Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan hogy valaki annak ellenére hogy már nem annyira szereti a párját, mégsem csalja meg és lép félre, hiába hogy lenne jelentkező?
Hogyne lenne,én ilyen vagyok.Ha már nem szeretem úgy a párom,mint korábban,akkor megbeszélem vele a problémát,ha nem tudjuk megoldani,akkor szakítok.Utána jöhet csak a többi jelentkező:)
20L
Mi 9 éve vagyunk együtt. Lassan 3 éve se veled, se nélküled a kapcsolatunk...többször lett volna lehetőségem megcsalni de nem tettem; pedig bevallom, volt hogy elgyengültem a csábításra de "helyrepofoztam magam"...És ez a "csábítás" nagyon kitartó...
Többször voltunk szakítás szélén...de mindig jött az utolsó utolsó és az utolsó esély. Az utolsó "nagy beszélgetésnél" bevallottam neki, hogy szerelmes már nem vagyok...és ez azóta sem változott. Szeretem, tisztelem mint embert, mert manapság nagyon kevés ilyen férfi van. De valahogy ebből a "megszokásból" egyikünk sem tud vagy nem akar kiszakadni...de a lényeg, hogy még így sem csalnám meg, amíg együtt vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!