Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak így is úgy is megcsalják a párjukat, ezt miért nem fogadják el a nők végre?
Te jó hülye vagy.
Miért jó általánosítani?
Igen, sok kapcsolatban előfordul a megcsalás(akár férfi akár női részről).
DE nem minden ember ilyen! Igenis vannak még olyanok, akik SOHA nem csalnák meg a párjukat! Ha mégis odáig fajulna a dolog, hogy erre vágyna, akkor szakít előbb. Vannak még gerinces, lelkiismeretes emberek, mindkét nemből.
Nem látsz bele minden párkapcsolatba, felelőtlenség ilyet kijelenteni, hogy nincs megcsalás nélküli kapcsolat.
De van..Kívánom, hogy mindenki megtalálja azt, aki ugyanolyan tisztelettel bánik feléje..
Igen, ezt látom én is. Sok olyat is ismerek, akik 5-10 évvel ezelőtt, az életükre esküdtek volna, hogy ők ilyet soha és lám még is. Az ilyen kijelentéseket, hogy én soha, csak 75-80 éves ember szájából tartom hihetőnek.
A másik, kivel is csalnak a pasik? Sejtésem nem csal, nőkkel. Vagy is, mindkét nem benne van ebben a dologban. Az, hogy a kollégáim 70-80 százaléka megtette, mindhez kellett nő is. Viszont, ezen kár rágódni, soktényezős dolog a félrelépés.
Nagyon szoros kapcsolatban vagyok a bátyámmal, mindent megbeszélünk. Ő most 36 éves, és soha nem csalta meg a egy párját sem, nála ez elvi kérdés. Több ilyen férfi ismerősöm is van, azért a bátyámat írtam, mert neki nem fűződik érdeke hozzá, hogy hazudjon nekem.
Nem túl jó dolog eleve úgy állni a kapcsolatokhoz, hogy "na, majd ez is úgy is megcsal". Önbizalom hiányod van, amit kivetítesz másokra, és ez visszaüt előbb utóbb, ha máshogy nem, megmérgezi a kapcsolatodat. Szegény fiú meg majd bizonygathatja napestig, hogy hűséges. Aztán a végén be sokkal és vagy tényleg megcsal, "ha már úgy is folyton ezzel gyanúsítod" vagy keres olyat, aki megbízik benne.
Fogjátok már fel,hogy nincs örökké hűséges férfi,mert egy idő után úgyse bírja magát visszafogni a tesztoszteron miatt(is) , meg az újdonság hiánya miatt is.
Ui: ezért sem kell csodálkozni ,hogy egyre több a hülye, az önbizalomhiányos, a hűtlen nő.
De van. Nem magadból, a sz..r ismerősi körödből, meg az apádból kéne kiindulni!
12-es voltam
férfi vagyok. A büdös életbe nem jutna eszembe megcsalni, mert a) nem vagyok olyan
b) van gerincem és ki merek állni a barátnőm elé, ha baj van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!