Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mikor leszek ezen túl lelkileg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor leszek ezen túl lelkileg?

Figyelt kérdés
Egy éve megcsalt a barátnőm,kibékültünk,együttmaradtunk,de egyszerűen a szex közötünk inkább gusztustalanság mint élvezeti forrás,legalább is számomra,ő élvezi ugyanugy mint ezelött,már mindent megprobáltam de sokszor eszembe jut hogy mással hogyan gusztustalankodott azota néha irtozom az egésztől,volt valaki már hasonló szituban,hogy oldotta meg?
2017. júl. 31. 08:28
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:
szerinted nincsenek ilyen élethelyzetek?
2017. júl. 31. 09:43
 32/35 anonim ***** válasza:

Lehet hogy furcsa lesz amit írok, de szünetet kéne tartani!!!

Mondjuk 1 hetet, ne is találkozzatok ha meg tudjátok oldani. Ha ezalatt az idő alatt nem érzed azt, hogy hiányzik és kell neked, akkor semmi értelme.

Egy ilyen gondolat ha egyszer befészkeli magát a fejedbe akkor még külső segítséggel sem egyszerű helyrehozni a kapcsolatot.

Nem tudom miért ragaszkodtok ennyire egymáshoz, de szerintem jó lenne szétválni és kipróbálni magad másik partnerrel, ha nagyon nem megy,akkor még meg lehet próbálni később, de ennek nem sok esélyt adok.

2017. júl. 31. 11:36
 33/35 anonim ***** válasza:
Először is meg kéne nyugodnod.. Fortyog benned a harag, düh, csalódottság. Egyébként nem hiszem, hogy megcsalod a csajodat, szerintem még csak tervezed. Jogosan érzed rosszul magad és érzed a szexet gusztustalankodásnak, főleg, ha az agyad olyan képekkel van tele, hogy Ő mással csinálja, de csak magadat rombolod ezzel. A megbocsátás az, hogy azt aki bűnt követett el ellened, ugyanabba a pozicióba helyezed, mint a bűne előtt, megjegyzem, én erre sosem voltam képes.. De ha Te sem, ne törd magad a bosszúval. A saját idődet és erődet vesztegeted.
2017. júl. 31. 12:18
 34/35 A kérdező kommentje:
hogyan lehet valakit aki ilyet tett ugyanabba a pozicioba helyezni? ez olyan aki egyszer elvesziti a szűzességét az már nem lesz szűz lány soha.
2017. júl. 31. 12:20
 35/35 anonim ***** válasza:

Nézd, leírom mit tesz egy érett, felnőtt ember:

1. kiderül a megcsalás szakít.

2. kiderül a megcsalás, de valamiért képtelen szakítani, ezért úgy dönt hogy megbocsát és újra kezdenek. Ebben az esetben valóban megbocsát, azaz ezt a dolgot többet nem hozza fel, nincs, törlődött.

Hogy megérdemli-e a hölgy vagy sem, azt egyes egyedül a párja dönti el.

Egy gyerekes kis görcs persze "bosszút áll" és visszacsal. Semmivel sem vagy jobb nála, és ha ismerkednék valakivel és ezt elmesélné nekem, úgy hajtanám el a francba mint a szél. Az hiszed, amit te csinálsz az "jogos" és "nem megcsalás" pedig az.

2017. júl. 31. 16:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!