Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A férfiak így is úgy is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak így is úgy is megcsalják a párjukat, ezt miért nem fogadják el a nők végre?

Figyelt kérdés
Tehet bármit a nő, kielégítheti minden perverz vágyát a férfinak, lehet bármilyen jó feleség, ez nem számít. Egy adandó alkalomnak úgysem áll ellen egyik férfi sem, ha például egy szórakozóhelyen összegabalyodik egy vonzó nővel, de lehet ez egy távoli munkatárs is, vagy a haver új szomszédnője. Az újdonság mindig ezerszer izgatóbb lesz, mint a gyerekkel otthon ülő, 10 éve ismert feleség. Kockázat sincsen benne, hiszen az egyéjszakás kaland soha nem derül ki, ha jól csinálja, attól még megmarad a meleg otthon, és a szeretett asszony, aki úgysem tudja meg soha. Nincs olyan házasság/hosszú kapcsolat ahol ez nem fordul elő. Aki tagadja, az vagy a kellemes tudatlanságban élő nő, vagy olyan férfi aki még nem tette meg, mert nem volt lehetősége eddig. Esetleg a nagyon vallásos életet élő férfiak képeznek kivételt, de úgy vettem észre az emberek már egyre lazábban kezelik a hitet, nem úgy mint régen. A nők nagyrésze mégis retteg, hogy megcsalják, gyanakszik, nyomoz, vagy éppen nem szívesen engedi el a férfit szórakozni a haverokkal pont emiatt. Akiknél pedig kiderül hogy megcsalták, összeomlanak, szenvednek, mérlegelik a kapcsolat folytatását. De kérdem én mire jó ez a színjáték? Sokkal egyszerűbb lenne a nők élete, ha eleve úgy jönnének össze egy férfival, hogy: "Szeretjük egymást, boldogok vagyunk, szeretném vele leélni az életem, de tudom hogy ebbe beletartozik az is, hogy nem csak velem fog szexelni élete végéig, viszont mindent megteszek azért hogy hozzám jöjjön haza élete végéig." Az remélem mindenkinek érthető, hogy itt az érzelemmentes, gyors kalandokról van szó, amit a férfiak 99%-a megtesz legalább egyszer, nem pedig a szerető tartásról.
2017. aug. 4. 12:31
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
96%

Te jó hülye vagy.

Miért jó általánosítani?

Igen, sok kapcsolatban előfordul a megcsalás(akár férfi akár női részről).

DE nem minden ember ilyen! Igenis vannak még olyanok, akik SOHA nem csalnák meg a párjukat! Ha mégis odáig fajulna a dolog, hogy erre vágyna, akkor szakít előbb. Vannak még gerinces, lelkiismeretes emberek, mindkét nemből.

Nem látsz bele minden párkapcsolatba, felelőtlenség ilyet kijelenteni, hogy nincs megcsalás nélküli kapcsolat.

De van..Kívánom, hogy mindenki megtalálja azt, aki ugyanolyan tisztelettel bánik feléje..

2017. aug. 4. 13:10
 22/39 anonim ***** válasza:
82%

Igen, ezt látom én is. Sok olyat is ismerek, akik 5-10 évvel ezelőtt, az életükre esküdtek volna, hogy ők ilyet soha és lám még is. Az ilyen kijelentéseket, hogy én soha, csak 75-80 éves ember szájából tartom hihetőnek.

A másik, kivel is csalnak a pasik? Sejtésem nem csal, nőkkel. Vagy is, mindkét nem benne van ebben a dologban. Az, hogy a kollégáim 70-80 százaléka megtette, mindhez kellett nő is. Viszont, ezen kár rágódni, soktényezős dolog a félrelépés.

2017. aug. 4. 13:24
 23/39 anonim ***** válasza:
Ahogy kommentedben is leírod, szerelem elmúlása egy régi szerelem alapú barátságba esik át s emiatt vannak gondok. Nos miért hagyod? Éezelmeidet te éled meg mint tudat. Ahogy egy régi eseményre gondolva is boldog leszel, úgy lehetsz szerelmes halálodig, 60-80 év után is ugyanabba. Gyakorolj s gyakoroltasd ezt pároddal is.
2017. aug. 4. 13:26
 24/39 anonim ***** válasza:
96%

Nagyon szoros kapcsolatban vagyok a bátyámmal, mindent megbeszélünk. Ő most 36 éves, és soha nem csalta meg a egy párját sem, nála ez elvi kérdés. Több ilyen férfi ismerősöm is van, azért a bátyámat írtam, mert neki nem fűződik érdeke hozzá, hogy hazudjon nekem.

Nem túl jó dolog eleve úgy állni a kapcsolatokhoz, hogy "na, majd ez is úgy is megcsal". Önbizalom hiányod van, amit kivetítesz másokra, és ez visszaüt előbb utóbb, ha máshogy nem, megmérgezi a kapcsolatodat. Szegény fiú meg majd bizonygathatja napestig, hogy hűséges. Aztán a végén be sokkal és vagy tényleg megcsal, "ha már úgy is folyton ezzel gyanúsítod" vagy keres olyat, aki megbízik benne.

2017. aug. 4. 13:30
 25/39 anonim ***** válasza:
6%

Fogjátok már fel,hogy nincs örökké hűséges férfi,mert egy idő után úgyse bírja magát visszafogni a tesztoszteron miatt(is) , meg az újdonság hiánya miatt is.

Ui: ezért sem kell csodálkozni ,hogy egyre több a hülye, az önbizalomhiányos, a hűtlen nő.

2017. aug. 4. 13:39
 26/39 anonim ***** válasza:
Először kiélni magatokat férfiak és csak utána megállapodni☝🏻
2017. aug. 4. 13:44
 27/39 anonim ***** válasza:
88%

De van. Nem magadból, a sz..r ismerősi körödből, meg az apádból kéne kiindulni!

12-es voltam

2017. aug. 4. 13:45
 28/39 anonim ***** válasza:
A nők 70%-a meg dobja a pasit. Írjak én is egy szomorú írást arról, hogy mint normális férfiként valszeg. ez a sors vár rám is?
2017. aug. 4. 14:00
 29/39 anonim ***** válasza:
Rendkívül rosszindulatú provokáció.
2017. aug. 4. 14:21
 30/39 anonim ***** válasza:

férfi vagyok. A büdös életbe nem jutna eszembe megcsalni, mert a) nem vagyok olyan

b) van gerincem és ki merek állni a barátnőm elé, ha baj van

2017. aug. 4. 14:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!