Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasságon kívüli szerelem? Jártatok már ilyen cipőben?
Figyelt kérdés
A történet röviden annyi, hogy szerelmes lettem egy nálam sokkal fiatalabb lányba. Az érzéseim sajnos viszonzásra találtak,így sikerült egy szeretői kapcsolatot abszolválnunk. Nos, ez több sebből vérzik. Az egyik az, hogy nagyon rosszul érzem magam a családom, és feleségem miatt, hogy hazudok neki. Másfelől, mikor a lánnyal vagyok, úgy érzem a fellegekben vagyok, kamasz koromban voltam ilyen szerelmes utoljára. A történetet megspékeli az, hogy a lány szombat esténként egy külföldi night klubban sztriptíztáncos/prosti. Egyszerűen gyűlölöm a szombat estéket. Legszívesebben beverném mindenki képét aki hozzányúl, gyötör a féltékenység. Ilyenkor mindig az jut eszembe, hogy elválok, a feleségemre hagyom a házat meg mindent, ami ingóságom van, ezzel a lánnyal pedig összeköltöznék a vidéki kis lakásomba, hogy ne kelljen ezt a szart csinálnia.. Nagyon rossz ez az őrlődés. Volt hasonló valakinek?2017. júl. 24. 01:26
11/19 anonim válasza:
"nem öltözik úgy és nem is való oda, csak rá van kényszerülve"
Mindig van más lehetőség a qrválkodáson kívül.
12/19 A kérdező kommentje:
Nem a munkája érdekel, hanem ő és én..
2017. júl. 24. 21:37
13/19 anonim válasza:
tele van közhelyekkel a leírásod.
egyébként könnyebb két hétig villogni az egymás mondatai befejezésével, mint 10 évig. azt is megunnád :)
van olyan, hogy új szerelem, ismerem én is. csináld úgy, ahogy neked jó, és ahogy legkevesebb fájdalmat okozol. csak ne keresd az önigazolást.
14/19 anonim válasza:
Azért ilyenkor a feleség sem kevésbé hibás szerintem. Miért nem tesz azért, hogy jó legyen az a kapcsolat és miért mindig a férfinak kell bűnösnek éreznie magát, ha valami rosszul működik a házasságban? A feleség vajon nem érez abból soha semmit, ha már nincs meg a szerelem, kihűlt a kapcsolat, vagy csak az anyagi jólét miatt van együtt a férjével? Na, ezek a fogas kérdések..
15/19 anonim válasza:
Lol. És ez egy felnőtt, egyetemi tanár, és hiszi, hogy egy csitri, aki kv.lkodással egészíti ki az ösztöndíját, elmenne vele a vidéki lakásába, hogy örökkön-örökké és még tovább... Istenem, a szerelem mit tesz az emberekkel.. Bámulatos.
16/19 anonim válasza:
Elítélem azt a nőt is akinek semmi sem szent , ha nem érdekli ,hogy a kiszemeltje házas családos ....inkább nem is minősítem .De Te sem vagy különb ...A szegény feleségedet sajnálom ,aki sok évet rád áldozott ,elhitte ,hogy rendben van az élete ,gyerek család .. csak a szerető férj hiányzott a képből ,ha fontos lett volna számodra a nejed ,ha szeretted volna ,ilyen nem történhetett volna meg .Tégy egy szivességet és tényleg sétálj ki a nejed életéből ,engedd hogy boldog legyen valakivel ,aki igazán a TÁRSA lesz ..te pedig ,szinte boritékolható ,hogy ez a leányzó nem marad melletted ,esetleg csak ideig óráig ..Majd utólag vered a fejed a falba ,hogy felrúgtad a családi életed ..
17/19 A kérdező kommentje:
Úgy látom, szinte mindenki úgy gondolja szúrjam fel a kelést... Másfelől az is kérdés, mint itt a fentebb szóló is említette, hogy most gazdasági közösségben élni mennyivel etikusabb, mint szerelmi kapcsolatban? Persze, lehet hogy ez a lány egy év múlva azt mondja: Viszlát! Nem tudhatom, mint ahogyan a feleségem sem tudhatta, hogy tíz után mi fog történni. Nem tudhatjuk...De azt mindenképp figyelembe kell vennem, ha mondjuk megszakítom a lánnyal a kapcsolatot és maradok otthon. Már sose lesz olyan, mint volt. Mert most már tudom, hogy másképpen is lehetne.
2017. júl. 25. 08:41
18/19 anonim válasza:
Az a baj, cimbora, hogy most mész a farkad után, elválsz, összeköltözöl a mondataid másik felével, ő rád un, vagy te őrá, aztán ott állsz, hogy se hamvas punci, se feleség, se gyerek, csak a vidéki ház. Ott meg megbszódhatsz egyedül. Gondolkozzál már, felnőtt férfi volnál, nem?
19/19 anonim válasza:
"Már sose lesz olyan, mint volt." Akkor mi a kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!