Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van-e erősebb kötelék két...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van-e erősebb kötelék két ember között a házasságon kívül?

Figyelt kérdés
Szeretnék erős kötelékeket a párommal meg csinálni hogy minnél több közünk legyen egymáshoz és minnél közelebb tudni magunkat egymáshoz hogy annyira szorosan össze legyünk kapcsolodva hogy írtó nehéz legyen meg szakítani a kapcsolatott egymástól.

2014. okt. 16. 11:09
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
58%

Legerősebb kötelék a szerelem!

Ha szakítani akar, akkor ott megbomlott az érzelem, és fölösleges kötelékeket keresni, ha lelkileg nincs meg.

Ha valaki tényleg szeret, akkor csak te létezel számára, és az az igazi kötelék.

2014. okt. 16. 11:48
 22/28 anonim ***** válasza:
83%

Engem ha valaki ennyire magához akarna láncolni, hogyha majd szakítani akarok, akkor ne tudjak, vagy legyen nagyon nehéz, akkor azonnal menekülnék a kapcsolatból, még akkor is ha szeretem. A szerelem, a szeretet nem lehet rabság vagy kényszer, nem lehet a másikat megkötni. Ha szeret úgyis veled marad, ha nem akkor meg nincs értelme annak hogy maradjon. Ez már majdnem olyan mintha örökre be akarnád zárni a házba.

Szerintem ez a gondolkodás beteges, el kéne azon gondolkodnod hogy mi az oka ennek, hogy miért felsz ennyire, hogy akár az életét is képes lennél megkeseríteni. Mert ez nem szerelem az biztos.

2014. okt. 16. 11:49
 23/28 anonim ***** válasza:
Az egyik barátnőmnek az apja folyamatosan verte az anyját, az anyja pedig késsel támadt rá, nem halt meg, de elég súlyosan megsérült. Nem tudom, szerinted van szorosabb kötelék a házasságnál?
2014. okt. 16. 11:52
 24/28 anonim ***** válasza:
Az a baj hogy a sokéves boldogságot a házasság szokta megölni ismerek nem egy embert akik évekig nagyon jól vol
2014. okt. 16. 12:03
 25/28 anonim ***** válasza:
Voltak házasság után 1 évre rá szét is mentek szov nem kell az a papír ha igazán Szeretitek egymást
2014. okt. 16. 12:04
 26/28 anonim válasza:
pontosan 10éve élek együtt párommal, nem nagyon érdekel a házasság, anélkül is ugyanúgy szeretjük egymást, ha nem jobban, mint a legelső napon. Ha megtaláltad a lelki társad, nem kell azon gondolkodni, mivel tedd széttörhetetlenné a kapcsolatod, anélkül is tudod, egymás nélkül úgysem léteztek! De azért én megnézném ezt a (most még) hatalmas szerelmedet akár csak 5év múlva... Amúgy 28/L vagyok.
2014. okt. 16. 12:26
 27/28 anonim ***** válasza:
a házasság csak pappír a szerelem meg csak szerelem. az igazi érzéseket akkor fogod majd megtudni amikor anya leszel
2014. okt. 16. 12:57
 28/28 anonim ***** válasza:

"ha egyszer szakításra kerülne a sor ne legyen egyszerű hanem legyen sok kötelék közöttünk ami erősebb mindenél ami által nem hagynánk el egymást."

És az mennyivel lesz jobb, ha kényszerből marad veled?

Segítek: rosszabb lesz, mert az már baromira nem az a harmonikus párkapcsolat lesz, amire te vágysz.

Inkább szedd rendbe a lelki virágoskertedet (így a kérdésed alapján rád fér) és dolgozzatok a kapcsolatotokon (bizalom, kommunikáció stb), hogy el se kelljen idáig jutnotok!

2014. okt. 18. 08:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!