt.
Senki ne nyissa fel a te szemedet sem.
Okoskodás helyett nyugodtan leszállhatsz rólam.. Mert mikor elkezdük a viszonyt, és szerelmes voltam meg féltékeny, akkor le akartam buktatni. Minden beszélgetést átküldtem szegény barátnőjének, amiben a szexet beszéltük stb. Majd nem hitt nekem, és azt mondta ne hazudjak, szálljak le róluk.
Szerinted most hinne nekem?
Pont leszarom mi van vele. Akkor 2 éve próbáltam volna neki segiteni. Nem ment. Akkor azt csinál amit akar. Ne úgy álltsuk már be az egészet hogy nekem kell megmenteni a csajt.
Előbb gondolkodj észosztás helyett mert kezdelek nagyon unni már a hülye szövegeddel együtt.
De nem gondoltam hogy napra pontosan az egész sztorit meg kell osztanom a sok nagyokossal.
#22: Szerinted ő barátnők a lánnyal? :D majd a drága pasija bevallja ha akarja neki. Bezzeg ha úgy írta volna ki a kérdést hogy bosszút akar állni a lebuktatással akkor pont te jöttél volna ide habzó szájjal hogy "jaj bele akar rondítani egy tisztességes kapcsolatba a kérdező"
És ahogy olvassuk a kedves kis barátnőt se kell félteni, ha konkrét bizonyitékoknak nem hisz. Plusz ahol megcsalás van ott halott a kapcsolat. Ahol minden tökéletes oda hiába akar egy harmadik fél befurakodni, nem fog menni ;)
"Azt nem értem miért kell valakinek minősíthetetlen hangnemben szidni engem."
Mert ezt az oldalt a bűn nélkül való erkölcsi fároszok, a tinikorú jellemóriások uralják.
"Kedves" kerdezo, nem vagyok gondolatolvaso. Legkozelebb legyen annyi eszed, hogy ilyen informaciokat megosztasz es akkor lehet normalisabb reakciokat kialakitani.
Persze ennyi eszed nincs, hisz akkor nem mentel volna bele egy 2 eves viszonyba se. Na sebaj :)
#27: Szerencsére nem tartozok neked elszámolással így nyugodtan mehetsz másik kérdés alá okoskodni.
A lány szakitott a férfival ettől függetlenül. Amin teljesen meglepődtem. A férfi ma újra bepróbálkozott nálam mert ki van készülve a szakítás miatt. De szerintem úgyis ki fognak békülni. Meg ki tudja mikor mond igazat. Én lezártnak tekintem vele. Majd talál mást, a kapcsolatot megszakitottam vele.
A kérdés innentől kezdve le van zárva, ugyanis már lényegtelen.
Lehet más kérdés alatt szidni a többi kérdezőt.
Mindenkinek minden jót!
"Mert mikor elkezdük a viszonyt, és szerelmes voltam meg féltékeny, akkor le akartam buktatni."
"Akkor 2 éve opróbáltam volna neki segiteni. "
Haha próbáltál segíteni :)
H te milyen jó szándékú vagy!!! Te csak segíteni akartál ugye?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!