Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van-e erősebb kötelék két ember között a házasságon kívül?
Legerősebb kötelék a szerelem!
Ha szakítani akar, akkor ott megbomlott az érzelem, és fölösleges kötelékeket keresni, ha lelkileg nincs meg.
Ha valaki tényleg szeret, akkor csak te létezel számára, és az az igazi kötelék.
Engem ha valaki ennyire magához akarna láncolni, hogyha majd szakítani akarok, akkor ne tudjak, vagy legyen nagyon nehéz, akkor azonnal menekülnék a kapcsolatból, még akkor is ha szeretem. A szerelem, a szeretet nem lehet rabság vagy kényszer, nem lehet a másikat megkötni. Ha szeret úgyis veled marad, ha nem akkor meg nincs értelme annak hogy maradjon. Ez már majdnem olyan mintha örökre be akarnád zárni a házba.
Szerintem ez a gondolkodás beteges, el kéne azon gondolkodnod hogy mi az oka ennek, hogy miért felsz ennyire, hogy akár az életét is képes lennél megkeseríteni. Mert ez nem szerelem az biztos.
"ha egyszer szakításra kerülne a sor ne legyen egyszerű hanem legyen sok kötelék közöttünk ami erősebb mindenél ami által nem hagynánk el egymást."
És az mennyivel lesz jobb, ha kényszerből marad veled?
Segítek: rosszabb lesz, mert az már baromira nem az a harmonikus párkapcsolat lesz, amire te vágysz.
Inkább szedd rendbe a lelki virágoskertedet (így a kérdésed alapján rád fér) és dolgozzatok a kapcsolatotokon (bizalom, kommunikáció stb), hogy el se kelljen idáig jutnotok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!