Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kell ahhoz tenni, hogy egy ferfi ne csalja meg a parjat soha?
Keress egy olyan férfit, aki hűséges típus.
De ebben igazából csak bízni és reménykedni lehet, garantálni sosem. Mert lehet, hogy soha a büdös életben nem csal meg. De az is lehet, hogy húsz évente egyszer mégis, de azt sose tudod meg.
Van viszont, aki tényleg nem bír magával, őt ne válaszd párnak, mert a szempilládon pöröghetsz, akkor is félrekúr.
Ez is két emberen múlik.
Fontos az alany, azaz a férfi vérmérséklete, komolysága.
Ha kicsapongó, "trófeavadász" tipus, tényleg csinálhatsz te szinte bármit. Ha viszont inkább nyugodt, családcentrikus, tisztességes, ragaszkodó tipus, akkor jönnek szóba a női tulajdonságok, a nő hozzáállása, viselkedése.
Ami hirtelen eszembe jut, gondoskodó, támogató, felesleges hisztiktől, játszmáktól mentes, azaz érett női személyiség.
De sokszor eszembe jut egy mondat abból a versből, amit anno sok évvel ezelőtt a házasságkötő teremben felolvastak nekünk:
"...Varrd fel a gombját, mert könnyen meglehet hogy majd felvarrja más..."
Persze ez mindkét fél részéről meg kell legyen..
Kedves Kérdező!
"Mit kell ahhoz tenni, hogy egy ferfi ne csalja meg a parjat soha?"
Ha ezt, mint férfi kérdezed, mert hű akarsz maradni választottadhoz, akkor gerinc. Ha nincs benned gerinc, akkor az impotencia a megoldás.
Ha ezt nőként kérdezed, mit tégy te annak érdekében, h a párod ne csaljon meg, akkor igazat kell adnom az előttem szólóknak: jól kell választani.
2 ferfit engedtem eddig kozel magamhoz. Nagyon csunyan atvert az elso es talan az masodik exem is, csak erre nincs bizonyitekom.
A vicc az egeszben, hogy amugy soha nem is tetszettek annyira kulsore (a kornyezetemben mindenki csak huledezett, , nagyon sokszor kerdeztek, hogy hova tettem a szemem.) inkabb a szemelyiseguk fogott meg.
Azt hittem jol valasztottam, mert ha meg egy igazi nofalokat fogtam volna ki, nem csodalkoznek, de igy egyaltalan nem ertem...
Pedig odaado voltam a szexben es elveztem is veluk. Mindig ott voltam nekik, amikor kellett es tenyleg szerettem oket es a kulsommel sem volt problemajuk soha.
#27 Azt tudod, hogy ellent mondasz önmagadnak?
A megcsaláshoz mindkét fél kell. Ha te olyan vagy, akkor mindig is meg fognak csalni. Mert ezt te váltod ki a másikból. Tudom hogy nem tetszik, de attól még igaz.
Arról nem is beszélve, hogy lehet, csak bebeszéled magadnak, hogy megcsalnak.
Amúgy meg ha üres a zacsija, akkor ha akar sem tud megcsalni. Nem bonyolult ez.
"Amúgy meg ha üres a zacsija, akkor ha akar sem tud megcsalni. Nem bonyolult ez."
Ez így hülyeség!Nem sok idő kell neki és már újra tele van! :D
Aki olyan típus,márpedig a ffiak igen nagy százaléka olyan,lehet otthon napi 2 aktus is,akkor is félrek@fél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!