Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon a páromnak köze van a haverjanak a barátnőjéhez?
Figyelt kérdés
A párom együtt dolgozik a haverjának a barátnöjével 1 hónapja. Elöször nagyon sokat beszélt a csajról hogy milyen aranyos és mennyire sajnálja a csajt mert a fönökük rosszul bánik vele. Ez igazából nem érdekelt na de aztán a csaj túl közvetlen a barátommal....mindennap kaját visz neki és pénzt ad kölcsön neki (a párom nem fogadja el tölem gondolom azert mert tudja hogy nekem sincs több) de még ez se probléma....na de 2 hete a párom hülyéskedni probál velem hogy hát a csaj megint vitt neki kaját meg adott neki egy csókot,meg fel hív a párom mikor szüneten van és kérdem tőle mit csinál erre az a válasza épp a csajt du*ja....na meg ahogy a párom néz a csajra na meg forditva a párom szó szerint levetközteti és nem ugy mintha egy jó csajt lát az utcán és szimplán megnézi. Már kérdeztem tőle hogy mivan akar valamit hogy ennyire beszel a csajról de csak kiröhög hogy hát bolond vagyok. Meg mikor kérdezem a csajról hogy mivan vele akkor felháborodik hogy hát miért őt kérdezgetem és ha valamit tudni akarok hívjam fel a csaj pasiját. Lehet télleg én vagyok a bolond de valami nincs rendbe közte és a csaj között!!!!!! Nagyon érzem és nem féltékenység mert nem 1 csajjal haverkodik a párom de ez a csaj...nemtudom érzem hogy valami nem jó na meg a levegő is ahogy izzik meg ahogy incselkednek egymással....huh nemtudom télleg :( 1 éve vagyunk együtt és 2 hónap múlva költöznénk össze.2016. febr. 20. 20:38
1/9 anonim válasza:
Adott neki egy csókot.... ő meg hagyta. Te meg még tapsolsz is hozzá.
2/9 anonim válasza:
Ha egy pasi ennyit beszél egy nőről akkor van valami,ráadásul ha még a megérzésed is ezt súgja..
Nekem úgy tűnik,hogy van közöttük vmi vagy lesz,de én a helyedben kinyomoznám.
3/9 anonim válasza:
Most vagy tényleg van köztük valami vonzalom, és ki tudja, ha nem hűséges típus a párod vagy nehezen áll ellen a vágyainak, akkor meg is csalhat. De nekem ebből kicsit azért az is lejött, mintha a pasid tudná, hogy te féltékeny vagy erre a csajra, és tetszik neki. Ezért adja még alá a lovat és "poénkodik" azzal, hogy épp őt d*gja, stb. Szóval szerintem még direkt rá is tesz, mert élvezi, hogy féltékenykedsz. De emellett persze lehet, hogy vonzalom is van, ha te úgy látod/érzékeled.
4/9 A kérdező kommentje:
Utolso!! Igen en is ugy gondoltam ahogy te mert en nagyon szepen eljatszottam hogy nem erdekel es mikor poenkodot hogy a csaj puszit adot neki (ezt nagy mosolyogva mondta) en meg erre annyit mondtam nagy termeszetessegel hogy az jo na lement a vigyor a keperol az biztos! Gondolom nagyot nezet hogy mivan nem feltekenykedek...szoval valoszinu ez tetszik neki de az erzeseim meg mast mondanak...
2016. febr. 20. 23:21
5/9 anonim válasza:
Akkor szerintem most továbbra is próbáld meg eljátszani, hogy nem érdekel annyira, és figyeld a viselkedését. De persze emellett ne hanyagold, mert még te küldöd a csaj karjaiba. Legyél vele minden téren olyan, mint szoktál, mutasd ki a szerelmedet iránta, csak amikor szóba kerül a csaj, ne mutass érdeklődsét, féltékenységet. Ha abbahagyja, lehet tényleg csak ennyi volt. Ha továbbra is úgy érzed majd, hogy van köztük valami, akkor meg beszélgess el vele komolyan a témáról vagy titokban "nyomozgass" valahogy.
6/9 anonim válasza:
" kérdem tőle mit csinál erre az a válasza épp a csajt du*ja..." - elég silány poén, de szerintem vagy cukkolni akart, vagy sokallja a féltékenységedet.
7/9 Kései Sirató válasza:
Ok nélkül nem beszélne róla ennyit. Engem is zavarna a dolog, annyira, hogy szakítanék vele.
8/9 A kérdező kommentje:
Tudom hogy van vagy lesz koztuk valami! Edig is feljart a baratom a csajhoz beszelgetni munka utan mert ugye a csaj pasija a baratom haverja na de edig a baratom azt mondta megy a haverjahoz, de ma mar azt mondta hogy megy a csajhoz mert fozott!! :D en csak nevetek eskuszom nemtudom mit csinaljak de az biztos hogy varok mert latni akarom mi lesz ebbol es azt hogy telleg meg e teszik vagy tettek mar amit en nem erzek hanem egyenesen biztos vagyok benne,tudom! Na meg a baratom azt mondta 2 hete hogy nem akar surun menni hozzajuk nehogy az legyen hogy a csaj miatt megy...hat ahoz kepest minden masnap megy...na meg konyorgom miert fel ennyire? :D
2016. febr. 23. 03:15
9/9 anonim válasza:
Látható, hogy érdekesebb embernek tartja, mint téged - akár dugnak (szerintem nem) akár nem.. szerintem ne erőltessétek az összeköltözést a te varázsod már elmúlt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!