Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tovább? Két és fél éve vagyok szerető. Ez alatt lebukott velem háromszor, volt balhé, de mindig újra összegabalyodtunk.
Egyik ismerősünk is így járt a barátjával, de megmondta 20 év munka után nem fogja engedni, hogy elvegye a vagyont egy 20 éves csitri. Gyorsan el is vetette magát.
Persze ne egy lakásra gondoljatok, hanem sok-sok hektár föld, hatalmas ház, állatok, meg millió egy dolog.
Nézd, ha akarsz egy normális kapcsolatot, akkor keress egy normális kapcsolatot. Hogy addig is, amíg megtalálod, összefekszel-e még vele, ahhoz senkinek semmi köze.
Ez a hitel, gyerek dolog nem ok, még csak nem is indok, hanem kifogás, vagy hogy jobban értsd: ürügy. Mondta, mert mondania kellett valamit. Feltetted a kérdést, és vártad a választ tágra nyitott szemmel. Hát, mondott valamit. És örült, hogy te ezt így elfogadod, nem kell változtatni semmin. Nem is fog.
Hacsaknem... Nem tudom, hány éves vagy, de gondoltál-e arra, te, akivel csak a szex tartja össze, hogy mi lesz pár év múlva, amikor megereszkedik a melled, nem lesz már annyira finom a bőröd, uram bocsá' felszedsz pár kilót, vagy egyszerűen csak lejár a hitel, és már lesz pénze kéjhölgyekhez járni. Fogsz-e kelleni neki, ha minden héten más huszonéves lányt kaphat meg, fogsz-e kelleni neki te, akinek annyi előnye van, hogy nem kell neki fizetni? Ne haragudj, hogy ilyen nyers vagyok, de fel akartalak rázni. Láthatóan csak félig élsz a valóságban, félig még az álmaid és a vágyaid látod bele ebbe a kapcsolatba.
És hogy hogyan fogja őt érinteni a szakítás? Idézem a gondolatait: "A rosseb egye meg, milyen jó kis bige volt, most kereshetek másikat."
Szerintem ismerkedj másokkal, aztán ha valami komolyra fordul, a szeretőddel zárd le a dolgot.
Egyébként elmondod, mennyi ideje tartott a viszonyotok, amikor először lebuktatok és balhé volt? (Kíváncsi vagyok, hogy egy fix szeretőt mennyi ideig lehet eltitkolni, az eddigi kérdésekből az derült ki, hogy 1-2 évig).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!