Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van-e erősebb kötelék két...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van-e erősebb kötelék két ember között a házasságon kívül?

Figyelt kérdés
Szeretnék erős kötelékeket a párommal meg csinálni hogy minnél több közünk legyen egymáshoz és minnél közelebb tudni magunkat egymáshoz hogy annyira szorosan össze legyünk kapcsolodva hogy írtó nehéz legyen meg szakítani a kapcsolatott egymástól.

2014. okt. 16. 11:09
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
88%
Én komolyan nem értem egyesek miért akarják birtokolni a másikat... Még házasság nélkül is pontosan elegendő közötök van egymáshoz, ha kapcsolatban vagyok.. Szeressétek egymást, ez a legerősebb kötelék a világon.. Nem kell hozzá papír.
2014. okt. 16. 11:11
 2/28 anonim ***** válasza:
64%
Keress egy jó sebészt és kérd meg, hogy műtsön titeket sziámi ikrekké.
2014. okt. 16. 11:12
 3/28 anonim ***** válasza:
63%
Csak papír.
 4/28 anonim ***** válasza:
91%
Svájci frankos devizahitel :)
 5/28 anonim ***** válasza:
68%
Úrnő-szolga viszony nagyon függővé tehet egymásnak titeket
2014. okt. 16. 11:15
 6/28 anonim ***** válasza:
87%

#4es, ez jó volt. :D

Nem a házasság a legerősebb kötelék, hanem a szerelem és a szeretet. Ha az nincs, egy papír meg a többi sem ér semmit.

2014. okt. 16. 11:15
 7/28 A kérdező kommentje:
Ha egyszer szeretem a páromat amugy 23/L vagyok és a párom 24/F és szeretném ha egyszer szakításra kerülne a sor ne legyen egyszerű hanem legyen sok kötelék közöttünk ami erősebb mindenél ami által nem hagynánk el egymást.
2014. okt. 16. 11:16
 8/28 October15 ***** válasza:
87%

4.: jaj de egyre gondoltunk .. :D

2 javaslatomat már előre lelőtték sajna.. de még 1 maradt: Az Egy gyűrű :D

Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen.

A deviza hitelre nehéz rákontrázni de a sziámi témára azért még rá bírok tenni 1 lapáttal:

https://www.youtube.com/watch?v=-_afCjz7Gw0

2014. okt. 16. 11:18
 9/28 anonim ***** válasza:
100%
Légy az Úrnője és annyira fog függne tőled hogy sírva könyörögne hogy légy vele,igaz el kell érned hogy tiszteljen,istenitsen és Te legyél aki parancsol
2014. okt. 16. 11:19
 10/28 anonim ***** válasza:
86%

Az igazi mély szeretet, és\vagy a szerelem a legerősebb kötelék. A többi az csak részletkérdés.

Ez meg így ahogy írod nekem is birtoklási vágynak tűnik, illetve annak, hogy nem bízol eléggé a párodban... Ráadásul a házasság se biztosíték semmire, az csak egy papír. Szeressétek egymást bizalommal, az a legerősebb!

2014. okt. 16. 11:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!