Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A férfiak így is úgy is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak így is úgy is megcsalják a párjukat, ezt miért nem fogadják el a nők végre?

Figyelt kérdés
Tehet bármit a nő, kielégítheti minden perverz vágyát a férfinak, lehet bármilyen jó feleség, ez nem számít. Egy adandó alkalomnak úgysem áll ellen egyik férfi sem, ha például egy szórakozóhelyen összegabalyodik egy vonzó nővel, de lehet ez egy távoli munkatárs is, vagy a haver új szomszédnője. Az újdonság mindig ezerszer izgatóbb lesz, mint a gyerekkel otthon ülő, 10 éve ismert feleség. Kockázat sincsen benne, hiszen az egyéjszakás kaland soha nem derül ki, ha jól csinálja, attól még megmarad a meleg otthon, és a szeretett asszony, aki úgysem tudja meg soha. Nincs olyan házasság/hosszú kapcsolat ahol ez nem fordul elő. Aki tagadja, az vagy a kellemes tudatlanságban élő nő, vagy olyan férfi aki még nem tette meg, mert nem volt lehetősége eddig. Esetleg a nagyon vallásos életet élő férfiak képeznek kivételt, de úgy vettem észre az emberek már egyre lazábban kezelik a hitet, nem úgy mint régen. A nők nagyrésze mégis retteg, hogy megcsalják, gyanakszik, nyomoz, vagy éppen nem szívesen engedi el a férfit szórakozni a haverokkal pont emiatt. Akiknél pedig kiderül hogy megcsalták, összeomlanak, szenvednek, mérlegelik a kapcsolat folytatását. De kérdem én mire jó ez a színjáték? Sokkal egyszerűbb lenne a nők élete, ha eleve úgy jönnének össze egy férfival, hogy: "Szeretjük egymást, boldogok vagyunk, szeretném vele leélni az életem, de tudom hogy ebbe beletartozik az is, hogy nem csak velem fog szexelni élete végéig, viszont mindent megteszek azért hogy hozzám jöjjön haza élete végéig." Az remélem mindenkinek érthető, hogy itt az érzelemmentes, gyors kalandokról van szó, amit a férfiak 99%-a megtesz legalább egyszer, nem pedig a szerető tartásról.
2017. aug. 4. 12:31
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:

"attól még megmarad a meleg otthon, és a szeretett asszony, aki úgysem tudja meg soha."

Biztos, hogy nagyon szeretett asszony lehet. :D

2017. aug. 4. 14:52
 32/39 anonim ***** válasza:
91%

Pusztulnál meg a pasiddal együtt. Undorító a hozzáállásod.

Soha nem csaltam meg senkit és engem sem elég ostoba p.csa az aki erre nem jön rá.

2017. aug. 4. 15:20
 33/39 anonim ***** válasza:
21%
Álszentek gyülekezője :D
2017. aug. 4. 15:23
 34/39 anonim ***** válasza:
53%
Én azt momdom férfiként, hogy készülj fel némileg, ne legyél teljesen buta, hogy veled nem történhet meg. De nem minden férfi ilyen. Tízől szerintem van 2-3 aki SOHA, SENKIVEL nem csalná meg a partnerét. Lehet ilyen pasid van.
2017. aug. 4. 16:32
 35/39 anonim ***** válasza:
100%

Idióta vagy. Hamarabb lesz Nobel-díjam, mint hogy hűtlen legyek. Ennyit a szar írásodról...

37 F

2017. aug. 4. 17:07
 36/39 anonim ***** válasza:

34-es vagyok.

Én aláírom, hogy nagyon sok férfi képes a mrgcsalásra. Elhiszem, hogy nehéz elképzelni, hogy létezik olyan férfi és esetleg több is akik soha nem csalnak meg senkit. Nekem is nehéz elképzelni, hogy létezik még 20 éves szűz lány vagy a titkárnő ne csalná a férjét a főnökkel vagy létezik olyan nő aki nem dugatja magát a környék májereivel. És mégis vannak olyanok akik nem ilyenek. Férfiban is van hűséges, monogám.

2017. aug. 4. 17:29
 37/39 anonim ***** válasza:
Ki fogod készíteni a párodat ezzel a hozzáállással. Ha nem csal meg, jogtalanul. Szegényben egy életre kiható lelki sérülést okozhatsz, erre nem gondolsz? Szakíts vele. De ne miattad, miatta. Hátha talál egy olyan nőt, aki nem paranoiás. Ráadásul pedig még nem is ostobát....
2017. aug. 5. 01:51
 38/39 anonim ***** válasza:
Csak a címét olvastam el, de elég volt. Te is beteg vagy.
2017. aug. 6. 10:35
 39/39 anonim ***** válasza:
Már hogyne lennének olyan pasik, akik nem csalnak. Ismerek jó pár nőt, akik csalnak, mert a párjuk nem tudja, kielégíteni, nem megy nekik. Ezek a pasik, biztos ne járnak félre. Örülnek, ha nem piszkálja őket otthon a párjuk.
2017. aug. 6. 10:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!