Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor leszek ezen túl lelkileg?
Lehet hogy furcsa lesz amit írok, de szünetet kéne tartani!!!
Mondjuk 1 hetet, ne is találkozzatok ha meg tudjátok oldani. Ha ezalatt az idő alatt nem érzed azt, hogy hiányzik és kell neked, akkor semmi értelme.
Egy ilyen gondolat ha egyszer befészkeli magát a fejedbe akkor még külső segítséggel sem egyszerű helyrehozni a kapcsolatot.
Nem tudom miért ragaszkodtok ennyire egymáshoz, de szerintem jó lenne szétválni és kipróbálni magad másik partnerrel, ha nagyon nem megy,akkor még meg lehet próbálni később, de ennek nem sok esélyt adok.
Nézd, leírom mit tesz egy érett, felnőtt ember:
1. kiderül a megcsalás szakít.
2. kiderül a megcsalás, de valamiért képtelen szakítani, ezért úgy dönt hogy megbocsát és újra kezdenek. Ebben az esetben valóban megbocsát, azaz ezt a dolgot többet nem hozza fel, nincs, törlődött.
Hogy megérdemli-e a hölgy vagy sem, azt egyes egyedül a párja dönti el.
Egy gyerekes kis görcs persze "bosszút áll" és visszacsal. Semmivel sem vagy jobb nála, és ha ismerkednék valakivel és ezt elmesélné nekem, úgy hajtanám el a francba mint a szél. Az hiszed, amit te csinálsz az "jogos" és "nem megcsalás" pedig az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!