Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak így is úgy is megcsalják a párjukat, ezt miért nem fogadják el a nők végre?
"attól még megmarad a meleg otthon, és a szeretett asszony, aki úgysem tudja meg soha."
Biztos, hogy nagyon szeretett asszony lehet. :D
Pusztulnál meg a pasiddal együtt. Undorító a hozzáállásod.
Soha nem csaltam meg senkit és engem sem elég ostoba p.csa az aki erre nem jön rá.
Idióta vagy. Hamarabb lesz Nobel-díjam, mint hogy hűtlen legyek. Ennyit a szar írásodról...
37 F
34-es vagyok.
Én aláírom, hogy nagyon sok férfi képes a mrgcsalásra. Elhiszem, hogy nehéz elképzelni, hogy létezik olyan férfi és esetleg több is akik soha nem csalnak meg senkit. Nekem is nehéz elképzelni, hogy létezik még 20 éves szűz lány vagy a titkárnő ne csalná a férjét a főnökkel vagy létezik olyan nő aki nem dugatja magát a környék májereivel. És mégis vannak olyanok akik nem ilyenek. Férfiban is van hűséges, monogám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!