Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A férfiak így is úgy is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak így is úgy is megcsalják a párjukat, ezt miért nem fogadják el a nők végre?

Figyelt kérdés
Tehet bármit a nő, kielégítheti minden perverz vágyát a férfinak, lehet bármilyen jó feleség, ez nem számít. Egy adandó alkalomnak úgysem áll ellen egyik férfi sem, ha például egy szórakozóhelyen összegabalyodik egy vonzó nővel, de lehet ez egy távoli munkatárs is, vagy a haver új szomszédnője. Az újdonság mindig ezerszer izgatóbb lesz, mint a gyerekkel otthon ülő, 10 éve ismert feleség. Kockázat sincsen benne, hiszen az egyéjszakás kaland soha nem derül ki, ha jól csinálja, attól még megmarad a meleg otthon, és a szeretett asszony, aki úgysem tudja meg soha. Nincs olyan házasság/hosszú kapcsolat ahol ez nem fordul elő. Aki tagadja, az vagy a kellemes tudatlanságban élő nő, vagy olyan férfi aki még nem tette meg, mert nem volt lehetősége eddig. Esetleg a nagyon vallásos életet élő férfiak képeznek kivételt, de úgy vettem észre az emberek már egyre lazábban kezelik a hitet, nem úgy mint régen. A nők nagyrésze mégis retteg, hogy megcsalják, gyanakszik, nyomoz, vagy éppen nem szívesen engedi el a férfit szórakozni a haverokkal pont emiatt. Akiknél pedig kiderül hogy megcsalták, összeomlanak, szenvednek, mérlegelik a kapcsolat folytatását. De kérdem én mire jó ez a színjáték? Sokkal egyszerűbb lenne a nők élete, ha eleve úgy jönnének össze egy férfival, hogy: "Szeretjük egymást, boldogok vagyunk, szeretném vele leélni az életem, de tudom hogy ebbe beletartozik az is, hogy nem csak velem fog szexelni élete végéig, viszont mindent megteszek azért hogy hozzám jöjjön haza élete végéig." Az remélem mindenkinek érthető, hogy itt az érzelemmentes, gyors kalandokról van szó, amit a férfiak 99%-a megtesz legalább egyszer, nem pedig a szerető tartásról.
2017. aug. 4. 12:31
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
79%

Neked mi a bajod? Akarsz róla beszélni? :D

Vagy téged csaltak meg,vagy te csaltál meg valakit és bűntudatod van.

Mert ezt "kérdést" teljesen értelmetlenül és öncélúan raktad fel,valószínűleg megerősítés céljából.

És nem,ki kell ábrándítsalak,nem minden férfi csalja meg a párját,és ha már így gondolkozol,a nők sem különbek,ők is képesek csalni. El tudod képzelni?!

A párkapcsolatért mindketten felelősek,olyan nincs hogy a nő megtesz mindent,de hát sajnos a csodálatos férfi igényeinek nem elég,ezért félrelép. Mindeketten folyamatosan tesznek azért hogy a kapcsolat ne legyen unalmas és megszokott,és hogy 10 év után is ugyanolyan szenvedéllyel nézzenek egymásra.

Nem minden férfi állat.És képzeld,a férfi sem akar más nőt megdugni ha a az ő párja a legjobb barátja és a személyes 10/10-es k*rvája,ha épp az kell.

Szomorú hogy te sosem tapasztalsz meg ilyen kapcsolatot,és nem is érted a jó kapcsolat lényegét,de legalább csendben maradtál volna.

2017. aug. 4. 12:50
 12/39 anonim ***** válasza:
91%

H..lye vagy kislány. :D De nem baj, az ilyeneket úgyis megcsalják. :)

Egy kapcsolat működőképességéért mind a két félnek tennie kell minden egyes nap. Tehát, ha egy kapcsolat elromlik arról mind a két fél tehet.

Képzeld, anyukám 12 évig volt daganatos beteg, apa mindvégig mellette volt, ápolta, járt vele a kemókra, vizsgálatokra, műtétekre.

Anya sajnos most februárban meghalt 56 évesen, de apa végig kitartott mellette.

Egyébként pedig a megcsalás a gyávák fegyvere.

A saját frusztrációdat nem kell a nagy világra kivetíteni. Nem a barátnőid a világ közepe, hogy abból kéne következtetést levonni.

2017. aug. 4. 12:53
 13/39 anonim ***** válasza:
91%

Kedves Kérdező! Ez is egy stratégia végül is, amit te csinálsz, csak ez a nagy beletörődés akár vissza is üthet. Ha a párod azt látja rajtad, hogy elfogadod, hogy majd titokban úgyis megcsal, akkor könnyebben is teszi meg.

Amúgy pedig nem, nem minden férfi csalja meg a párját, én sem tettem soha. Kísértés éri az embert, de azért vagyunk emberek és nem állatok, hogy ne az ösztöneink vezessenek. Nem tartom magamat kevésbé férfinek, mert képes vagyok a gatyámban tartani a micsodámat. A hozzáállásoddal igazából támogatod azt a defektes felfogást, ami az önző kis nyikhajok sajátja.

2017. aug. 4. 12:56
 14/39 anonim ***** válasza:
18%
Szerintem az is kivétel, aki mondjuk már 40 éves koráig már jól kiélte magát, d*gott össze-vissza, adott az élvezeteknek (feleséggel vagy anélkül). Az már azért utána fáradtabb picit😂 Hehe. Mindenesetre már nem csöppen el pusztán egy dekoltázs látványától.;) 30/N, Párom 52/F
2017. aug. 4. 12:56
 15/39 anonim ***** válasza:
88%

Jaaa na látod,ki is bújt a szög a zsákból! "Jobb erre felkészülni, és nem homokba dugni a fejünket, mert akkor fájdalmas a csalódás."

Nézd,ha tényleg ő az akivel működik a kapcsolat,és mindketten akarják,nem fog megcsalni! Felesleges ezen aggódnod.Ha olyan hogy megcsal,azt úgyis megtudod,és akkor elválnak útjaitok.Nem lehet úgy élni hogy attól félsz ki bány meg,ki hagy el. Ez olyan mintha azt mondanád,áhh..úgyismeghalok 70 év múlva,minek csinálni akármit,minek szeretni akárkit,egyszer úgyis megbánt..

Vállalni kell a kockázatot. És ha látod hogy tényleg egyoldalú az igyekezet,akkor pedig keress mást. Nem értem mire számítottál ezzel a kérdéssel.

2017. aug. 4. 12:57
 16/39 anonim ***** válasza:
86%

"Az újdonság mindig ezerszer izgatóbb lesz, mint a gyerekkel otthon ülő, 10 éve ismert feleség"

Egyrészt, sokan különbül néznek ki gyerek után, mint mások gyerek nélkül. :D

Az meg, hogy valaki 10 éve ismert, szerintem csak pozitívum. A jó szex attól jó, hogy ismerem a partnerem ízlését, minden rezdülését, tudom hol és hogy érjek hozzá, tudom mik a vágyai, és ugyanezek viszont. Most abban mi a jó, hogy a pasi fogja aztán húzogatja ki-be?

Ráadásul túl sok energiába meg időbe kerül a megcsalás, sokkal többe, mint javítani a kapcsolaton vagy szakítani, vagy ha már csak a gyerek/hitel/ház tartja egyben a párt, akkor meg megegyezni, hogy nyitott kapcsolat.... Fecséreljen időt meg erőt a színjátékra az, aki rohadtul ráér.

Amúgy meg gyökér vagy, és/vagy gyökerekkel volt eddig dolgod. Ráadásul tipikusan az az ember vagy, aki már előre mindenben a rosszat látja, csodálom hogy ilyen mentalitással egyáltalán van párod.

2017. aug. 4. 13:02
 17/39 anonim ***** válasza:
89%

Erre van egy remek taktika!

Elsőre tisztázom, hogy nálam a megcsalás nem pálya, egyből lapát. Vagyis azt kockáztatja, hogy engem elveszít.

Aztán úgy kell viselkedni, hogy ne akarjon elveszíteni egy kósza numeráért.

És nem csal meg!

2017. aug. 4. 13:03
 18/39 anonim ***** válasza:
100%

Eleg megkeseredett lehetsz...

Valoban sok megcsalas tortenik manapsag, de ezt miert kene barkinek is lenyelnie?

Engem is megcsalt az exem, bele se akarok gondolni hany novel lehetett valoban dolga, mert mindig hazudott rola. Az elsok voltunk egymasnak es vmiert en hulye megbocsatottam. Soha tobbe nem tudtam megbizni benne, a szex katasztrofa volt es sajnos en se tudtam a tukorbe nezni. Akkor rajottem, hogy senki nem er nekem annyit, hogy igy eljem le az eletem. Szakitottunk es azt bannom a legjobban, hogy nem elobb.

A jelenlegi paromnak mindent elmeseltem es csak annyit kertem tole, ha mar ugy erzi en nem vagyok neki eleg, mashol keresne a boldogsagot akkor mondja el. Nem fogok hisztizni, megharagudni csak tudassa velem. Mert lehet neki csak egy urites lenne, szamomra egy arcon kopes.

Tudom rola, hogy egyenes ember igy bizom benne.

2017. aug. 4. 13:06
 19/39 anonim ***** válasza:
0%
Én már betörődtem :(
2017. aug. 4. 13:07
 20/39 anonim ***** válasza:
#2 Köszönöm, megspóroltál nekem egy csomó időt! :)
2017. aug. 4. 13:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!