Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kell ahhoz tenni, hogy egy ferfi ne csalja meg a parjat soha?
Pedig jobban tennéd, ha figyelnél ;)
Ha melyen a lelkebe nez mindenki, korrekt kis alku az.
Egyetertek.
7# Ez akkor lenne korrekt alku,ha a te tested is átmenne olyan folyamaton,mint egy nőé terhesség alatt!
Mondom ezt neked úgy,hogy szültem 3 gyermeket és tartottam még 20 év múlva is a lánykori /50kg/ súlyomat! Ehhez azért jó kis genetika kell!
Annyi változik ilyenkor hogy kicsit lassul az anyagcsere,tehát utána kevesebb szénhidrát is elég lenne.
És az inaktív terhesség,plusz szoptatási időszak alatt leépülhet az izomzat egy jelentős része.
Az kell, hogy megcsaljon, megcsalják, mást csaljanak vele és ha ezek közül egyik sem tetszett neki + levonta a tanulságokat, akkor soha nem fog.
31/f
Amúgy nagyanyám 16 éves korától 60 kiló élete végéig környékén volt, két gyereket szült. Recept: napi 20 perc gimnasztika (mint tornaórán), normál vegyes étrend napi 5 étkezéssel és 5 kilométeres körön belül minden ügyét gyalog intézte.
Eredmény: egészség, szellemi frissesség, jó állóképesség, nem volt szüksége botra, 92 év élettartam (elaludt).
Oké, rohan a világ, neked is rohanni kell. Akkor napi 40 percet tornázz. Ha te nem érsz ennyit saját magadnak, akkor lehet, hogy másnak sem fogsz.
31/f
Szerintem teljesen mindegy hogy hízik néhány kilót a nő vagy nem. A test úgy is öregszik ezt el kell fogadni.
Ami fontos, hogy legyen megértő, meg bízható, hűséges. A szexben legyen nyitott az új dolgokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!