Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért olyan nagy divat a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan nagy divat a megcsalás?

Figyelt kérdés
RENGETEGEN megcsalják a párjukat. Számomra ez érthetetlen. Annyi emberrel megismerkedtem mér, akik nagyon szerethető értelmes emberek, de lelkileg roncsok lettek, mert megcsalták őket, és bárhogy próbálok nekik segíteni egyszerűen nem engedik. Van egy lány is, akivel nemrég ismerkedtem meg. Én közelednék felé, hihetetlenül megfogott, ő is tudja, olyat mondott nekem, hogy én ritka ajándék leszek majd valakinek, de hiába szeretnék felé közeledni, nem hagyja magát, ő már nem hisz a szerelemben, és egyszerűen nem akar felém érzelmeket adni, mert fél, hogy ismét össze kellene törnie, és azt nem bírná ki. Egyszerűen fél az érzelmektöl, és mindig másfelé terel. Miért teszik ezt annyian. Én SOHA el nem tudom képzelni, hogy ilyet tennék. Mégis miért csináljátok ezt? Arra nem gondoltok, hogy mit okoztok ezzel a párotoknak? Ha egyszer nem akartok az aktuális párotokkal lenni, mert jobbat akartak, akkor miért nem szakítotok és keresitek azt a jobbat? (Nem veszekedős provokatív témát szeretnék, hanem őszinte válaszokat, és kérlek, hogy ne pontozzátok le őket ezért, szeretném tudni az ő világlátásukat) (21F)

2017. aug. 1. 16:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Ez nem divat kérdése....csak sokan nincsenek tisztában, vagy igen azzal, hogy képtelenek tartósan megmaradni egy valaki mellett.Nagyon kevés ember alkalmas a monogámiára és a számuk egyre kevesebb lesz.

Sokan bebiztosítják magukat egy ember mellett, a hátuk mögött meg szépen eljárogatnak többfelé.Mer' ez jár nekik címszóval.Ha reálisan nézem, szinte nem is lenne hagyományos párkapcsolat, ha a nem monogám emberek nem lépnének kapcsolatra senkivel..elkeserítő, de ez van.

2017. aug. 1. 18:49
 12/17 anonim ***** válasza:
Régen is voltak. Csak a középkorban jött az inkvizíció. Ott a nő a hóhér munkásságának hála mindent beismert, majd a máglyán végezte... Arabéknál ma is így van....
2017. aug. 1. 19:15
 13/17 anonim ***** válasza:
75%

Ilyen fantasztikus mosléktársadalmat élünk, Kérdező. 15 éve még elképzelhetetlen volt a viszony.hu, manapság meg jó hogy nemmá' kötelező élni vele...

Szégyen.

2017. aug. 1. 20:54
 14/17 anonim ***** válasza:

Azért mert kihalt a hűség a.szívekből.

Pontosabban sosem született meg teljességel. A szívhelyreállító ( Biblia Istene) mindent megtud oldani a rászorulókban.

2017. aug. 2. 00:08
 15/17 anonim ***** válasza:

Most mi a valódi kérdés? Hogy miért van ennyi megcsalás vagy hogy aki csalódik, miért zárkózik be utána?

Az első kérdésre a válasz: Régen is voltak megcsalások, csak épp a net vezérelt világunkban minden hamarabb kiderül, na meg a fogyasztói társadalom se kedvez a hosszú, tartalmas kapcsolatoknak.

A második kérdés meg egyértelmű, ugye nem gondolod, hogy valakit porig aláznak, és utána boldogan megy bele ugyanabba a sz@rba? Engem nem csaltak meg tudtommal soha, de voltak megalázó kapcsolataim. Sokáig nem akartam senkit, mert az ember egyrészt bizalmatlan, másrészt meg üres tányérból nem tudsz mást megkínálni. Az a lány nem tud neked adni semmit, mert nincs benne érzés, nincs túl a maga tragédiáján. A nyomorát meg feltételezhetően nem akarja rád zúdítani.

2017. aug. 2. 07:51
 16/17 anonim válasza:
régebben a férfiak vezetek ebben,mára a nők sem olyan erkölcsösek,lazábbak lettek.
2017. aug. 2. 08:29
 17/17 anonim ***** válasza:
Nálam nem divat.
2017. aug. 3. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.