Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek lelkileg erős? Ha felmerül hogy a barátom elmegy bulizni vagy tényleg elmegy, akkor kitör belőlem a sírás, hogy biztos meg fog csalni.
Nem kell ahhoz bulizni menni, hogy megcsaljon, úgyhogy szerintem mindig aggódnod kéne, amikor nincs melletted. Sőt akkor is megcsalhat amikor éppen alszol, ki kéne iktatnod az alvást, hogy ne legyen esélye.
Ha nem bízol benne, akkor teljesen felesleges helyrehozással próbálkozni.
Szerintem sem kell bulizni mennie hogy megcsaljon.
És nem is számoltathatsz el senkit minden percével.
Én mindig úgy álltam a barátnőimhez ha el tudják vinni őket akkor vigyék.
Elsősorban vissza kell térned önmagadhoz.
Nem benne kell megbíznod hanem saját magadban.
És ha bízol magadban akkor biztos vagy benne hogy ő téged szeret és veled akar lenni ezért szabadon elengedheted.
Természetesen ennek ellenére is előfordulhat hogy megcsal, de hát tudjuk hogy a hazug embert hamarabb utol érik mint a sánta kutyát és akkor lehetőséged nyílhat egy új kapcsolatra.
Mert ugyebár mivel te bízol magadban ezért ez neked nem felel meg csakis az hogy a párod téged szeret.
És természetesen abban is bízol hogyha nem ő marad melletted akkor találsz egy nála jobbat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!