Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor leszek ezen túl lelkileg?
Figyelt kérdés
Egy éve megcsalt a barátnőm,kibékültünk,együttmaradtunk,de egyszerűen a szex közötünk inkább gusztustalanság mint élvezeti forrás,legalább is számomra,ő élvezi ugyanugy mint ezelött,már mindent megprobáltam de sokszor eszembe jut hogy mással hogyan gusztustalankodott azota néha irtozom az egésztől,volt valaki már hasonló szituban,hogy oldotta meg?2017. júl. 31. 08:28
11/35 anonim válasza:
Ezzel csak az a baj, tudod, hogy...
Magadnak ártottál a legtöbbet, nem neki.
Ő le sem fogja sz.rni, hogy te megcsalod őt... mert őt, ez már rég nem érdekli.
Ezen te fortyogsz, csak a megcsalás óta...
13/35 A kérdező kommentje:
de,de hogy érdekli mert féltékenyebb mint valaha,
2017. júl. 31. 08:53
14/35 anonim válasza:
"az nem baj mert én is csalom már őt!"
ezért már megérte idekattintani :D
15/35 anonim válasza:
Egy dolgot nem értek, ha megcsaltak és láthatóan ezen nem tudsz tovább lépni (megjegyzem jogosan), akkor minek kellett kibékülni, tovább folytatni majd kicsinyesen bosszút állni. Ennyire nem drága az időd, hogy továbbra is ebben a kapcsolatban vagy és nem nyitottál már egy új kapcsolatot mással? Hiába a "zseniális" terved, mivel jobb hogy megcsaltátok egymást? Szerinted ott lesz bizalom? Hát nem!
16/35 A kérdező kommentje:
át kell hogy élje,meg kell hogy értse senkit nem csalunk meg,legalább a következő kapcsolatában tudni fogja,
2017. júl. 31. 08:53
17/35 anonim válasza:
Ohh, de naiv vagy és tapasztalatlan.
Ha jót akarsz magadnak még ma hajítsd ki, te meg tarts egy kis önismeretet és gondold át, hogy megérte-e ez neked.
18/35 A kérdező kommentje:
én megprobáltam de nem megy a lehetőségét megadtam az újrakezdésnek.
2017. júl. 31. 08:54
19/35 A kérdező kommentje:
vagy még egy lehetőség,ő is megbocsájt,akkor nincs kettős mérce,és talán akkor egy start vonalról indulhat újra a kapcsolatunk.egyenlően.
2017. júl. 31. 08:55
20/35 A kérdező kommentje:
annak vagyok a hive hogy nem csalok valakit mert ő se engem na ez veszett el.
2017. júl. 31. 08:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!