Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kell ahhoz tenni, hogy egy ferfi ne csalja meg a parjat soha?
- Válassz hűséges típusú férfit. Minimális emberismerettel, és ha nem vagy olyan buta, mint egy zsák föld, menni fog.
- Válassz olyan típusú férfit, aki nem söpri a szőnyeg alá a problémákat, hanem mer beszélni róluk. Ha gáz van, akkor ő szakít majd, nem fogja félrekúrással bonyolítani a helyzetet.
Pro tip: ne légy hisztis. Így még olyanoknál is elkerülheted a megcsalást, akikben egyébként bújkálhat egy kis hajlam. Jóval kisebb eséllyel fog félrelépni egy férfi, ha egy olyan nő várja otthon, akire bármikor bármiben számíthat, mint akkor, ha egy kényes, házsártos házisárkány, akinek semmi se jó, nyávog, és képtelen alkalmazkodni.
Pff, akkor most ugyanezt nőkkel is, mert ők legalább annyiszor csalják meg a társukat. Nőknél tök bevett dolog kapcsolatban ismerkedni, flörtölni, aztán ha már biztos a másik pasi, akkor szakítani.
Rohadt kétszínű népség. Tisztelet a kivételnek.
Az első évfordulón leméred magad derék csípő,combok és prezentálni tudod ugyanezeket a méreteket minden évben 10 év múlva is.
Idővel nem leszel rest a táplálkozásodra is figyelni és edzeni a cél érdekében,hogy hozni tudd.
Cserébe tudom garantálni ugyanezt,csak az arcom fog öregedni meg a hajam őszülni.
Szerintem korrekt alku.
Tudom, hogy eleg sok ferfi megcsalja a nojet. Engem is csaltak meg, pedig aztan nem lehetett ram egy rossz szava sem az exemnek.
Mar lezartam magamban(legalabbis ami ot illeti), viszont nagyon felek, hogy ujra atfogom elni, pedig annyira nem akarom...:(
Jaja, ha esetleg kinyomok magambol 3 gyereket, biztos tovbbra is ugyan azokkal a parameterekkel fogok rendelkezni ;).
Vmilyen szinten egyetertek, de hiaba a test valtozik, nyilvan nem szabad ellaposodni egy kapcsolatban, de most nem fogok(es nem is tudnek)egesz eletemben maniakusan a kulsomre odafigyelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!