Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mikor leszek ezen túl lelkileg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor leszek ezen túl lelkileg?

Figyelt kérdés
Egy éve megcsalt a barátnőm,kibékültünk,együttmaradtunk,de egyszerűen a szex közötünk inkább gusztustalanság mint élvezeti forrás,legalább is számomra,ő élvezi ugyanugy mint ezelött,már mindent megprobáltam de sokszor eszembe jut hogy mással hogyan gusztustalankodott azota néha irtozom az egésztől,volt valaki már hasonló szituban,hogy oldotta meg?
2017. júl. 31. 08:28
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%
#18 Megbocsátás nélkül nem adtad meg a lehetőséget, csak tovább húztad a szakítást. Benned még mindig sértettség van és amíg ez benned van, addig semmilyen új lapról, meg újrakezdésről nem lehet beszélni. Ne erőltesd ezt a kapcsolatot, mert már rég kukába kellett volna hajítani. Neked is van ebben lecke: ha ne adj Isten (de kívánom hogy ne így legyen), hasonló szituációba keveredsz, szakíts és áll tovább. Jobban fáj az, ha sz.rba sem nézed a másikat ezek után, minthogy még futsz pár kört, hátha megváltozik a hozzáállásod. Ahogy látod, nem fog megváltozni, de az időt közbe húzod.
2017. júl. 31. 08:58
 22/35 anonim ***** válasza:
86%
Lehet, 18 elmúltál, a gondolatmeneted még kis iskolás.
2017. júl. 31. 08:58
 23/35 A kérdező kommentje:
hogy mondjam mintha ezzel engem felhatalmazott volna arra hogy én is megtehetem.
2017. júl. 31. 08:59
 24/35 anonim ***** válasza:
#23 Nem hatalmazott fel rá, mert az ilyen emberrel már rég nem kéne foglalkoznod. Nem büntetés ha megcsalod, magaddal viszont jól kicseszel közben. Ha csak a harag motivál, akkor ott sem szerelem nincs a másik felé, sem olyan érzelem ami a későbbiekben újra kapcsolatot eredményezne. Magyarul: szakítsál már aztán hagyd már abba ezt a gyerekes bosszúállást.
2017. júl. 31. 09:02
 25/35 anonim ***** válasza:
Engem 3 pasi csalt még, és én mégse csaltam őket vissza......
2017. júl. 31. 09:04
 26/35 anonim ***** válasza:
Csalt meg *
 27/35 A kérdező kommentje:
persze hogy érzelmek,tisztelet meg hasonlók nincs ha lett volna nem tette volna amit tett nem? akkor ő mégis mit vár el tőle? ugyanazt nem?
 28/35 A kérdező kommentje:
minden kapcsolatomban ugy voltam ezzel,hogy azt várják el tőlem amit nekem nyujtanak igy a korrekt,se többet se kevesebbet,
2017. júl. 31. 09:06
 29/35 anonim ***** válasza:

Az emberek 90szàzaléka nem monogàm.

Te sajàt magadat jàratod le evvel a boszû àlàssal.

Na25

2017. júl. 31. 09:25
 30/35 anonim ***** válasza:
100%
Mondjátok, hogy csak trollkodik...
2017. júl. 31. 09:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!