Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő elmúlt 26 egyből házasságon, gyerekvállaláson töri a fejét?
Nem feltétlenül kell 26 éves korig várni ezzel, én 22 vagyok, és már szeretnék férjhez menni és idővel gyereket vállalni. Nem mintha ez lenne az egyetlen életcélom, de a kettő szerintem nem zárja ki egymást.
Nyilván én azért az álmodozáson kívül ésszerűen is végiggondolom a dolgokat, tudom, hogy amíg egyetemre járok és nincs saját keresetem, nem megyek férjhez (már csak büszkeségből sem, nehogy már a leendő férjem fizesse az egészet), a gyerekre meg várnék még, hiába, hogy már most szeretnék. Tudom, hogy mindenki jobban járna, ha nem most azonnal, holnap esnék teherbe.
De azért a haverok barátnőit is meg tudom érteni. Szerintem ők nem is ténylegesen ezt akarják, mármint, nem most rögtön, hanem csak a bizonyosságra vágynak, hogy nem feleslegesen töltik az idejüket a haverjaid mellett, hanem tényleg megéri rájuk várni, tényleg lehet ebből életre szóló kapcsolat, a srácok is így gondolják. Szerintem inkább ez van a dolog mögött, némi bizonytalanság, hogy ők vajon még "élni és bulizni" akarnak, vagy őszintén egy komoly párkapcsolatot, annak minden gondjával-bajával együtt. Mert gondolom, ők ez utóbbira vágynak inkább, és nem szeretnék az idejüket húzni olyan mellett, aki viszont nem.
Nem tudom milyen biológiai óra ketyeg 26 évesen?!
az inkább 35 év fölött tör á a nőkre, hogy ha nem lesz gyerekük akkor soha nem lesz. Szóval pánik akkor tör ki. De 40 éves korig nincs gáz, és valkinek azután is lesz.
Amiről beszélsz csak annyit takar, hogy a barátnők szerelmesek és családot akarnak alapítani. Van aki 26,30,35 évesen állnak rá készen. Szerintem ezzel nincs semmi gond. A lányok részéről ezt kár eröltetni, mert az csak rossz véget szül. Az is lehet, hogy csak annyit akarnak , hogy felmérjék fiúk szándékait ( ebből leírásból nem derül ki), mármint hogy mennyire elkötelezett a kapcsolat mellett. Látják egyáltalán , hogy családot alapítanak-e velük.
Egy nőnek , aki családot akar időpazarlás olyannal lenni, aki nem, vagy talán 5 év múlva elveszi, mert abból lehet soha lesz.
Ilyenkor őszintén meg kell mondani, hogy ha elvégeztem az egytemet elveszlek, vagy nem akarok soha családot és kész.
A fiúk részéről az a becsületes dolog, ha nem húzzák a lányokat, mert 26 évesen messze van az ébresztő, de 28-30 meg már sokkal közelebb van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!